20 Mayıs 2018, Pazar 08:56:08

Düşen uçağın kara kutusu bulundu!

Küba'nın başkenti Havana'da, önceki gün kalkışından kısa süre sonra düşen Boeing 737 tipi yolcu uçağının kara kutularından birisine ulaşıldı.
  • Allah rahmet eylesin zor iş arkadaş bu pilotluk o uçağı kontrol etmek Allah yardımcıları olsun bu işi yapanlara aileleri ne kavuşmak nasip etsin
  • Trabzon ve İran kazaları neden hala açıklanmadı? Bizdeki karakutular bulunsada nedeni açıklanmıyor.
  • 1979 yılından beri uçan ticari bir uçak için kara kutuya ne gerek var. Eski uçak yoktur bakımsız uçak vardır denir ta iyi bakımı tapılırsa ticari olarak ( gösteri amaçlı değil) bir 40 yıl daha uçardı değil mi tabiki binen olursa.

Küba'nın başkenti Havana'da, önceki gün kalkışından kısa süre sonra düşen Boeing 737 tipi yolcu uçağının kara kutularından birisine ulaşıldı. 113 kişinin bulunduğu düşen uçaktan sadece 3 kişi ağır yaralı olarak kurtulmuştu. Ulaştırma Bakanı Adel Yzquierd, kara kutunun hasar görmemiş olduğunu belirterek, ikinci kara kutuyu da bulmayı ümit ettiklerini kaydetti.

Küba'da yayın yapan online haber sitesi Cubadebate'nin haberine göre, önceki gün 104 yolcu ve 9 mürettebatıyla Havana'dan Holguin kentine gitmek üzere Jose Marti Uluslararası Havalimanı'ndan havalandıktan kısa bir süre sonra düşen yolcu uçağının kara kutularından birinin bulunduğu belirtildi.

Habere göre, Ulaştırma Bakanı Adel Yzquierd, kara kutunun hasar görmemiş olduğunu belirterek, ikinci kara kutuyu da bulmayı ümit ettiklerini kaydetti.

Küba'nın resmi gazetesi Granma, 113 kişinin bulunduğu düşen uçaktan sadece 3 kişinin kurtulduğunu duyurmuştu.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan 3 kişinin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu ve tedavilerine devam edildiği bildirildi.

Uçağın, Cubana Havayolları tarafından Meksikalı bir şirketten kiralandığı ifade edildi.

Küba'nın Artemisa kentinde geçen yıl bir askeri uçak düşmüş, kazada 8 kişi hayatını kaybetmişti. 2010'da da Santiago-Havana seferini yapan bir yolcu uçağının düşmesi sonucu 68 kişi yaşamını yitirmişti.

Düşen uçağın kara kutusu bulundu!

Yorumlar

Yalçın ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin zor iş arkadaş bu pilotluk o uçağı kontrol etmek Allah yardımcıları olsun bu işi yapanlara aileleri ne kavuşmak nasip etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Blackbox ~ 6 yıl önce
Trabzon ve İran kazaları neden hala açıklanmadı? Bizdeki karakutular bulunsada nedeni açıklanmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
1979 yılından beri uçan ticari bir uçak için kara kutuya ne gerek var. Eski uçak yoktur bakımsız uçak vardır denir ta iyi bakımı tapılırsa ticari olarak ( gösteri amaçlı değil) bir 40 yıl daha uçardı değil mi tabiki binen olursa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000