09 Aralık 2022, Cuma 16:10:18

Dubai iş havacılığı fuarı MEBAA sona erdi

Dubai'de gerçekleştirilen iş havacılığı fuarı MEBAA sona erdi. Orta Doğu ve Kuzey Afrika İş Havacılığı Derneği MEBAA ile aynı isimle düzenlenen fuarı özel jet sektörünün öncü isimleri katıldı, birçok anlaşmaya imza atıldı.

Dubai'de gerçekleştirilen iş havacılığı fuarı MEBAA sona erdi. Orta Doğu ve Kuzey Afrika İş Havacılığı Derneği MEBAA ile aynı isimle düzenlenen fuara özel jet sektörünün öncü isimleri katıldı, birçok anlaşmaya imza atıldı.

MEBAA 2022, 6-8 Aralık tarihlerinde Dubai'de ziyaretçilerine kapılarını açtı. İş jeti sektörünün aktörlerini ve destekleyici bir çok kurumu bir araya getiren fuara Türkiye'den de ilgi yoğundu. Genel Havacılık AŞ ile birlikte Türkiye'den Red Star Havacılık, Merkür Havacılık ve THY Teknik A.Ş gibi şirketler fuarda yerini aldı.

Fuarda, geleceğin havacılık, sürdürülebilirlik, büyüyen pazarlar ve yönetmelikleri de ele alındı.

Küresel iş jeti sektörünün bir araya gelmesi ve işbirliği noktasında anlaşmalar imzalaması için iyi bir fırsat olarak görülen MEBAA 2022'de, iş jeti sektöründeki yenilikler ve teknolojiler de konuşuldu.

İşbirlikleri ve ortaklıkların imza altına alındığı fuarda, her türlü konforu sunan özel jetler adeta göz kamaştırdı.

Milyonlarca dolar harcanarak ev konforuna dönüştürülen uçaklar ziyaretçilerini ağırlarken Boeing Business Jet üç uçak ile adeta fuara çıkarma yaptı. Airbus ise A320 iş jeti modeli ile fuara katıldı.

Falcon 8X ve Gulfstream 700 gibi uçaklar da fuarın en ilgi çekenleri arasında yer aldı.

















Dubai iş havacılığı fuarı MEBAA sona erdi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000