12 Ocak 2013, Cumartesi 10:25:25

DREAMLINER'A KAPSAMLI İNCELEME YAPILACAK!

Amerikan Federal Havacılık Dairesi, Boeing'in göz bebeği B787 Dreamliner için kapsamlı bir güvenlik yapılacağını açıkladı.
  • Ben binmedim ama binenler cok hoslanmis. THY uzatilmis modelini almayi dusunmeli.
  • beoing 787 tamamen yeni üretilmiş bir uçak sıfırdan doğdu şimdi kuvezde bir takım sorunlarla karşılaşılabiliyor uçak doğdu şimdi yaşayacak uçacak ki problemleri göreceğiz ona göre çözümler üretilecek bir süre sonra ortadan kalkacaktır.. bence bu tür problemler normaldir tabi ki uçağın düşmesine neden olacak bir problem olursa o ayrı bir konu. bu uçağın üretiminde çok farklı bir takım silikonlar, metal alışımlar kullanıldı hafif olsun az yakıt tüketsin diye en önemlisi sorunların ciddi bir kazaya yol açmamasıdır.. arından yapılacak incelemelerde sorunları çözerler ve gerekli önlemler alınır. FAA american federal havacılık dairesi kapsamlı bir inceleme yapacaktır ve bazı sorunları tespit edecektir bunları da boeing bildirir yapılması gerekenleri veya değiştirilmesi emrini verir FAA söylediklerini yapmak zorundadır havayollları ve uçak şirketleri kurallar böyledir..4-5 yıla kadar uçak oturacaktır..

Boeing 787 Dreamliner tipi yolcu uçaklarında ortaya çıkan mekanik ve yapısal arızalar, 2011 yılında piyasaya çıkan uçağa ilişkin güvenlik endişelerine neden oldu. Amerikan Federal Havacılık Dairesi, konuyla ilgili kapsamlı bir güvenlik incelemesi yapacağını açıkladı.

Son olarak Japon havayolu şirketi All Nippon Airways’e (ANA) ait Boeing 787 Dreamliner’ın kokpit camında görülen çatlak korkuttu. All Nippon Airways, Dreamliner’da meydana gelen teknik sorunlar yüzünden bazı uçuşlarını iptal etmek zorunda kaldı.

Boeing’in ‘tasarruflu’ uçağı Dreamliner’da sadece bu hafta fren arızası, yakıt sızıntısı ve on-board yangını gibi sorunların ortaya çıkmasının ardından havacılık yetkilileri güvenlik incelemesi talep etti.

DREAMLINER'A KAPSAMLI İNCELEME YAPILACAK!

Yorumlar

guzel ucak ~ 11 yıl önce
Ben binmedim ama binenler cok hoslanmis. THY uzatilmis modelini almayi dusunmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
beoing 787 tamamen yeni üretilmiş bir uçak sıfırdan doğdu şimdi kuvezde bir takım sorunlarla karşılaşılabiliyor uçak doğdu şimdi yaşayacak uçacak ki problemleri göreceğiz ona göre çözümler üretilecek bir süre sonra ortadan kalkacaktır.. bence bu tür problemler normaldir tabi ki uçağın düşmesine neden olacak bir problem olursa o ayrı bir konu. bu uçağın üretiminde çok farklı bir takım silikonlar, metal alışımlar kullanıldı hafif olsun az yakıt tüketsin diye en önemlisi sorunların ciddi bir kazaya yol açmamasıdır.. arından yapılacak incelemelerde sorunları çözerler ve gerekli önlemler alınır. FAA american federal havacılık dairesi kapsamlı bir inceleme yapacaktır ve bazı sorunları tespit edecektir bunları da boeing bildirir yapılması gerekenleri veya değiştirilmesi emrini verir FAA söylediklerini yapmak zorundadır havayollları ve uçak şirketleri kurallar böyledir..4-5 yıla kadar uçak oturacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000