06 Aralık 2022, Salı 18:08:59

DHMİ'nin 2023 ücret tarifesi belli oldu

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, havalimanlarına yönelik uyguladığı ücretlendirme tarifesini duyurdu. Buna göre; ücretlere değişen oranlarda zam yapıldı.
  • istanbul havalimanı personel için önceden otopark Abonesi300₺ şimdi 850₺ olmuş personele çok büyük bir mevla personel için daha zamlı maaş almadan herşeye zam yapıldı personel otomatların da bile lütfen havalimanı çalışanları için normale dönsün
  • Sıradan biri için anlam ifade etmeyen rakamlar.. ortalama artış yüzde kaç onu yazsanız anlamlı olurdu
  • Yeni tarifede euro fiyatlara %39 TL fiyatlara %65 zam var. Euro enflasyonun senelerce %2lerde olduu sadece bu sene %10 olduğu durumda %39 zammın bir açıklaması var mı? Neden yolcu ücretlerine zam yapılmamış gerçekten anlam veremedik?????
  • yAYINLANAN LİSTEYİ HER KİM HAZIRLADI VE ONAYLADI İSE. öMRÜNDE AYN ÇILDIR havaalanını görmüş mü acaba.Meydan da yolcu geliş gidişi ve buna bağlı hiçbir işlem yapılmıyor, inip kalkabilecek uçaklar zaten 2000 kg altındai kullanıcısı THY u.e.akdemisi, ne diye her tabloya aydın çıldır yazılır ve şu hizmet bu kadar filanca hizmet bu kadar deyip tarifede yayınlanır.Yolcu trafiğive uçak tarfiği olmayan bir meydan, zaten notam da var birisi özel uçağı ile bile gitmeye kalsa gidemez.
  • Ayt de DHMİ de çalışan ihtiyar tayfa ordusuna bir çözüm bulun. Bunların işlerini yapmaktan bıktık. Bastonla geliyorlar artık işe. Yuh diyorum yuhhhhh
  • Güvenlik üçretiymiş Güvenliğin promosyonu Güvenliğin ikramiyesini Çarpık çaşlışma sistemi Az kişiyle çok iş yapma becerisi Bi fdüş yakamızdan ulusa özel güvenlik Dhm sabihayada bi uğra
  • pdf dökümünde bir yerde dış hat yolcu güvenlik ve is hat yolcu güvenlik kalemleri gördüm. tüm havalimanlarinda yolculuk güvenliği liman isletmesi ve/veya taşeron firmalar tarafindan gerceklestirilirken, (ozellikle kendisi belirttiği için bende belirtmek isterim) istanbul basta olmak uzere DHMİ nin hangi liman/alanlarda kendine ait kadrolu güvenliği var da bu ucreti isleticiden tahsil etmek istiyor bilen biri aciklayabilir mi?
  • Karpuz kabuğu denize düştü, hadi hayırlı olsun
  • Otogara gir çık daha pahalı.
  • Yolculara yapıştııır… Nasılsa sorgulayan yok… Acaba kiralara hangi fahiş oranda zam yapacaklar? 2 senedir %50 indirim vardı… Gerçi 2022 de zam yok demişlerdi ama sessiz sedasız zammı koymuşlardı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, havalimanlarına yönelik uyguladığı ücretlendirme tarifesini duyurdu. Buna göre; ücretlere değişen oranlarda zam yapıldı.

Yıl sonları tarifeleri yenileyen DHMİ, 2023 yılı için uygulayacağı ücretleri belirledi. İstanbul'da iç hatlarda konma bedeli 12,31 TL'ye dış hat konma bedeli ise 12,90 euroya çıktı. Dış hatlarda aydınlatma bedeli her bir konma başına 72,28 euroya iç hatlarda ise 153,98 TL'ye yükseldi.

Yeni tarifede evcil hayvanlar için de ek ücret belirlenirken, ayrıca dış hatlarda alınan güvenlik bedelinin iç hat uçuşlarında da alınacağı öğrenildi.

İşte DHMİ'nin 2023 tarifesi:
 

DHMİ'nin 2023 ücret tarifesi belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

istanbul Airport ~ 1 yıl önce
istanbul havalimanı personel için önceden otopark Abonesi300₺ şimdi 850₺ olmuş personele çok büyük bir mevla personel için daha zamlı maaş almadan herşeye zam yapıldı personel otomatların da bile lütfen havalimanı çalışanları için normale dönsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal biri ~ 1 yıl önce
Sıradan biri için anlam ifade etmeyen rakamlar.. ortalama artış yüzde kaç onu yazsanız anlamlı olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kitleci ~ 1 yıl önce
%65ve %150hayirli uğurlu olsun
Dayanaksız ~ 1 yıl önce
Yeni tarifede euro fiyatlara %39 TL fiyatlara %65 zam var. Euro enflasyonun senelerce %2lerde olduu sadece bu sene %10 olduğu durumda %39 zammın bir açıklaması var mı? Neden yolcu ücretlerine zam yapılmamış gerçekten anlam veremedik?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KULECİ ~ 1 yıl önce
yAYINLANAN LİSTEYİ HER KİM HAZIRLADI VE ONAYLADI İSE. öMRÜNDE AYN ÇILDIR havaalanını görmüş mü acaba.Meydan da yolcu geliş gidişi ve buna bağlı hiçbir işlem yapılmıyor, inip kalkabilecek uçaklar zaten 2000 kg altındai kullanıcısı THY u.e.akdemisi, ne diye her tabloya aydın çıldır yazılır ve şu hizmet bu kadar filanca hizmet bu kadar deyip tarifede yayınlanır.Yolcu trafiğive uçak tarfiği olmayan bir meydan, zaten notam da var birisi özel uçağı ile bile gitmeye kalsa gidemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lutfen ~ 1 yıl önce
Ayt de DHMİ de çalışan ihtiyar tayfa ordusuna bir çözüm bulun. Bunların işlerini yapmaktan bıktık. Bastonla geliyorlar artık işe. Yuh diyorum yuhhhhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bizde ordu yok ki ~ 1 yıl önce
Diyen, parmakla şu var bu var diye hesap yapanlar. Sizede yuhhhh
Usulsüz ulusal ~ 1 yıl önce
Güvenlik üçretiymiş Güvenliğin promosyonu Güvenliğin ikramiyesini Çarpık çaşlışma sistemi Az kişiyle çok iş yapma becerisi Bi fdüş yakamızdan ulusa özel güvenlik Dhm sabihayada bi uğra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilen biri ~ 1 yıl önce
pdf dökümünde bir yerde dış hat yolcu güvenlik ve is hat yolcu güvenlik kalemleri gördüm. tüm havalimanlarinda yolculuk güvenliği liman isletmesi ve/veya taşeron firmalar tarafindan gerceklestirilirken, (ozellikle kendisi belirttiği için bende belirtmek isterim) istanbul basta olmak uzere DHMİ nin hangi liman/alanlarda kendine ait kadrolu güvenliği var da bu ucreti isleticiden tahsil etmek istiyor bilen biri aciklayabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karpuzz ~ 1 yıl önce
Karpuz kabuğu denize düştü, hadi hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esenler ~ 1 yıl önce
Otogara gir çık daha pahalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya kiralar? ~ 1 yıl önce
Yolculara yapıştııır… Nasılsa sorgulayan yok… Acaba kiralara hangi fahiş oranda zam yapacaklar? 2 senedir %50 indirim vardı… Gerçi 2022 de zam yok demişlerdi ama sessiz sedasız zammı koymuşlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kiraci ~ 1 yıl önce
%65 ve %150.hayirli olsun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000