26 Ağustos 2021, Perşembe 20:31:06

DHMİ'de TİS kazanımları belli oldu

Ulaştırma Memur Sen, Devlet Hava Meydanları İşletmesi ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü çalışanlarını ilgilendiren 6. dönem toplu sözleşme kazanımlarını madde madde açıklandı.
  • Dhmide çalışan bir güvenlik olrak özel harekat polisten iki kat fazla maaş alıyorum. Teşekkürler memursen.
  • Arff için güzel kazanım. Memursen teşekkürle
  • Bu oranlar iki sene once de alinabilirdi. Maalesef tazminatlarin esitlenecegini, hatta 2. ve 3. grupta yer alip 1. gruba gececeklerini iddia eden arkadaslar yuzunden ayni kazanim 2 yil gecikmeli elde edildi. Hem 2 yillik toplu paradan hem de 2 yil icerisindeki enflasyon farkindan zarar edildi. Bunun hesabini kim verecek? Dernekler platformu mu?
  • SHGM ye kazandırdığınız yüz küsür tl için size müteşekkiriz !
  • Bu para herkesten kesilsin ben o zaman görürüm 1 .grubun havasını
  • ARFF 'nın paraya ihtiyaçı yok 1200 tl 1 grupta gözünü para hırsı bürümüş personele verilse daha iyi olurdu o para ARFF 'yi ne zengin eder ne fakir
  • ahhhh ahhhh şimdiki aklımız olaydı da aimci olaydık. Sabahtan akşama kadar o kadar risk al, çalış sonra aim gelsin oturduğu odasından dünya kadar maaş alsın.
  • Dört bir yandan kuşatılmış şehir gibiyim, hiç dadım yok yine zehır gibiyim. Meydanlarda malum birimler şimdiden kurum ve iş bakıyor diyorlar. Dahası, daha sonra. Takipte kalın.
  • özelleşme veya şirketleşme olduğunda ikiye ayrılmadan olmaz merak etme seyrüseferde en fazla şirketleşebilir diyeceğim ama mantığı yok dünyadaki örneklerinde oldduğu gibi işletme gider seyrüsefer kalır uzun lafın kısası seyrüseferde kimin ne kadar alacağına kafana takmana gerek yok :)
  • Memursenden istifa dilekcem hazirdi toplu sozlesmeyi bekliyirdum.ama bu kazanimlardan sonra istifayi oteledim

Ulaştırma Memur Sen, Devlet Hava Meydanları İşletmesi ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü çalışanlarını ilgilendiren 6. dönem toplu sözleşme kazanımlarını madde madde açıklandı.

Ulaştırma Memur Sen tarafından açıklanan kazanımlar şu şekilde:

DHMİ'de Havacılık Tazminatlarının % 50 oranında artırılması sağlandı

DHMİ'de çalışan ARFF Memurlarının ek ödemesini 90 TL , (5 Puan) artırıldı

5- Silahlı Koruma Güvenlik Görevlilerinin ek ödemesini 145 TL (8 puan), Silahsızların ek ödemesini 55 TL (3 Puan) artırıldı.

Gece Çalışma ücreti 200 TL'ye çıkarıldı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünde Havacılık Tazminatının %50 oranda artırılması sağlandı.

DHMİ'de TİS kazanımları belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Güvenlik memnun ~ 3 yıl önce
Dhmide çalışan bir güvenlik olrak özel harekat polisten iki kat fazla maaş alıyorum. Teşekkürler memursen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlik ~ 3 yıl önce
Özel Harekatin 2 katını alan vatandaş kurumda maaş farki ne kadar arttı farkındamısın 1 gurup senin maaşını 2 ye katladı geçti sen sevinmeye devam et onların senden ne üstünlüğü var senden fazla maaş alıyor sen nöbetlerde sürekli ayaktasın yolcuyla uğraş idaresiyle uğraş güvenliğin hakkı 1. grup ama 2 .grubun en altında atılmışsın 3.grupla bi farkın yok sevinmeye devam
Güvenlik ~ 3 yıl önce
Kim ayakta kalıyor dhmi de güvenliğe gerek mi hepsi sahte rapor alıp kaçıyor özel güvenlik polis zaten var kendilerine gerek kalmadı zaten. 1 grupta aim le kıyas edilebilir hiç bir iş yapmayip sürekli yükselen bir meslek ama az kaldı kurum ayrılınca aim yeni şirketten tokat yiyecek onları bakan yeğenleri de kurtaramayacak
Seyrusefer ~ 3 yıl önce
Tutturmuşlar bizde 1.grup olmalıyız diye 1.grup olmasa lise diplomanızla en fazla 4 bin maaş alırsınız
Mekatronik ~ 3 yıl önce
Mekatronik teknikeri ne kadar alir
Arff memnun ~ 3 yıl önce
Arff için güzel kazanım. Memursen teşekkürle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 3 yıl önce
Maşallah Maşallah çok güzel kazanım senin ocakta alacağın maaş AIM memurunun maaşına yetişemeyecek sen sevin hangi kazanım var Ocakta 1 grup 20 k üzeri maaş alacak sen kendine yan 1 grup 2 ve 3 grupla dalga geciyor
Seyrüsefer ~ 3 yıl önce
2 yıllık okul bitirip 70 puanla itfaiyeci olan adamlar 10 bin maaş alacak gelmişler burada tatava yapıyor.
monte ~ 3 yıl önce
Bu oranlar iki sene once de alinabilirdi. Maalesef tazminatlarin esitlenecegini, hatta 2. ve 3. grupta yer alip 1. gruba gececeklerini iddia eden arkadaslar yuzunden ayni kazanim 2 yil gecikmeli elde edildi. Hem 2 yillik toplu paradan hem de 2 yil icerisindeki enflasyon farkindan zarar edildi. Bunun hesabini kim verecek? Dernekler platformu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harca harca bitmez ~ 3 yıl önce
SHGM ye kazandırdığınız yüz küsür tl için size müteşekkiriz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fire ~ 3 yıl önce
Bu para herkesten kesilsin ben o zaman görürüm 1 .grubun havasını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 3 yıl önce
ARFF 'nın paraya ihtiyaçı yok 1200 tl 1 grupta gözünü para hırsı bürümüş personele verilse daha iyi olurdu o para ARFF 'yi ne zengin eder ne fakir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aim sever ~ 3 yıl önce
ahhhh ahhhh şimdiki aklımız olaydı da aimci olaydık. Sabahtan akşama kadar o kadar risk al, çalış sonra aim gelsin oturduğu odasından dünya kadar maaş alsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc azer bülbül ~ 3 yıl önce
Dört bir yandan kuşatılmış şehir gibiyim, hiç dadım yok yine zehır gibiyim. Meydanlarda malum birimler şimdiden kurum ve iş bakıyor diyorlar. Dahası, daha sonra. Takipte kalın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özelleşme ~ 3 yıl önce
özelleşme veya şirketleşme olduğunda ikiye ayrılmadan olmaz merak etme seyrüseferde en fazla şirketleşebilir diyeceğim ama mantığı yok dünyadaki örneklerinde oldduğu gibi işletme gider seyrüsefer kalır uzun lafın kısası seyrüseferde kimin ne kadar alacağına kafana takmana gerek yok :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arif atco ~ 3 yıl önce
Memursenden istifa dilekcem hazirdi toplu sozlesmeyi bekliyirdum.ama bu kazanimlardan sonra istifayi oteledim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000