28 Kasım 2020, Cumartesi 21:03:07

Dev uçağı tanklarla çektiler

Rusya’nın Novosibirsk kentinden acil iniş sırasında pistten çıkarak toprak zemine saplanan Antonov 124 tipi kargo uçağı bulunduğu yerden tanklarla kurtarıldı.
  • tez arff'cilere tank ehliyeti verile
  • Rus Sovyet ordusu yada kızıl ordu iyiki varlar en azından amerika havlamiyor.

Rusya'nın Novosibirsk kentinden acil iniş sırasında pistten çıkarak toprak zemine saplanan Antonov 124 tipi kargo uçağı bulunduğu yerden tanklarla kurtarıldı.

Rus havayolu Volga-Dnepr'in, 13 Kasım'da Avusturya'nın başkenti Viyana'ya gitmek için 14 mürettebatı ve 84 ton kargosu ile Novosibirsk'ten kalkış yapan Antonov 124 tipi kargo uçağı motor arızası nedeniyle geri dönüş yapmış ve acil iniş sırasında pistten çıkmıştı.

Kaza sonrası havayolu şirketi filosundaki bu tip uçakların operasyonunu askıya alırken zeminin buzlu olması nedeniyle pistten çıkan uçağı kurtarma çalışmaları başlatılamadı.

Kazanın ardından yaklaşık iki hafta sonra başlatılabilen kurtarma çalışmalarında ise ilginç görüntüler oluştu. Novosibirsk Tolmachevo Havalimanı'ndaki toprak zemine saplanan kargo uçağı, BERM-1 isimli zırhlı kurtarma araçları ile hareket ettirilerek kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Kurtarma anına ilişkin görüntüler de sosyal medyadan paylaşıldı.

Dev uçağı tanklarla çektiler

Yorumlar

ne olur ne olmaz ~ 3 yıl önce
tez arff'cilere tank ehliyeti verile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Narita ~ 3 yıl önce
Rus Sovyet ordusu yada kızıl ordu iyiki varlar en azından amerika havlamiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000