23 Mayıs 2013, Perşembe 08:13:03

"DALAMAN'A HAFTADA 19 UÇAK İNDİRECEĞİZ"

İngiltere'nin önde gelen tur operatörlerinden Jet2holidays'in CEO'su Steve Heapy "Bu yıl en az 170 bin turist Türkiye'ye getirilecektir. Otellerin kapılarının açılması halinde 2014 yılında bu rakamı 320 bine çıkarmak istiyoruz" dedi.

İngiltere'nin önde gelen tur operatörlerinden Jet2holidays'in CEO'su Steve Heapy ve üst yönetimi Marmaris'te turizmcilerle bir araya geldi. Son 5 yılda, her yıl sayılarını ikiye katlayarak İngiltere'nin 3. büyük tur operatörü olmayı başaran Jet2holidays'in CEO'su Steve Heapy ve üst yönetim kadrosu gelecek yıllardaki programlarını açıkladı.
Mares Otel’deki toplantıya Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren ve çok sayıda turizmci katıldı. Jet2 Holidays CEO'su Steve Heapy, "Türkiye'deki tur operatörleri ve otelcilerimizin bizim firmamızı da kapılarını sonuna kadar açmalarını bekliyoruz" dedi.

Jet2 Holidays uçaklarının koltuklarının daha hafif olması nedeniyle daha az petrol harcandığını, bu nedenle fiyatları daha aşağıya çekebileceklerini, her 20 kilo yerine 22 kilo taşıma hakkı verebileceklerini söyleyen Steve Heapy, İngiltere hükümetinin İngilizlerin İngiltere'de tatil yaparak, paranın dışarıya çıkmasını önlemek için reklam yaptığını da belirtip, "Bu yıl en az 170 bin turist Türkiye'ye getirilecektir. Otellerin kapılarının açılması halinde 2014 yılında bu rakamı 320 bine çıkarmak istiyoruz" dedi.

Toplantıda Genel Menajerler Emma Greay ve Zoe Towers'ta yaptıkları sunumda satış, pazarlama ve reklam yöntemleri hakkında bilgiler aktararak, Türkiye'deki pazarlarda büyüme oranlarının son durumunu anlatıp, Türkiye'ye en fazla turist getiren 3. şirket olduklarını söylediler. Jet2 Holidays CEO'su Steve Heapy yaptığı açıklamada; "Türkiye'ye 5 yıl önce girdiğimizde hiçbir şey yok gibiydi. Şuanda 59 uçağımızla yaklaşık 100 bin İngiliz turist getiriyoruz. Dalaman'a bu yıl haftada 19 uçak indiriyoruz. Türk hükümetinin ve otellerin desteği ile büyümek istiyoruz. Bu yıl 170 bin turist getirmeyi planladık" dedi.

Steve Heapy "Suriye'deki savaş ya da Türkiye'ye karşı yapılan terör eylemleri kesinlikle İngilizleri korkutmuyor. Türkiye çok büyük ülke. Suriye ve bölge halkının sorunları var ama Türkiye en güvenli destinasyonlardan biridir. Türkiye istikrarlı bir hükümete sahip. Türkiye terörü yok etmek için etkin önlemler aldı. Müşterilerimizden böyle büyük şikayeti olan yoktur. Bu toplantıda 2014 yılı plan ve yatırımlarımızı anlatacağım" diyen Jet2 Holidays CEO'su Steve Heapy; "Seneye hedefimiz 170 bin turist getirmektir. Türk hükümetinden ve tur operatörlerinden uçağı olup, turist getirmek isteyenlere destek olmalarını, sadece diğer 2 İngiliz şirketle değil, bizimle de çalışıp, kapılarını bize de açmalarını istiyoruz" dedi.

"DALAMAN'A HAFTADA 19 UÇAK İNDİRECEĞİZ"

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000