19 Kasım 2019, Salı 17:03:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye’nin F-35’inproje ve üretim ortağı olduğunu belirttik. Zira F-35’de Türkiye müşteri değildir, ortaktır. Bu proje kapsamında taahhüt ettiğimiz 2,1 milyar doların 1,4 milyar dolarını ödediğimizi tekrar hatırlattık. Şayet F-35 meselesinde mevcut uzlaşmaz tavır sürerse Türkiye’nin orta vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için başka arayışlara gireceğini de söyledik” dedi.
  • Bi git artık yaaa.. tüm yandaş ve yalakalarınla..! Bitti artık , ülkede ne satacak bir tesis ne de vatandaşta yolacak bir metelik kaldı..!
  • Asrın liderimiz hala "uzlaşmaz tavır"dan bahsediyo...şöyle bi heeeeeeyt çekemedi,amma oturmuştur içine:))))adamlar .iktirin gidin başımızdan diyorlar bizimkiler hala nasıl olurda kıvırırız peşinde
  • Veya kisisel sorusturmayla alakasi yok hicbirseyin hemi
  • Su an kisa ve orta donem ihtiyaclar icin derhal 50-100 SU35 alinmali, S400 ler calismaya baslamali, bir gelisme ancak bundan sonra olur, dik dur, Dik dur
  • Noldu hacı?? Bizim yorumları yayımlayamıyorsun?? Hehehehehe sizi gördükçe gülesin geliyor ve acıyorum halinize, sorry!
  • Bal gibi de müşteriyiz ne ortağı? Neyi nasıl üretiyoruz ki ortak olalım? Adamlardan hammadde,teknoloji,makine,mühendislik alıp onlara ucuz işgücü ve vergi muafiyeti imkanları verirsen bitmiş uçakları milyarlarca dolara satın alırsan müşteri olursun ortak değil. Rusya ve Abd kapışmasının acısı bizden çıkmasın. Rusya da güvenilir ülke değil,pkk'ya resmi ofis ve kamp açma izni veren tek ülke. Trump bir tivit atıyor ekonomi duman oluyor. Yıllarca paraları betona,saraylara,uçaklara,yandaşlara saçtın ülkede satılmadık yer kalmadı,milyonlarca ne idüğü belirsiz arap,afgan,ermeni,özbek vs ülkeye sokuldu,adalet ve güvenlik bitti,torpil ve hemşehricilik yüzünden bir sürü insanın hakki yendi,yetişmiş insanlar kaçtı her yere tecrübesiz,bilgisiz,yetersizler sırf yandaş diye kurumlara dolduruldu başta thy hal ortada. Ülke ekonomik,sosyal,kültürel,ahlaki her bakımdan dibi gördü hamdolsun !
  • bu açıklamadan sonra ABD verir o F35leri
  • Sonuna kadar arkandayiz !!
  • Son sözü daima reis söyler izindeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye’nin F-35’inproje ve üretim ortağı olduğunu belirttik. Zira F-35’de Türkiye müşteri değildir, ortaktır. Bu proje kapsamında taahhüt ettiğimiz 2,1 milyar doların 1,4 milyar dolarını ödediğimizi tekrar hatırlattık. Şayet F-35 meselesinde mevcut uzlaşmaz tavır sürerse Türkiye’nin orta vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için başka arayışlara gireceğini de söyledik” dedi.

TBMM’de AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Grup salonunda “Tayyip Dede” diye bağıran küçük bir çocuğa “Efendim” diye cevap veren Erdoğan’ı çok sayıda partili izledi.

“S-400 konusunda kopartılan fırtınanın başka amaçlara matuf olduğunu tekrar anlattık”

100 milyar dolarlık ticaret hedefine ulaşma konusundaki kararlılıklarını teyit ettiklerini, gümrük vergilerinin düşürülmesinden, tercihli ticaret anlaşmasına kadar kısa sürede kat edilebilecek çok mesafe bulunduğunu söyleyen Erdoğan, önümüzdeki dönemde bununla ilgili adımların atılacağını belirtti.

“Adeta sorunların kilit noktası haline dönüştürülen S-400 meselesinde görevlendirdiğimiz arkadaşlarımız vasıtasıyla çözüm yolları aranması konusunda mutabık kaldık” diyen Erdoğan, Trump’a Türkiye’nin S-400 hava savunma sistemi alma noktasına nasıl geldiğini ifade ettiğini, Trump’un bu konuda Türkiye’ye hak verdiğini belirtti. Erdoğan, “Ülkemizin artık bu savunma sisteminden vazgeçmesinin söz konusu olamayacağını, çözümün bu gerçek ışığında bulunması gerektiğini söyledik. NATO’nun kendi savunma konsepti açısından herhangi bir mani teşkil etmediğini açıkladığı S-400 konusunda kopartılan fırtınanın başka amaçlara matuf olduğunu tekrar anlattık. Bu husustaki aşırı ısrarın Türkiye’nin egemenlik haklarına yönelik haklarına tecavüz anlamına geleceğinin altını çizdik. Amerika’dan Patriot sistemi alma talebimizi de tekrarladık. F-35 uçakları ile ilgili ülkemize yapılan haksızlığı tekrar dile getirdik. Türkiye’nin F-35’inproje ve üretim ortağı olduğunu belirttik. Zira F-35’de Türkiye müşteri değildir, ortaktır. Bu proje kapsamında taahhüt ettiğimiz 2,1 milyar doların 1,4 milyar dolarını ödediğimizi tekrar hatırlattık. Şayet F-35 meselesinde mevcut uzlaşmaz tavır sürerse Türkiye’nin orta vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için başka arayışlara gireceğini de söyledik” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

... ~ 4 yıl önce
Bi git artık yaaa.. tüm yandaş ve yalakalarınla..! Bitti artık , ülkede ne satacak bir tesis ne de vatandaşta yolacak bir metelik kaldı..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 4 yıl önce
Asrın liderimiz hala "uzlaşmaz tavır"dan bahsediyo...şöyle bi heeeeeeyt çekemedi,amma oturmuştur içine:))))adamlar .iktirin gidin başımızdan diyorlar bizimkiler hala nasıl olurda kıvırırız peşinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halk bankasi ~ 4 yıl önce
Veya kisisel sorusturmayla alakasi yok hicbirseyin hemi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beklemeye gerek yok ~ 4 yıl önce
Su an kisa ve orta donem ihtiyaclar icin derhal 50-100 SU35 alinmali, S400 ler calismaya baslamali, bir gelisme ancak bundan sonra olur, dik dur, Dik dur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
al:) ~ 4 yıl önce
sende para varsa verde alsın:) 450 milyar usd borç var bunu da unutma!
Hacı ~ 4 yıl önce
Noldu hacı?? Bizim yorumları yayımlayamıyorsun?? Hehehehehe sizi gördükçe gülesin geliyor ve acıyorum halinize, sorry!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reissss ~ 4 yıl önce
Bal gibi de müşteriyiz ne ortağı? Neyi nasıl üretiyoruz ki ortak olalım? Adamlardan hammadde,teknoloji,makine,mühendislik alıp onlara ucuz işgücü ve vergi muafiyeti imkanları verirsen bitmiş uçakları milyarlarca dolara satın alırsan müşteri olursun ortak değil. Rusya ve Abd kapışmasının acısı bizden çıkmasın. Rusya da güvenilir ülke değil,pkk'ya resmi ofis ve kamp açma izni veren tek ülke. Trump bir tivit atıyor ekonomi duman oluyor. Yıllarca paraları betona,saraylara,uçaklara,yandaşlara saçtın ülkede satılmadık yer kalmadı,milyonlarca ne idüğü belirsiz arap,afgan,ermeni,özbek vs ülkeye sokuldu,adalet ve güvenlik bitti,torpil ve hemşehricilik yüzünden bir sürü insanın hakki yendi,yetişmiş insanlar kaçtı her yere tecrübesiz,bilgisiz,yetersizler sırf yandaş diye kurumlara dolduruldu başta thy hal ortada. Ülke ekonomik,sosyal,kültürel,ahlaki her bakımdan dibi gördü hamdolsun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fena kızmış ~ 4 yıl önce
bu açıklamadan sonra ABD verir o F35leri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Verecek tabiki ~ 4 yıl önce
Esek gibi de verecekler, yahu siz niye boyle vatansever degilsiniz! Az ulkenin baskanin arkasinda dursaniz Turkiye daha da iyi olur! Gidiyorsunuz Canada Amerika Birsey varmis gibi. Amerika f35 yanverecek ya verecek eninde sonunda verecekler tabiki. Turkiye 1000 parca'yi salmasa f35 gorde bakalim Amerikanin gotu nasil da tutusuyor!
verecek tabiki'ye ~ 4 yıl önce
Biz vatanseveriz de sen biatçı olmasan,sorgulasan,sorsan,akıl sahibi olsan. Yorumu bile amerikan icadıyla yapıyorsun unutma. Patenti kendine ait ampul yapamayan Türkiye f 35 parçalarını kendi mi yapıyor yoksa amerikanın icatlarıyla,ekipmanı,ham maddesiyle mi? Onlara parça yapıp üç beş para kazanıyoruz ama sonuçta uçağın bitmişini milyarlarca dolara geri alıyoruz be ahmak.
Sonuna kadar ~ 4 yıl önce
Sonuna kadar arkandayiz !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çava reş ~ 4 yıl önce
Son sözü daima reis söyler izindeyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 4 yıl önce
Evettt,son söz hep onda,bunda hemfikiriz sizinle!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000