04 Mart 2019, Pazartesi 09:17:04

'Çukurova'ya ilk uçak bu ay inecek'

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda işlerin hızlandığını belirterek, bu ay ilk uçağın piste ineceğini söyledi. Ersoy, “İlk uçak piste indiğinde turizm için ana kapılardan biri Mersin’de açılmış olacak” dedi.
  • İşin fesholduğunu bunlar bilmiyor galiba.Mütahit 2 ay sonra ayrılacağını söylüyor.Kontrol teşkilatı işten el çektirilmiş.
  • Sn. bakanım Çukurova havalimanına uğradınız mı ? Oranın son halini gördünüz mü ? Seçilmiş biri olmadığınıza göre sakın politikacı olmayın ltf. Çünkü , havalimanı için size verilen bilgiler metindeki veya söyledikleriniz gibi değil. Saygılarımızla.
  • Dalga mı geçiyorsunuz,pist ile olay bitiyor yani. Uçak iniyorsa sıkıntı yok.Daha ortada terminal binasının "T"si yok.
  • 22 Aralık'ta BMM KİT Komisyonu’na projeye ilişkin son durum hakkında bilgi veren Ocak; Altyapının bitim tarihi Mart 2019 ve fiziki gerçekleşmesi şu an itibarıyla yüzde 40. Altyapıda yüzde 40’ta tıkandık. Üstyapı da 899 milyon TL’ye ihale edildi. Yer teslimi yapıldı. Mayıs ayından beri herhangi bir ivme kazanamadık. Büyük bir ihtimalle bu proje feshe gidecektir". DEMİŞTİ. BİR İŞİN İÇİNDE BADEMLER VAR İSE O İŞ BİTMİYOR. ÇÜNKÜ TÜM HAYATLARI YALAN VE PALAVRA ÜZERİNE.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda işlerin hızlandığını belirterek, bu ay ilk uçağın piste ineceğini söyledi. Ersoy, “İlk uçak piste indiğinde turizm için ana kapılardan biri Mersin’de açılmış olacak” dedi. 

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, bir dizi inceleme ve ziyaret için Mersin’e geldi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın da eşlik ettiği Bakan Ersoy, Mersin ziyaretine Kazanlı turizm bölgesinde inceleme yaparak başladı.

“İlk uçak piste indiğinde turizm için ana kapılardan biri Mersin’de açılmış olacak”

Ziyaret ettiği Kazanlı turizm bölgesi ile ilgili bilgi veren Ersoy, yaptığı incelemeler sonucunda birkaç düzeltme gerçekleştireceklerini kaydederek, bölgenin altyapısının tamamlandığını ve herhangi bir sıkıntı kalmadığını ifade etti. Çukurova Bölgesel Havalimanı'na da değinen Ersoy, şunları söyledi:

“Mersin’in havalimanı da hızlandı. Bölgenin yatırım için ihtiyacı olan ana kısımlardan biri de Mersin havalimanıydı. Mersin havalimanında da bu ay ilk uçağı piste indirip, hızlı bir şekilde o da hayata geçtiği zaman turizm için önemli olan ana kapılardan biri de Mersin adına açılmış olacak, turizm kapısı. Geriye bizim kalan planları, yatırımları hızlandırıp Mersin’de turizmin önemli bir stratejik sektör haline gelmesini sağlamak kalıyor.”

Bakan Ersoy, daha sonra Elvan ve Vali Su ile birlikte Silifke Caddesi ve Kuvayi Milliye Caddesi’nde esnaf gezisi yaptı. Ersoy, yol boyunca esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. 

'Çukurova'ya ilk uçak bu ay inecek'

Yorumlar

Kleo ~ 5 yıl önce
İşin fesholduğunu bunlar bilmiyor galiba.Mütahit 2 ay sonra ayrılacağını söylüyor.Kontrol teşkilatı işten el çektirilmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sorun ~ 5 yıl önce
Sn. bakanım Çukurova havalimanına uğradınız mı ? Oranın son halini gördünüz mü ? Seçilmiş biri olmadığınıza göre sakın politikacı olmayın ltf. Çünkü , havalimanı için size verilen bilgiler metindeki veya söyledikleriniz gibi değil. Saygılarımızla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
33 ~ 5 yıl önce
Dalga mı geçiyorsunuz,pist ile olay bitiyor yani. Uçak iniyorsa sıkıntı yok.Daha ortada terminal binasının "T"si yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan... ~ 5 yıl önce
22 Aralık'ta BMM KİT Komisyonu’na projeye ilişkin son durum hakkında bilgi veren Ocak; Altyapının bitim tarihi Mart 2019 ve fiziki gerçekleşmesi şu an itibarıyla yüzde 40. Altyapıda yüzde 40’ta tıkandık. Üstyapı da 899 milyon TL’ye ihale edildi. Yer teslimi yapıldı. Mayıs ayından beri herhangi bir ivme kazanamadık. Büyük bir ihtimalle bu proje feshe gidecektir". DEMİŞTİ. BİR İŞİN İÇİNDE BADEMLER VAR İSE O İŞ BİTMİYOR. ÇÜNKÜ TÜM HAYATLARI YALAN VE PALAVRA ÜZERİNE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000