07 Mart 2021, Pazar 10:16:00

Condor 150 milyon euro arıyor!

İflas davası geçtiğimiz yılın kasım ayında sonuçlanan turistik hava yolu Condor, devam eden korona krizi nedeniyle yeniden finansman arayışına girdi.
  • bunlardan atılan pilotlar yüzünden pegasus ben ve diğer 19 arkadaşımı işe almadı. hazır type rated pilotları almayı tercih etti. o gün bugün açıkta kaldık. bunlar yeniden planlanıyorsa geri göndersinler ingiliz pilotlarını
  • Ortadogu ve afrikayi biraz daha somursunler. Petrol para altin fln. Varliga doymucaklar, hiyena surusu

Thomas Cook'un iflasının ardından iflas sürecine giren, Alman hükümetinin sağladığı kredilerle ayakta kalan Condor, geçtiğimiz yılın kasım ayında iflas sürecinden çıkmıştı. Alman Handelsblatt gazetesi, şirketin daha finansman için görüşmeler yaptığını yazdı.

Condor sözcüsü, ''Şu anda Condor'a mali destek imkanları için mücadele ettiğimizi ve yapıcı görüşmeler yürüttüğümüzü doğrulayabilirim.'' dedi. Sözcü aranan mali destek tutarıyla ilgili bilgi vermese de, Handelsblatt tutarın 150 milyon euro olduğunu ileri sürdü.

Turizmgüncel'de yer alan bilgilere göre; Thomas Cook'un iflas etmesinin ardından ekonomik olarak zor durumda kalan Condor'un yaşadığı kriz, koronavirüs nedeniyle iyice ağırlaştı. 2019 yılının ekim ayından 2020 yılının kasım sonuna kadar iflas koruması altında devlet destekleriyle yeniden yapılanan Condor, sıkı kemer sıkma politikasıyla bugüne kadar ayakta kalabildi.

Şu anda 550 milyon euroluk bir KfW kredisi kullanıyor. Şirket yönetimi, paranın bir bölümünü köprü kredisinin ilk ödemesinde kullandıklarını açıkladı.

Condor 150 milyon euro arıyor!

Yorumlar

condor,thomas cook ~ 3 yıl önce
bunlardan atılan pilotlar yüzünden pegasus ben ve diğer 19 arkadaşımı işe almadı. hazır type rated pilotları almayı tercih etti. o gün bugün açıkta kaldık. bunlar yeniden planlanıyorsa geri göndersinler ingiliz pilotlarını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anti ~ 3 yıl önce
Ortadogu ve afrikayi biraz daha somursunler. Petrol para altin fln. Varliga doymucaklar, hiyena surusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000