10 Haziran 2019, Pazartesi 12:33:13

Çirkin olay sonrası İzlanda'ya nota verildi

Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 4. maçında İzlanda’ya konuk olacak olan A Milli Takımımıza, İzlanda’da yapılan muamele nedeniyle Norveç Büyükelçiliği aracılığıyla nota verildi.
  • 14 Kasımda Güzel bir misilleme yapmak lazım basın toplantısında bunlara... Ama nasıl bir şey..
  • Bah hele notaymış. İzlandanın an itibariyle kimyası bozulmuş ve hareket edemez hale gelmişler.
  • Sabrımızı test etmeyin ,bir gece ansızın gelebiliriz,85 İzlandaaa deriz kaçacak delik ararsınız evelallah,hamdolsun,amin. Düştüğümüz hale bak ne saygınlık kaldı ne ağırlık. Yazık.
  • toplumda batı hayranı sıkıntılı tipler mevcut. Türkiye'nin her şeyinden nefret eden,aşağılık kompleksine sahip BATI HAYRANLARI mevcut. Türkiye'ye yapılan terbiyesizliklere tepki göstermeyip, üstüne bir de Türkiye'nin nota vermesini eleştiren BATI HAYRANLARI... bunlarınki kafayı tamamen batıya teslim etmek. celladına aşık olmak...
  • Bize müstahak zira aynılarını ne oyuncularına ne vatandaşlarına yapmıyoruz,yapmadıkça da daha çookk böyle muameleler görürüz. Sonra da nota verdik bilmem ne. Versen ne adam bildiğini okuyor,istediğini yapıyor. Her yerde saygınlığımız zaten azdı artık iyice bitti.
  • Siz bekletmeyi iyi bilirsiniz. Benim icin Izlanda artik bitmistir. Bir daha da gelmem.Bunu da boyle bilesiniz.
  • Bu aşşağılıklara fark atmadan gelirseniz yazıklar olsun size...
  • Hani dünya lideriydik. Saygınlığımız artmıştı? Eski Türkiye varken tuvalet fırçasıyla karşılanmıyorduk en azından. Baya iyi durumdayız maşallah.
  • Türkiye yine nota verdi.. Do Re Mi ... eyyy izlanda bizim müzik bilgimizi sakın sınamayın !!!
  • İyi de bu rezalet yıllardır var hala daha yapılıyor aynıları sıradan vatandaşlara yapılırken devletin aklı neredeydi? Tabii ki nota verilsin ama aynı muameleye maruz kalan her vatandaşın hakkı korunmalı. Yıllardır ülkemizde bu ülkeler ile ortakları vize aracı kurumlarca soyuluyoruz,gizli kalması gereken ticari,özel bilgilerimiz ellerine geçiyor,göz retina örneği bile isteniyor,vize alamazsak paramız geri verilmiyor,aracı kurumlar dövizle iş yapıyor,mesela İngiltere fotokopi için 0.5 pound,mesaj için 1.5 pound istiyor, devlet niye bunlar için de nota vermiyor,niye kendi ülkemizde hakkımız korunmuyor? Bir arkadaş Avustralya'dan vize alamadı gerekçesi 'Türkiye'nin ekonomik durumu nedeniyle geriye dönmesinin şüpheli olması'.Adam açıkça yazmış.Biz onların vatandaşlarını kimlikle ya da kapıda vizeyle ülkemize sorgusuz,sualsiz sokup,vergisiz ev,arsa almalarına,9 ay kalmalarına izin verdikçe,iş,ihaleleri onlara saçtıkça bu işler bitmez. Bir ülke pasaportu kadar güçlüdür gerisi palavradır.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 4. maçında İzlanda’ya konuk olacak olan A Milli Takımımıza, İzlanda’da yapılan muamele nedeniyle Norveç Büyükelçiliği aracılığıyla nota verildi.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde İzlanda’yla aynı grupta bulunan A Milli Futbol Takımımız, bu maçın oynanması için dün İzlanda’ya gelirken, havalimanında uygulanan muamele nedeniyle futbolcular büyük tepki göstermişti. Takım kaptanları Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu, havalimanında bekleyen Türk gazetecilere açıklama yaparken, tekrar tekrar arandıklarını ve pasaport kontrolünden çok zor şekilde geçirildiklerini söylemişti. Yaşanan bu durum nedeniyle kafilede sinirler gerilirken, Emre Belözoğlu’nun röportajı sırasında bir İzlanda vatandaşının arkadan gelip mikrofonların yanına tuvalet fırçası uzatması ise bardağı taşıran nokta oldu.

Norveç Büyükelçiliği nota verdi

Emre Belözoğlu’nun havalimanında basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada arkadan yaklaşan bir İzlanda vatandaşı, yaşanan hengameyi fırsat bilerek, gazeteci gibi yaklaşarak mikrofonların yanına tuvalet fırçası uzatmıştı. Bu olay sonrası Türkiye’de her kesimden tepki gelirken, hükumet yetkilileri de Norveç Büyükelçiliği aracılığıyla İzlanda’ya nota verdi. 

Çirkin olay sonrası İzlanda'ya nota verildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

misli ile ~ 5 yıl önce
14 Kasımda Güzel bir misilleme yapmak lazım basın toplantısında bunlara... Ama nasıl bir şey..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hülooo ~ 5 yıl önce
Bah hele notaymış. İzlandanın an itibariyle kimyası bozulmuş ve hareket edemez hale gelmişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyy izlanda ~ 5 yıl önce
Sabrımızı test etmeyin ,bir gece ansızın gelebiliriz,85 İzlandaaa deriz kaçacak delik ararsınız evelallah,hamdolsun,amin. Düştüğümüz hale bak ne saygınlık kaldı ne ağırlık. Yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 5 yıl önce
toplumda batı hayranı sıkıntılı tipler mevcut. Türkiye'nin her şeyinden nefret eden,aşağılık kompleksine sahip BATI HAYRANLARI mevcut. Türkiye'ye yapılan terbiyesizliklere tepki göstermeyip, üstüne bir de Türkiye'nin nota vermesini eleştiren BATI HAYRANLARI... bunlarınki kafayı tamamen batıya teslim etmek. celladına aşık olmak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müstahak ~ 5 yıl önce
Bize müstahak zira aynılarını ne oyuncularına ne vatandaşlarına yapmıyoruz,yapmadıkça da daha çookk böyle muameleler görürüz. Sonra da nota verdik bilmem ne. Versen ne adam bildiğini okuyor,istediğini yapıyor. Her yerde saygınlığımız zaten azdı artık iyice bitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyy Izlanda ~ 5 yıl önce
Siz bekletmeyi iyi bilirsiniz. Benim icin Izlanda artik bitmistir. Bir daha da gelmem.Bunu da boyle bilesiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artık yeter ~ 5 yıl önce
Bu aşşağılıklara fark atmadan gelirseniz yazıklar olsun size...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne notası? Müzik notası mı? ~ 5 yıl önce
Hani dünya lideriydik. Saygınlığımız artmıştı? Eski Türkiye varken tuvalet fırçasıyla karşılanmıyorduk en azından. Baya iyi durumdayız maşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nota ? ~ 5 yıl önce
Türkiye yine nota verdi.. Do Re Mi ... eyyy izlanda bizim müzik bilgimizi sakın sınamayın !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Re mi fa ~ 5 yıl önce
İzlanda bizi kiskaniyo
İçimizdeki izlandalı ~ 5 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
nota ! ~ 5 yıl önce
İyi de bu rezalet yıllardır var hala daha yapılıyor aynıları sıradan vatandaşlara yapılırken devletin aklı neredeydi? Tabii ki nota verilsin ama aynı muameleye maruz kalan her vatandaşın hakkı korunmalı. Yıllardır ülkemizde bu ülkeler ile ortakları vize aracı kurumlarca soyuluyoruz,gizli kalması gereken ticari,özel bilgilerimiz ellerine geçiyor,göz retina örneği bile isteniyor,vize alamazsak paramız geri verilmiyor,aracı kurumlar dövizle iş yapıyor,mesela İngiltere fotokopi için 0.5 pound,mesaj için 1.5 pound istiyor, devlet niye bunlar için de nota vermiyor,niye kendi ülkemizde hakkımız korunmuyor? Bir arkadaş Avustralya'dan vize alamadı gerekçesi 'Türkiye'nin ekonomik durumu nedeniyle geriye dönmesinin şüpheli olması'.Adam açıkça yazmış.Biz onların vatandaşlarını kimlikle ya da kapıda vizeyle ülkemize sorgusuz,sualsiz sokup,vergisiz ev,arsa almalarına,9 ay kalmalarına izin verdikçe,iş,ihaleleri onlara saçtıkça bu işler bitmez. Bir ülke pasaportu kadar güçlüdür gerisi palavradır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000