03 Ekim 2019, Perşembe 08:22:02

Çin'den Kapadokya'ya direkt uçuş hazırlığı

Türkiye’nin en önemli doğal güzelliklerinden Kapadokya, her geçen gün daha fazla Çinli turist çekiyor. Direkt uçuş konulması her iki tarafın da isteği. Havayolları da hazırlıklarını yapmaya başlamış durumda.
  • Gidecek olan adam zaten istanbul'dan aktarma ile gider. Direkt uçus bizim isimize yaramaz, Istanbul'a gitmedikleri icin ulkede daha az para harcamis olurlar. Ayrica 10+ saat ucup sadece Kapadokya yapip, Istanbul'u gormeden giden turistin aklina sasarim.
  • Geçen ay ziyaret ettim, yabancı turistin %50 si Çinliler zaten. şubat ayında ise Çin yeni yıl tatili nedeniyle %80 i buluyormuş. Doluluk sorunu hiç yok konaklama nerdeyse yetmiyor.
  • Onur Air yine mi niyetlendi...
  • Hepsi kayseriden gidiyor nedense.
  • ne çin sevdasıymış arkadaş, son 10 yıldır ara ara çıkıyor bu onur air çin seferleri mevzusu. ortada hiçbirşey yok, geçen sene de izmir'i uçuracaklardı 10 sefer diye girdiler, şu an izmir'e uçamıyorlar...şunun şurasında 1 ayları kaldı sonrasında filonun yarıdan fazlasını çekecekler antalya'ya yatırmak için arada sırada Antalya-Tel Aviv hepsi o, birde kurtarıcı iç hatlara dönerler adana trabzon vs gibi hepsi o
  • Kapadokya değil, Ürgüp diyeceksiniz! Kapadokya daha geniş bir alanı ihtiva eder. Ayrıca bu bölgede çok önceden Kapadoklar yaşadığı için Latincede ülke anlamı veren "ya" eklenmiş ve Kapadokya olmuştur. Kapadokya yok, Ürgüp var. Trakya yok, Paşaeli var. Kilikya yok, Çukurova var! Lütfen değerlerimize sahip çıkalım. Bu bölgelere Çin ve Kore'den gelen çok kişi var. Ihlara Vadisi'nde gördüğüm turistlerin çoğu Çinli idi. Turizm açısından da güzel bir sonuç doğurur Çin'in direkt Nevşehir seferleri.

Türkiye’nin en önemli doğal güzelliklerinden Kapadokya, her geçen gün daha fazla Çinli turist çekiyor. Direkt uçuş konulması her iki tarafın da isteği. Havayolları da hazırlıklarını yapmaya başlamış durumda.

Çin tarafı da Türk tarafı da bölgeden en çok turist çeken Kapadokya’ya direk uçuş istiyor. Birçok yetkili direk uçuş konulması konusunda hemfikir. Yılda 3 milyona yakın turist çeken Kapadokya’ya Çinli ilgisi oldukça fazla. Avrupalı veya Rus turistler gibi deniz, kum ve güneş tatili yerine Kapadokya gibi doğal güzellikleri görmek isteyen Çinli turistler için hedefler de yüksek. Bu yıl için 500 bin hedefi konan Çinli turist sayısında uzun vadeli hedef 4 milyon.

Türkiye’nin 27’nci büyük havalimanı olan Nevşehir Havalimanı’nın da kapasite artırması yeni hatlar için gerekli. Şu anda iki iç hat uçuşu bulunan havalimanına direkt olarak yurtdışı bağlantısı yok. Onur Air şu anda direkt hat koymak istediğini açıklayan tek firma. Ancak Türk Hava Yolları ile Çinli havayolu şirketlerinin de ortak işbirlikleri oldukça fazla. Hat talebi anında bu havayolu şirketleri de büyük kapasiteleri ile direkt uçuş koyabilir. 

Çin'den Kapadokya'ya direkt uçuş hazırlığı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

gereksiz ~ 5 yıl önce
Gidecek olan adam zaten istanbul'dan aktarma ile gider. Direkt uçus bizim isimize yaramaz, Istanbul'a gitmedikleri icin ulkede daha az para harcamis olurlar. Ayrica 10+ saat ucup sadece Kapadokya yapip, Istanbul'u gormeden giden turistin aklina sasarim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mecbur ~ 5 yıl önce
Bende senin aklına şaşarım isteyen istediği yere direkt gider ...
Ziyaret ~ 5 yıl önce
Geçen ay ziyaret ettim, yabancı turistin %50 si Çinliler zaten. şubat ayında ise Çin yeni yıl tatili nedeniyle %80 i buluyormuş. Doluluk sorunu hiç yok konaklama nerdeyse yetmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 5 yıl önce
Onur Air yine mi niyetlendi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Günde iki ucus ~ 5 yıl önce
Hepsi kayseriden gidiyor nedense.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenteler ~ 5 yıl önce
Acenteler turları genelde Kayseri hl üzerinden organize ediyor böyle bir otomatiklesme var. Nevşehir hl hep ikinci alternatif olarak geliyor aklımıza
onur air mi? ~ 5 yıl önce
ne çin sevdasıymış arkadaş, son 10 yıldır ara ara çıkıyor bu onur air çin seferleri mevzusu. ortada hiçbirşey yok, geçen sene de izmir'i uçuracaklardı 10 sefer diye girdiler, şu an izmir'e uçamıyorlar...şunun şurasında 1 ayları kaldı sonrasında filonun yarıdan fazlasını çekecekler antalya'ya yatırmak için arada sırada Antalya-Tel Aviv hepsi o, birde kurtarıcı iç hatlara dönerler adana trabzon vs gibi hepsi o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 5 yıl önce
Şirketi satacak Çinlilere onun peşinde
HOLIDAY AVRUPA ~ 5 yıl önce
Ucaklari Bulgaristana ceker artik.Cinden Bulgaristana tasirlar.Venezuellayada ucarlar.Zaten nerde altin var oraya ucuyorlar.
Ürgüp! ~ 5 yıl önce
Kapadokya değil, Ürgüp diyeceksiniz! Kapadokya daha geniş bir alanı ihtiva eder. Ayrıca bu bölgede çok önceden Kapadoklar yaşadığı için Latincede ülke anlamı veren "ya" eklenmiş ve Kapadokya olmuştur. Kapadokya yok, Ürgüp var. Trakya yok, Paşaeli var. Kilikya yok, Çukurova var! Lütfen değerlerimize sahip çıkalım. Bu bölgelere Çin ve Kore'den gelen çok kişi var. Ihlara Vadisi'nde gördüğüm turistlerin çoğu Çinli idi. Turizm açısından da güzel bir sonuç doğurur Çin'in direkt Nevşehir seferleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çinya ~ 5 yıl önce
Çinya yok Çekikler var lütfen
MAVRA ~ 5 yıl önce
Kapadokya yok / Ürgüp var gözlüğü ile bakarsanız şaşı olursunuz. Trakya var ve Traklarda var.İskender öncesinde , bugünkü Bulgaristan ve trakyada yerleşik kavimler Traklar idi MÖ 300 - MS 2000
Traklar nerede ~ 5 yıl önce
Traklar çok eski bir kavim, yok olup gitmişler. Fransızlar Suriye'ye girmeden önce Suriye'nin adı Şam idi. Bugünkü Şam'ın olduğu yer de Dımaşk. Ancak Fransızlar, zihinlere format atmak için Asurya manasına gelen Syria sözcüğünü çıkardılar. "Asurlular ülkesi" anlamında ulan Asurlular mı kaldı? Senin geçmişin olan ve kan dökerek kazandığın topraklara yabancı birisi ad veriyorsa oturup düşüneceksin. İngiltere, Fransa'da hiç Türk isminde bir şehir, bölge var mı? Yok. Sorun şu ki, biz adını koyduktan sonra onların değiştirmeye çalışması. Böyle bakarsak şaşı olmayız, aksine milli değerlerine karşı gözü açık fert oluruz!
Pireküp ~ 5 yıl önce
Selçukluda pireküp imiş ,senin mantığınla pireküp diyelim.Bu isim değiştirme hastalığı bizden başka kimsede yok .casablanca,los angeles,vs vs kimsenin aklına değiştirmek gelmiyor.Son ismi geçerli diyorsan komotini ye de gümülcine dememen lazım
Göreme ~ 5 yıl önce
Kapadokyanin merkezi Göreme olmasın. Ürgüp için bu vakitten sonra ne kadar çaba harcarsanız boş. Kapadokya 80 km lik bi alanı kapsar, fakat Göreme bunun kalbidir. Gelen Çinli turistten de bunu anlayabilirsiniz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000