16 Kasım 2018, Cuma 09:35:00

'Çıldır Havalimanı'nın destekçisi olacağım'

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Aydınlılar adına Çıldır Havaalanı’nın tarifeli uçuşlara açılması ile Aydın-Denizli Otoyolunun projelerinin destekçisi olacağını belirtti.
  • Bayrburt gibi tokat siirt zafer bir suru atil havalumani varken aydina havalimani yapilmamasi hata.aydin nazilli kusadasi cevresi 1 milyon insan yaşıyor gunde 7 8 tane cok rahat trafigi olur ortlaaama zaten hali hazirda her sey mevcut pisti uzat birkac seyrusefer istasyonu bitti gitti.adb den aydina 1 saatte nasil gidiyorsunuz bunun nazillisi kusadasi vs var
  • açılırsa tafa tehdidi ortadan kalkar mu????
  • Elbistan a da havalimanı istiyoruz,
  • İzmir-ADB’ye hızlı tren tüm ihtiyacı kökünden çözer.
  • Bir de şu Tafa nın başındaki huzursuz kadını görevden alsanız ne güzel olur be bakanım...
  • Adnan Menderes ve Denizli ile Uşak havalimanları halihazırda pist olarak uçuşlara uygun hepside Aydın'a 1 saat uzaklıkta. Çıldır havalimanı egitim faaliyetleri için oldukça yoğun olarak kullanılmakta
  • korkmayın yaw..havalimanı kendi potansiyelini oluşturur. orada çıldır için yıllık 1 milyonluk pazar var. neden korkuyorsunuz? aydın merkez ADB'ye 165 km ve DNZ'ye 160 km uzaklıkta. Sakın bu ordu ve giresunluların yıllardır yaşadığı korku olmasın :) bakınız OGU'nun açıldığı günden bu güne gelişimi.
  • Ben de destekçisiyim.
  • menderesle milas yakın baya, zor biraz, belki uzun vadede
  • Secim vaadleri her secim oncesi gundeme gelen Cildir Havalimani.

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Aydınlılar adına Çıldır Havaalanı’nın tarifeli uçuşlara açılması ile Aydın-Denizli Otoyolunun projelerinin destekçisi olacağını belirtti.

Aydın’da gerçekleştirdiği sivil toplum örgütleri buluşmasında gelen talep ve soruları cevaplandıran Numan Kurtulmuş, “1960’tan bu yana Aydın’da var olan Çıldır Havaalanı’nın gelişmesine ve buranın da uçuşlara açılmasıyla ilgili bir çalışma yapılabilir mi? Bununla ilgili olarak Ulaştırma Bakanı’mızla konuştuk. Ayrıca yaklaşık 130 kilometrelik Aydın – Denizli Otoyolunun ihalesinin yapılmasıyla ilgili konuyu Ulaştırma Bakanı’mıza ilettik. Bu iki konunun, milletvekili arkadaşlarımız takipçisi olacak, ben de destekçisi olacağım. 950 yatak kapasitesi olması planlanan Aydın Şehir Hastanesi ile Didim Devlet Hastanesi projelerinin de destekçisi olacağım. Aydın milletvekillerimiz de bu konuları yakından takip ediyor” dedi.

'Çıldır Havalimanı'nın destekçisi olacağım'

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Caca ~ 5 yıl önce
Bayrburt gibi tokat siirt zafer bir suru atil havalumani varken aydina havalimani yapilmamasi hata.aydin nazilli kusadasi cevresi 1 milyon insan yaşıyor gunde 7 8 tane cok rahat trafigi olur ortlaaama zaten hali hazirda her sey mevcut pisti uzat birkac seyrusefer istasyonu bitti gitti.adb den aydina 1 saatte nasil gidiyorsunuz bunun nazillisi kusadasi vs var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuşadası? ~ 5 yıl önce
Kuşadası-İzmir arası 45 dakika, Kuşadası-Aydın arası 45 dakika. Sizce yolcu nereye gider?
tafa ~ 5 yıl önce
açılırsa tafa tehdidi ortadan kalkar mu????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İhyitaç ~ 5 yıl önce
Elbistan a da havalimanı istiyoruz,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hızlı Tren ~ 5 yıl önce
İzmir-ADB’ye hızlı tren tüm ihtiyacı kökünden çözer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAFA ~ 5 yıl önce
Bir de şu Tafa nın başındaki huzursuz kadını görevden alsanız ne güzel olur be bakanım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dede ~ 5 yıl önce
doğal gazı istemeyen şehir uçaga mi biner
cimri ~ 5 yıl önce
zarar eder güvenlikcilerin parasini karşılayaz
Menderes ~ 5 yıl önce
Adnan Menderes ve Denizli ile Uşak havalimanları halihazırda pist olarak uçuşlara uygun hepside Aydın'a 1 saat uzaklıkta. Çıldır havalimanı egitim faaliyetleri için oldukça yoğun olarak kullanılmakta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 5 yıl önce
Adnan Menderes havalimanı bir saat uzaklıkta ve bu yüzden Çıldır’a ihtiyaç yok burası doğru. Ancak Uşak İzmir’e 2,5 saat mesafede Aydın’a nasıl olur da 1 saat mesafede olur? Haritaya bakmanızı öneririm.
neden ki?'ye ~ 5 yıl önce
korkmayın yaw..havalimanı kendi potansiyelini oluşturur. orada çıldır için yıllık 1 milyonluk pazar var. neden korkuyorsunuz? aydın merkez ADB'ye 165 km ve DNZ'ye 160 km uzaklıkta. Sakın bu ordu ve giresunluların yıllardır yaşadığı korku olmasın :) bakınız OGU'nun açıldığı günden bu güne gelişimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmir -aydın ~ 5 yıl önce
izmir havalimanı ile aydın arasında otoban var, hız sınırlarına uyarak gittiğinizde 45 dk kadar sürüyor. adb-aydın arası 80 km siz aydın -adb 165 km yazmışsınız şehir merkezleri arası bile 126 km, http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Uzakliklar/illerArasiMesafe.aspx ,adb havalimanı aydın yolu üzerinde 165 km ???
gelişimci kardeşim ~ 5 yıl önce
havalimanı yaparak gelişeceksek her semte yapmamız gerekir değil mi?
Sallama ~ 5 yıl önce
165 km mi? Sallama birader 50dkda adbdesin
Kurtulmuş ~ 5 yıl önce
Ben de destekçisiyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaa ~ 5 yıl önce
menderesle milas yakın baya, zor biraz, belki uzun vadede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Secimler ~ 5 yıl önce
Secim vaadleri her secim oncesi gundeme gelen Cildir Havalimani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000