15 Mart 2018, Perşembe 11:15:42

CHP'den Melike Kuvvet teklifi

CHP, Türkiye’yi yasa boğan uçak kazasında hayatını kaybeden FETÖ mağduru pilot Melike Kuvvet’in adının İstanbul’da bir sokağa verilmesini teklif etti.
  • Kaç askerimiz şehit oluyor bunlardan uğrasiyorsunuz.
  • onlarca kaza oluyor kimkime.uçakta Arıza olsa teknisyen uçurmaz,pilot uçmaz.uçak sahibi kızını göndermez.acı ama gerçek birşey var pilotların tecrübesizliği ve o anki bilgisizliğinden,panikten yanlış yapıp kazaya neden olmaları,yani pilotaj kazası olasıdır.acı ama bazen gerçeği kazayı yapan bilir.pilotlar rahmetli oldu.şimdi hertür seneryo bilip bilmeden yazılır konuşulur.hepsinin mekanları cennet olsun.
  • Bugun CHP yi elestiriyorsunuz, kardesim siyaset icin 15 Temmuz da olenlere sehit deyip adlarini her yere yazmadiniz mi o zaman Genel kurmayin arsivine bakmadiniz ama
  • 3. Havalimanin adini melike kuvvet diye koyalim
  • chp artık daha aklı başında ayağı yere basan işlerle uğraşsa , çok mu lazım, bir kere halis demirler için bu isteklerle geldiniz mi .
  • uçağın düşme sebebi niye açıklanmıyor??
  • Sehit mi oldu? Allah rahmet eylesin de.. vatan icin mi sehit oldu?
  • Sokaklara verilecek "kahraman" adı arıyorsanız Genel Kurmayın arşivine bakın.
  • Zaten başka da bir işe yaramazsınız ancak laf olsun torba dolsun
  • Ama akp yapmaz...

CHP, Türkiye’yi yasa boğan uçak kazasında hayatını kaybeden FETÖ mağduru pilot Melike Kuvvet’in adının İstanbul’da bir sokağa verilmesini teklif etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 14 Mart günü gerçekleştirilen oturumunda CHP'li Meclis üyeleri Nadir Ataman, Doruk Bulut, Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan, 11 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazası ile ilgili bir soru önergesi verdi.

Meclis salonunda soru önergesini okuyan Nadir Ataman basına yansıyan haberlere göre 11 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasında uçağı kullanan pilot Melike Kuvvet'in FETÖ kumpası ile ordudan atıldığını ancak Mayıs ayında binbaşı rütbesiyle yeniden üniformasını giymeye hak kazandığını anlattı. Melike Kuvvet'in FETÖ'cüler tarafından asker bir arkadaşının doğum gününde şarkı söylerken videosu çekilip “ahlaksız yaşantıdan” ordudan atıldığını anlatan Ataman “Onu sorgulamaya gelen şimdi tutuklu olan istihbarat subaylarının ‘pavyonda şarkı söylemişsin, gece kulüplerinde çıkıyormuşsun' diye doğum gününde şarkı söylediği esnada çektikleri 10 dakikalık videonun sadece 9 saniyesini kesip almış ve ona göstermişlerdi. Her şeyini kaybetmişti” dedi.

ACILAR HAFİFLESİN

Ataman FETÖ'cüleri çağrıştıran sokak isimlerinin tek tek değiştirildiğini hatırlatarak “Burada bir değişiklik yapalım meclis olarak oy birliği ile FETÖ mağduru pilotumuzun ismini İstanbul'da bir sokağa verelim. Bu hafta teklif karar olarak gündeme alınırsa hemen isim değişikliği yapılabilir, acılar biraz olsun hafifler” önerisinde bulundu. Önerge oybirliği ile İBB Meclis Başkanlığı'na havale edildi.

CHP'den Melike Kuvvet teklifi

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Bunlar boş ~ 6 yıl önce
Kaç askerimiz şehit oluyor bunlardan uğrasiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter artık. ~ 6 yıl önce
onlarca kaza oluyor kimkime.uçakta Arıza olsa teknisyen uçurmaz,pilot uçmaz.uçak sahibi kızını göndermez.acı ama gerçek birşey var pilotların tecrübesizliği ve o anki bilgisizliğinden,panikten yanlış yapıp kazaya neden olmaları,yani pilotaj kazası olasıdır.acı ama bazen gerçeği kazayı yapan bilir.pilotlar rahmetli oldu.şimdi hertür seneryo bilip bilmeden yazılır konuşulur.hepsinin mekanları cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahilller ~ 6 yıl önce
Melike kuvvet kadar tecrübeli bir pilot yok bu ülkede . Kendisini vatanına bayrağına adamış bir pilot . Ben kendisinin uçuş öğrencisiyim . O kadar öğretim görevlisinden ders aldım. Melike hoca kadarını görmedim . Saçma sapan konuşup durmayın .
Pilotlar tecrübesizdi ~ 6 yıl önce
4-5 bin saatle kaptan yaparsanız böyle kazalarla karşılaşırsız. FL380 de uçan bu tip uçak, 11 kişi ile bence bu yükseklige çok erken tırmandı!!! Ve ufak bir updraft da stall a girdi ve peşinden spin. Kaptan bu zamana kadar kaç kere spin atmıştır eğitimi sırasında? Bence hiç spin eğitimi almamıştır!!! Kaptan olana kadar yaptığı bu 4-5 bin saatin %95 i AUTO-PİLOT da uçmuştur ve saatlerinide biraz fazla yazmıştır!!!!! TR de bu çok uygulanan bir sistem!!! Mesela pushback den başlıyor saatler yazılmaya ama takeoff a kadar bazen 30-40 dakika Taxi yapıyorsunuz!!! Bunlar uçuş saati olarak yazılırsa, ozaman şişirme kaptan oluyorsunuz!!! Hiç tecrübe edinmeden leftseat e yerleşiyordunuz ve yanınızda yine jet tecrübesi olmayan bir helikopter pilotu!!! Ve ilk zorlu bir uçuşta böylesi bir kazayla bunun ( şişirme saatler) bedelini çok ağır ödüyoruz!!! Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarınada başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Ve sivil havacılığada iyi denetleme yapmalarını tavsiye ediyorum. Not: bunları yazarken, 42 senelik pilot luk ve 22.600 saatlik dünyanın her kıtasındaki tecrübeme dayanarak yazdım, bilginize!!!! Capt. Ömer S
PES ~ 6 yıl önce
Mesleğiniz Bilirkişilik galiba. Pilot öldüyse pilotaj hatasıdır de geç
Cahiller diye yazana: ~ 6 yıl önce
saygısız.senden hele hiçbir şey olmaz.
Elestiri ~ 6 yıl önce
Bugun CHP yi elestiriyorsunuz, kardesim siyaset icin 15 Temmuz da olenlere sehit deyip adlarini her yere yazmadiniz mi o zaman Genel kurmayin arsivine bakmadiniz ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayretbirsey ~ 6 yıl önce
3. Havalimanin adini melike kuvvet diye koyalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalık ~ 6 yıl önce
chp artık daha aklı başında ayağı yere basan işlerle uğraşsa , çok mu lazım, bir kere halis demirler için bu isteklerle geldiniz mi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şov ~ 6 yıl önce
Valla bu işler şov Dünyası. Herkesin kahramanı kendine.
Zeynep ~ 6 yıl önce
Senin boş dediğin şey biz öğrenciler için bi ışık bir umut oldu. Bu fikrin nekadar önemli bi karar olduğuna bakın şu durumda siyasi düşünmeyin . Mikrop
derinuyku ~ 6 yıl önce
uçağın düşme sebebi niye açıklanmıyor??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben anlamadim ~ 6 yıl önce
Sehit mi oldu? Allah rahmet eylesin de.. vatan icin mi sehit oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlasan ~ 6 yıl önce
şaşırdık :D
CHP ~ 6 yıl önce
Sokaklara verilecek "kahraman" adı arıyorsanız Genel Kurmayın arşivine bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cehape ~ 6 yıl önce
Zaten başka da bir işe yaramazsınız ancak laf olsun torba dolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantıklı ~ 6 yıl önce
Ama akp yapmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000