08 Şubat 2011, Salı 08:13:05

CHECK-IN SIRASINDA YAKALANDI

Kucağında 2 yaşındaki kız çocuğuyla birlikte Türkiye’ye tek gidiş bilet almaya çalışan adam, bilet satan personelin dikkati sayesinde yakalandı.
Alman Rheinische Post gazetesinde çıkan habere göre, 32 yaşında ismi açıklanmayan yolcu kucağında bulunan iki yaşındaki çocuğu ile Dussseldorf Havalimanı'nda bulunan acentadan bilet satın almak istediğini söyledi.

Bileti kendisine satan personelin dikkatini çeken adamın tek gidiş bileti alması ve hiç bir valiz veya çantasının olmaması şüphe uyandırdı. Bu nedenle bileti sattıktan sonra havalimanı polisine haber veren acenta personeli, şüphesinde haklı çıktı.

Kucağında çocuğuyla check-in yapacakken polis tarafından seyahatinin amacı sorulan ve panikleyen baba, çocuğuyla bilinmeyen bir süre için Türkiye’ye gideceğini söylese de, polis tarafından sorgulanmaya devam edildi.

Uçağa binişi bir süre bekletilen isim ve soyisiminden Almanya ikametine ulaşılan babanın, çocuğunu kaçırdığı anlaşılırken olayın ardından karakola götürülen 32 yaşındaki babanın, kaçırma ve alıkoyma suçlarından 5 yıl hapisle cezalandırılabileceği belirtildi.
CHECK-IN SIRASINDA YAKALANDI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000