11 Kasım 2019, Pazartesi 21:35:46

“Büyük Göç” ölümsüzleşti

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na gerçekleşen ve 'Büyük Göç' olarak adlandırılan taşınma operasyonu film oldu.
  • Ismini bilerek.tasimadilar Ataturk.havalimani.olmaliydi NET!! Iste bu kadar..
  • Büyük göç gerçekleşti ve iga hava limanina geldi aradan 5 ay geçti yerler çöktü taşlar bir-bir yerinden ayrıldı asvalt köstebek yuvası gibi oldu park pozisyonları haftada bir beton kesme makinasiyla kesildi sormazlarmi adama kesecektin bicecektin niye baştan dogrusunu yapmadın Ve apronda lağım kokusu arttı bozuk çökük yolda hadi gider gelirizde nefes demi almayalim eyyyyy amator ve tecrubesisler
  • Yayınlanacak da nerede yayınlanacak?
  • Bir belgesel için thy nin zararına birde pegasusun açıkladığı kara bakınız .. ben hala thynin 150 kadar ucusu neden boş olarak yeni alana cektiğini anlamadım . Basit bir planlama ile ucaklar ataturkden - destination- yeni istanbul havalimanı olarak planlanmadı .. isl-cgn-ist gibi .. bunu idrak edecek planlayacak adam yok cunku cunkuu içerdeki personelin cogunluğu siyasilerin yakını ve maalesef biyoloji mezunu adam gelip o2 tüketip evine geri donuyor ..

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na gerçekleşen ve 'Büyük Göç' olarak adlandırılan taşınma operasyonu film oldu.

29 Ekim 2018’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan İstanbul Havalimanı’nın taşınma süreci film oldu. Havalimanı işletmecisi İGA tarafından ölümsüzleştirilen ‘Büyük Göç’ün ilk fragmanı sosyal medyada yayınlandı.

5 Nisan Cuma sabahı saat 03.00’te başlayan taşınma operasyonu toplamda 45 saat sürmüş ve 6 Nisan Cumartesi gecesi saat 23.59’da tamamlanmıştı.

Büyük Göç’ün planlanan şekilde başarıyla gerçekleşmesi için 6 Nisan sabahı saat 02.00 ile 14.00 arasında Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılmıştı.

Taşınma sonrası havalimanından ilk sefer saat 14.25'te Türk Hava Yolları tarafından Ankara'ya yapılmıştı.

İGA tarafından hazırlatılan belgesel filmin 13 Kasım 2019’da yayınlanacağı öğrenildi.

©AirportHaber.com

“Büyük Göç” ölümsüzleşti

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ataturk Airport ~ 4 yıl önce
Ismini bilerek.tasimadilar Ataturk.havalimani.olmaliydi NET!! Iste bu kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünyanın en büyük hava limanı ~ 4 yıl önce
Büyük göç gerçekleşti ve iga hava limanina geldi aradan 5 ay geçti yerler çöktü taşlar bir-bir yerinden ayrıldı asvalt köstebek yuvası gibi oldu park pozisyonları haftada bir beton kesme makinasiyla kesildi sormazlarmi adama kesecektin bicecektin niye baştan dogrusunu yapmadın Ve apronda lağım kokusu arttı bozuk çökük yolda hadi gider gelirizde nefes demi almayalim eyyyyy amator ve tecrubesisler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerede ~ 4 yıl önce
Yayınlanacak da nerede yayınlanacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 4 yıl önce
Bir belgesel için thy nin zararına birde pegasusun açıkladığı kara bakınız .. ben hala thynin 150 kadar ucusu neden boş olarak yeni alana cektiğini anlamadım . Basit bir planlama ile ucaklar ataturkden - destination- yeni istanbul havalimanı olarak planlanmadı .. isl-cgn-ist gibi .. bunu idrak edecek planlayacak adam yok cunku cunkuu içerdeki personelin cogunluğu siyasilerin yakını ve maalesef biyoloji mezunu adam gelip o2 tüketip evine geri donuyor ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alooo ~ 4 yıl önce
Aloo enişte THY 6 kasımda 2,6 milyar TL kar açıkladı alooo
Çok bilmiş ~ 4 yıl önce
Yapılabilicek optimum düzenleme yapıldı zaten.350 uçağı senin keyfine göre planlıyamazlardı.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000