12 Ocak 2020, Pazar 11:30:11

Bursa ile Balkanlar arasında havayolu köprüsü kuruluyor

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, iş dünyası ve turizmcilerin uzun zamandır beklediği Bursa'dan Balkanlar'a havayolu ulaşımı için önemli bir adım attı.
  • Yolcu kapasitesi var, havalimanı var, siyasetciler 6 ayda bir çıkıp vatandaşı gaza getirip oy devşirme çapasında. Gürlemeyi bırakında bir yağın.
  • Hiç unutmam sene 2010, bir yandan Tokat bir yandan Alanya bir yandan Bursa'dan telefonlar geliyor. Herkes buradan uçun koltuk garanti diyordu! Sonuç; zaten biliyorsunuz...
  • 15 yıldır bu pilavı pişirip pişirip koyuyorlar,fikir var laf var icraat yok
  • Bursa Yenişehir havalimani lokasyonu çok kötü. İkincisi belediyenin Sabiha Gökçen e direk, Sabiha Gökçen den de havaist ile İstanbul havalimanina aktarmali olarak direk otobüs seferleri var. Bursa dan İstanbul havalimanlarina ulaşım da çok rahat. Son olarak Bulgaristan göçmenleri Bursa dan zaten 7-8 saate otobüsle Bulgaristan a gidiyor. Uçak ile uğraşmak isteyeceklerini sanmıyorum. Zaten Yenişehir havalimanina gitmek büyük dert.
  • Biri çıkar Sinop'tan Almanya'ya direk sefer ister öteki Bursa'dan Balkanlara ister. Masrafları karşılasınlar o zaman.
  • Ben köprüleri severim, çok işe yararlar.
  • Bence ucuş ekibine çok para veriyorlar
  • Hayirlisi olsun.
  • Hayirlisi olsun.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, iş dünyası ve turizmcilerin uzun zamandır beklediği Bursa'dan Balkanlar'a havayolu ulaşımı için önemli bir adım attı.

Bulgaristan'ın başkenti Sofya ve Filibe'de temaslarda bulunan Milletvekili Mustafa Esgin, Türk-Bulgar İşadamları Derneği Başkanı DonkaKoleva, Filibe Havaalanı Müdürü SpasShumanov, Türk Havayolları Bulgaristan Müdürü Mehmet Gürkaynak ile birlikte bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Aynı zamanda TBMM Türkiye-Bulgaristan Parlamentolararası Dostluk Grubu Üyesi olan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'in Bulgaristan temaslarına, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ile birlikte bir grup turizmci ve iş adamı eşlik etti.

Türkiye-Bulgaristan ilişkileri Türkiye ve Bulgaristan arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin her geçen yıl arttığına dikkat çeken Esgin, "Türkiye ve Bulgaristan Balkanlar'ın yükselen iki ekonomisi. Geçmişe dayanan dostluk, kültürel ve coğrafi yakınlıklarımızla birlikte iki ülke arasındaki ekonomi ve ticareti geliştirmek için iş birliğini önemsiyoruz. Türkiye ve Bulgaristan arasındaki yaklaşık 5 milyar Avro civarındaki ticaret hacmi ve sadece Bulgaristan'dan yıllık 2,5 milyonu bulan turist akışını daha yukarılara taşımak için karşılıklı iş birliklerini arttırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

İş dünyası ve turizmcilerden talep

İş dünyasından talepler aldığını söyleyen Esgin, "Bulgaristan ile Türkiye arasındaki karşılıklı ticari ve kültürel ilişkilerin en yoğun yaşandığı şehirlerin başında Bursa geliyor. Bursa ve Bulgaristan arasında kurulacak havayolu bağlantısı konusunda hem iş dünyası ve turizmcilerin hem de vatandaşlarımızın yoğun talebi var" ifadesinde bulundu.

Bursa-Filibe uçuşları

Filibe uçuş hakkında konuşan Esgin, "Bu noktada Filibe-Bursa havayolu bağlantısını kurabiliriz. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile biraraya gelerek bu konuda ortaya çıkan talebi paylaşacağız. Havayolu ulaşımında iki önerimiz olacak. Filibe-Üsküp-Bursa hattıyla Balkanlar’a çok önemli bir hava bağlantısı kurulabiliriz. Bunun yanında Bulgaristan'dan Antalya'ya yoğun turist akışı var. Filibe-Bursa-Antalya hattı da tekliflerimiz arasında olacak” dedi.

Bursa ile Balkanlar arasında havayolu köprüsü kuruluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Aviation ~ 4 yıl önce
Yolcu kapasitesi var, havalimanı var, siyasetciler 6 ayda bir çıkıp vatandaşı gaza getirip oy devşirme çapasında. Gürlemeyi bırakında bir yağın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JCB4CX ~ 4 yıl önce
Hiç unutmam sene 2010, bir yandan Tokat bir yandan Alanya bir yandan Bursa'dan telefonlar geliyor. Herkes buradan uçun koltuk garanti diyordu! Sonuç; zaten biliyorsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Masal ~ 4 yıl önce
15 yıldır bu pilavı pişirip pişirip koyuyorlar,fikir var laf var icraat yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursa ~ 4 yıl önce
Bursa Yenişehir havalimani lokasyonu çok kötü. İkincisi belediyenin Sabiha Gökçen e direk, Sabiha Gökçen den de havaist ile İstanbul havalimanina aktarmali olarak direk otobüs seferleri var. Bursa dan İstanbul havalimanlarina ulaşım da çok rahat. Son olarak Bulgaristan göçmenleri Bursa dan zaten 7-8 saate otobüsle Bulgaristan a gidiyor. Uçak ile uğraşmak isteyeceklerini sanmıyorum. Zaten Yenişehir havalimanina gitmek büyük dert.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 4 yıl önce
Kim gidiyormuş 7-8 saatte. Otobüs sınır Pasaport derken 12 saatten önce Varna’da varamıyor
Yol bilgisizliği ~ 4 yıl önce
Trakyalıyım filibeye en az 40 sefer kendi arabamla gittim. İstanbul beylikdüzünden en az 5 saat yol sürüyor buna sınır kapısı geçiş süresi dahil değil. Yunanistan ve bulgaristandan çok sayıda turist edirneye geliyor kapılar kilit. Bilmeden sallayan ne çok insan var:)
Varnacı ~ 4 yıl önce
Varna yolu çok dar ve virajlı varması zor ama İstanbul’dan 5 saatte (sınır dahil) Sofya’ya varıyoruz.
İstemede sınır yok ~ 4 yıl önce
Biri çıkar Sinop'tan Almanya'ya direk sefer ister öteki Bursa'dan Balkanlara ister. Masrafları karşılasınlar o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 4 yıl önce
Bursada en azından talep var ve uçuşlar dolu kalkıyor ondan dolayı olmasın istemelerinin sebebi acaba
? yazana ~ 4 yıl önce
Ona bakarsan talep her yerde var. Her talep olan yere hesapsız,kitapsız uçuş konulur mu? Mesela bir ara talep çok diye Antalya'dan New York'a uçuş olacaktı ne oldu? Olmadı tabii ki. Havacılığın ne kadar masraflı bir iş olduğunu öğrensinler artık.
Bursa istanbul ~ 4 yıl önce
Bursa istanbul 1.5 saat. Bi zahmet kalk gel Brsadan
Bursali ~ 4 yıl önce
Ben bursada 12 yil yasadim seferlerimin hepsi saw'dan thy ile gerceklestirdim
YSS ~ 4 yıl önce
Ben köprüleri severim, çok işe yararlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 4 yıl önce
Bence ucuş ekibine çok para veriyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pokemon ~ 4 yıl önce
Bursa- londra heatrow ya da gatwick uculmali direkt olarak. Ucak altinda araclarimiz direkt olarak londraya taşınabilir.
Adam ~ 4 yıl önce
Adam Haklı
BG ~ 4 yıl önce
Hayirlisi olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BG ~ 4 yıl önce
Hayirlisi olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000