16 Haziran 2013, Pazar 09:56:17

"BU UÇAĞI ATEŞE VERECEĞİM"

Mısır Havayollarına ait bir yolcu uçağı, İskoçya'nın Glasgow Prestwick Havaalanı'na zorunlu iniş yaptı.
  • bunu yapana sağlam bir ceza vermek lazım ama bazılarına göre ne olmuş ifade özgürlüğü derler yüzlerce yolcuyu mağdur edemessin güvenlik problemi ortaya çıkıyor zarar ziyan ortaya çıkıyor kim ödeyecek bunları enteller..
  • ee panpa sonra ne olmuş?

Kahire-New York seferini yapan Boeing 777 tipi uçakta bulunan BBC prodüktörü Nada Tevfik, uçağın tuvaletinde üzerinde "Bu uçağı ateşe vereceğim" yazılı bir not buldu. Bir peçetenin üzerine kurşun kalemle yazılmış notu tuvaletin lavabosunda bulan Tevfik, durumu uçağın kabin yetkililerine bildirdi. Tevfik, nottaki yazının bir çocuğun el yazısına benzediğine ve "şaka" olabileceğine dikkati çekti.

Hava kontrol ofisi ise "oluşan bir problemden dolayı" 326 yolcu taşıyan uçağın Glasgow'a acil inişine karar verildiğini bildirdi.

İngiliz yayın kurumu BBC'ye konuşan bir görgü tanığı, uçağa inişi sırasında iki Kraliyet Hava Kuvvetleri (RAF) jetinin eşlik ettiğini söyledi.

Polisin olayla ilgili tüm yolcularla konuşacağı bildirildi.

"BU UÇAĞI ATEŞE VERECEĞİM"

Yorumlar

camaroth ~ 11 yıl önce
bunu yapana sağlam bir ceza vermek lazım ama bazılarına göre ne olmuş ifade özgürlüğü derler yüzlerce yolcuyu mağdur edemessin güvenlik problemi ortaya çıkıyor zarar ziyan ortaya çıkıyor kim ödeyecek bunları enteller..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKC ~ 11 yıl önce
camaroth sanırım sadece içindekileri kusmak için yazıyorsun diğer habere de buna benzer ifadeler sarf etmişsin, sadece tebessüm ettim kendi adıma. Saygılar.
:)) ~ 11 yıl önce
ee panpa sonra ne olmuş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000