05 Kasım 2019, Salı 11:46:47

Bu fotoğraf pilotun başını yaktı!

Çinli havayolu şirketlerinden Air Guilin'in kaptan pilotunun kokpite bir kadını alarak pilot koltuğuna oturtması üzerine lisansı askıya alındı.
  • Değidmi Kardeşim 0,200 gram için
  • Güzel kardeşim, ben ne bileyim yazan ARFF personeli mi ARFF personeline gıcık olanlar mı,dış mihraklar mı, uzaylılar mı? Ama bu yorum münferit olsa ya da senin dediğin gibi gıcık olan birisi tarafından yazılmış olsa bile aldığı onlarca "beğeni" , onun düşüncelerinin sizden belirli bir kesim tarafından kabul gördüğüne işarettir. Bizim tepkimizi çeken hususlardan birisi de sizin haddinizi aşıp bu tür düşünceleri beğenebilmenizdir. Adam aranızdan münferit birisiyse ya da dediğin gibi trolse ve ekseriyetiniz bu hadsizliğe karşıysa desteklemeyin, bu kadar basit!
  • Bu ARFF yeni moda herşeye atlıyorlar ya arkadaş işine gücüne baksana sen geçen biri yazmış pilot hata yapar arff yapmaz gerçekten tüm arkadaşlarını lekeliyorsun yazık
  • Kokpite uçuş esnasında gelip yarım saat dedikodu yapan hosteslere ne diyeceksiniz?
  • Kokpite hostes alacagima yolcu alirim
  • Sizce bunu gerçekten bir ARFF personeli mi yazmıştır, yoksa ARFF e gıcık olup, başkalarının da gıcık olmasını isteyen bir troll mü yazmıştır? Ki siz de bu şekilde cevaplar vermişsiniz üşenmeden???
  • Kadınların kokpitte poz verme merakı nerden geliyor anlamış değilim. Tarihi eser sanıyorlar herhalde.. Ilginç vesselam..
  • Pilotlara çok para verince şımarıyorlar
  • Çin in Twitter i.
  • Olay uçuş sırasında olsa hak veririm de boarding esnasında kokpitte hatıra fotoğrafı çektirmenin ne gibi bir zararı olabilir ki saçmalık.

Çinli havayolu şirketlerinden Air Guilin'in kaptan pilotunun kokpite bir kadını alarak pilot koltuğuna oturtması üzerine lisansı askıya alındı.

Çin medyasında yer alan haberlere göre olay 10 ay önce gerçekleşti. Air Guilin'e ait bir yolcu uçağının kaptan pilotu, bir sefer sırasında yolculardan birini kaptan koltuğuna oturttu. Bu anın fotoğrafını çektiren kadın, söz konusu fotoğrafı 10 ay sonra Çin'in popüler sosyal ağı Weibo'da paylaştı.

Görüntülerin ortaya çıkmasından sonra soruşturma başlatan şirket, uçağın kaptan pilotunun uçuşlarını durdurdu.

Ülke sivil havacılığı tarafından da lisansı askıya alan pilotun meslek hayatının bittiği belirtildi.

Bu fotoğraf pilotun başını yaktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Kedi ~ 4 yıl önce
Değidmi Kardeşim 0,200 gram için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 4 yıl önce
Güzel kardeşim, ben ne bileyim yazan ARFF personeli mi ARFF personeline gıcık olanlar mı,dış mihraklar mı, uzaylılar mı? Ama bu yorum münferit olsa ya da senin dediğin gibi gıcık olan birisi tarafından yazılmış olsa bile aldığı onlarca "beğeni" , onun düşüncelerinin sizden belirli bir kesim tarafından kabul gördüğüne işarettir. Bizim tepkimizi çeken hususlardan birisi de sizin haddinizi aşıp bu tür düşünceleri beğenebilmenizdir. Adam aranızdan münferit birisiyse ya da dediğin gibi trolse ve ekseriyetiniz bu hadsizliğe karşıysa desteklemeyin, bu kadar basit!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ~ 4 yıl önce
Bu ARFF yeni moda herşeye atlıyorlar ya arkadaş işine gücüne baksana sen geçen biri yazmış pilot hata yapar arff yapmaz gerçekten tüm arkadaşlarını lekeliyorsun yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlayan ~ 4 yıl önce
Atlayan ARFF değil, kendini bilmez,birtakım sorunları olan, unvanı belli olmayan kişilik problemleri olan birisi. Sizler de bu sorunlu şahsiyeti ciddiye alıp cevap veriyorsunuz. Bu yamuk yumuk yazıp saçma sapan konuşan kişiliksizlere lütfen cevap vermeyin.
Atlayan a ~ 4 yıl önce
Atlayan Arff değilse onun yazdığı yorumları beğenen bir sürü insan var, onlar ne peki?
Samet ~ 4 yıl önce
Kokpite uçuş esnasında gelip yarım saat dedikodu yapan hosteslere ne diyeceksiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayri ~ 4 yıl önce
Kokpite hostes alacagima yolcu alirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap yazanlara SORU ~ 4 yıl önce
Sizce bunu gerçekten bir ARFF personeli mi yazmıştır, yoksa ARFF e gıcık olup, başkalarının da gıcık olmasını isteyen bir troll mü yazmıştır? Ki siz de bu şekilde cevaplar vermişsiniz üşenmeden???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaptım ~ 4 yıl önce
Kadınların kokpitte poz verme merakı nerden geliyor anlamış değilim. Tarihi eser sanıyorlar herhalde.. Ilginç vesselam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 4 yıl önce
tamam işte tarihi eser hepsi yaş 50-55 hala paraya doymamışlar var
Pilot ~ 4 yıl önce
Pilotlara çok para verince şımarıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Weibo ~ 4 yıl önce
Çin in Twitter i.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 4 yıl önce
Olay uçuş sırasında olsa hak veririm de boarding esnasında kokpitte hatıra fotoğrafı çektirmenin ne gibi bir zararı olabilir ki saçmalık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000