20 Kasım 2019, Çarşamba 12:05:59

BORAJET RESMEN İFLAS ETTİ!

Türkiye’nin ilk ve tek bölgesel havayolu şirketi olarak kurulan Borajet resmen iflas bayrağını çekti.
  • 2 ADET KIBRIS BİLETİ ALMIŞTIM.3 YIL OLDU.BENIM GİBİ BİNLERCE VATANDAŞ VAR.AMA GELİN GÖRÜNKİ DEVLET BU ADAMALARI TEŞVİK EDIYOR.KİM ÖDEYECEK PARALARI.HALA İFLAS DİYE HABER OLUYOR.YAHU ŞUNU SORUN BİNLERCE BİLET PARASI İADE EDILMEDI.BUNU SORUN.YASAL OLARAK İŞLEM YOKMU.
  • Yazıklar olsun gerçekten yuh be! Yazık ettiniz havayolunu resmen!!!
  • Benim de bir tanıdıgım borajet personeli, daha önceden çıkarılanlar dahil olmak üzere yeni çıkarılacak olan personellerin hiçbirinin tazminatı ödenmedi ve ödenmeyecek. Ellerinden gelen hertürlü çirkefliği yapıyor bu firma. Umarım tez zamanda herkes alacağını alır.
  • 10 Embreir teyyare,beşi faal,diğer beşi ground olmuş yatıyor.500 personel,50 adet makam aracı ve faturası şirket tarafından ödenen her iki personelden birine düşen 250 adet telefon.Bir tur operatörüne peşkeş çekilerek açılmış koltuk maliyetinin yarı fiyatına bir uçağın %70 koltuğu verilmiş hatlar.Şişirilmiş kadrolar.Garip sponsorluk.Call center’e telefon başına ücret ödemesi yapılırken ayrıyetten satıştan verilen teşvikler.Batmış bir kaç havayolunun kuruluşunda bulunduğuyla övünen bir Kalite Güvnce Genel Müdür Yardımcısı.Anlatılmaz yaşanır.Ve tüm bunlar çnüne konduğu halde hiçbirşey yapmayan bir patron.İflas az bile.Özellikle ve bilerek batırıldı demek daha doğru.Amaç neydi onu bilemiyorum.
  • Haksızlığa uğramış olmanın verdiği hırsla bu hayırsever görünümlü hak yiyen yalancı piyona ne yapsam diye düşünüyorum. Sevgili aırport haber yazarları vakti zamanında Borajet ile ilgili çpk haber yaptınız hatta personelim haklarını alabilmesi için bile bireysel ve basın gücünüzü kullandınız. Şimdi sizleri ses getirecek yeni bir haber yapmaya davet ediyorum. 9000 tl nin üzerinde alacağı olan kimsenin hakkını ödemedi bu adam.Hala alacaklıyız. Personelin hakkı ne olacak! Alacakları ne olacak!
  • bence havacılığımız açısından yazık oldu bir havayolunu daha kaybettik izair ardından borajet Türkiyede neden havayolu ayakta kalamıyor yada birileri engelmi oluyor ?
  • Yazik oldu. Gercekten SBK denen sozde hayirsever mahvetti o guzelim sirketi. Ne guzel isimiz vardi. Tazminatlarimizi vermediler. Umarim dirhem dirhem gelir biryerinden SBK
  • O bloomberg de akıl veren yüce iş insanı sbk sebep olduğu durumdan utanıyor mudur? Yoksa zaten aldığı görevi mi ifa etmiştir?
  • Burdan bas bas bağırdık dedik iflas etti diye kimse tinlamadi.geçmiş olsun bora jet mağdurlarına
  • Çalışanının hakkını yiyen iyiliksever iş adamı, gram gram dirhem dirhem hesabını verir...beklentim bu dünyada görebilmemiz

Türkiye’nin ilk ve tek bölgesel havayolu şirketi olarak kurulan Borajet resmen iflas bayrağını çekti. 

Türkiye’nin ilk ve tek bölgesel havayolu şirketi olarak 2010 yılından bu yana uçuş faaliyeti gösteren Borajet Havayolları, 2016 yılının son günlerinde ABD’de yaşamını sürdüren işadamı Yalçın Ayaslı tarafından SBK Holding’e satılmıştı.

Sezgin Baran Korkmaz’ın sahibi olduğu SBK Holding bünyesinde 2017 yılının Nisan ayına kadar uçuşlarını sürdüren Borajet, daha sonra ani bir kararla yeniden yapılanma sürecine girildiği belirtilerek uçuşlarını durdurduğunu duyurmuştu.

RESMEN İFLAS ETTİ

Yeniden yapılanma sürecinde başarılı olamayan şirketin iflası Bakırköy 1. İcra ve İflas Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilanla resmen duyuruldu. 

Bakırköy 1. İcra ve İflas Müdürlüğü kararı şu şekilde duyurdu:

"Bakırköy 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2017/1164 Esas 2019/1056 Karar sayılı dosyasından İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünün 678198-0 sicil nosunda 1800489269 vergi nosunda kayıtlı Beşyol ,Atatürk H.Alanı Özel H Böl. E Kapısı Apron 4 Hangar 11 Bakırköy/İSTANBUL adresinde faaliyet gösteren BORA JET HAVACILIK TAŞIMACILIK UÇAK BAKIM ONARIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'nin 07/11/2019 tarih saat 12:29 itibarı ile iflasına karar verilmiş olup, tasfiye işlemlerine müdürlüğümüzün yukarıda numarası yazılı dosyasından başlanılmıştır.

İİK.166. Maddesi gereğince tebliğ ve ilân olunur."


Borajet'in iflasıyla birlikte Türk sivil havacılık sektörünün ilk ve tek bölgesel havayolu şirketinin faaliyetleri resmi olarak sonlanmış oldu.

©AirportHaber.com

BORAJET RESMEN İFLAS ETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

SERVET CANPOLAT ~ 4 yıl önce
2 ADET KIBRIS BİLETİ ALMIŞTIM.3 YIL OLDU.BENIM GİBİ BİNLERCE VATANDAŞ VAR.AMA GELİN GÖRÜNKİ DEVLET BU ADAMALARI TEŞVİK EDIYOR.KİM ÖDEYECEK PARALARI.HALA İFLAS DİYE HABER OLUYOR.YAHU ŞUNU SORUN BİNLERCE BİLET PARASI İADE EDILMEDI.BUNU SORUN.YASAL OLARAK İŞLEM YOKMU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağatay ~ 4 yıl önce
Yazıklar olsun gerçekten yuh be! Yazık ettiniz havayolunu resmen!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tazminatlar ~ 4 yıl önce
Benim de bir tanıdıgım borajet personeli, daha önceden çıkarılanlar dahil olmak üzere yeni çıkarılacak olan personellerin hiçbirinin tazminatı ödenmedi ve ödenmeyecek. Ellerinden gelen hertürlü çirkefliği yapıyor bu firma. Umarım tez zamanda herkes alacağını alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SBK ~ 4 yıl önce
10 Embreir teyyare,beşi faal,diğer beşi ground olmuş yatıyor.500 personel,50 adet makam aracı ve faturası şirket tarafından ödenen her iki personelden birine düşen 250 adet telefon.Bir tur operatörüne peşkeş çekilerek açılmış koltuk maliyetinin yarı fiyatına bir uçağın %70 koltuğu verilmiş hatlar.Şişirilmiş kadrolar.Garip sponsorluk.Call center’e telefon başına ücret ödemesi yapılırken ayrıyetten satıştan verilen teşvikler.Batmış bir kaç havayolunun kuruluşunda bulunduğuyla övünen bir Kalite Güvnce Genel Müdür Yardımcısı.Anlatılmaz yaşanır.Ve tüm bunlar çnüne konduğu halde hiçbirşey yapmayan bir patron.İflas az bile.Özellikle ve bilerek batırıldı demek daha doğru.Amaç neydi onu bilemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...... ~ 4 yıl önce
Haksızlığa uğramış olmanın verdiği hırsla bu hayırsever görünümlü hak yiyen yalancı piyona ne yapsam diye düşünüyorum. Sevgili aırport haber yazarları vakti zamanında Borajet ile ilgili çpk haber yaptınız hatta personelim haklarını alabilmesi için bile bireysel ve basın gücünüzü kullandınız. Şimdi sizleri ses getirecek yeni bir haber yapmaya davet ediyorum. 9000 tl nin üzerinde alacağı olan kimsenin hakkını ödemedi bu adam.Hala alacaklıyız. Personelin hakkı ne olacak! Alacakları ne olacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deniz yaman ~ 4 yıl önce
bence havacılığımız açısından yazık oldu bir havayolunu daha kaybettik izair ardından borajet Türkiyede neden havayolu ayakta kalamıyor yada birileri engelmi oluyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 4 yıl önce
Yazik oldu. Gercekten SBK denen sozde hayirsever mahvetti o guzelim sirketi. Ne guzel isimiz vardi. Tazminatlarimizi vermediler. Umarim dirhem dirhem gelir biryerinden SBK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merak ~ 4 yıl önce
O bloomberg de akıl veren yüce iş insanı sbk sebep olduğu durumdan utanıyor mudur? Yoksa zaten aldığı görevi mi ifa etmiştir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Narita ~ 4 yıl önce
Burdan bas bas bağırdık dedik iflas etti diye kimse tinlamadi.geçmiş olsun bora jet mağdurlarına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umarım ~ 4 yıl önce
Çalışanının hakkını yiyen iyiliksever iş adamı, gram gram dirhem dirhem hesabını verir...beklentim bu dünyada görebilmemiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000