06 Ağustos 2017, Pazar 09:21:10

Boeing ile anlaşma imzalandı

ABD Hava Kuvvetleri'nin, Rus havayolu şirketi Transaero için üretilen 747-8 model iki uçağın satın alınması için Boeing'le anlaşma imzaladığı belirtildi.
  • Bizim bu türkler bi şeyden çakmıyolar hala batı bizi kıskanıyo desin neyi kıskancak airbus737 alıp duruyolar
  • Bizim reise alalım, reis saraylara ve en iyi uçaklara layık. O on numara adam. Bir tek sorunu var, kendinden ve yalakalarından başka takan yok.
  • Meclis Baskanina Dinayete alalim
  • A350-1000,B787-9 ve A321Neo uçakları verimlilik açısından bize lazım,eski B737-800ları elden çıkartalım,bunlar çok yakıyor hemde gürültüsü büyük.
  • Bize de lazım böyle bir uçak hatta bir bundan bir de 380. Araplarınki gibi altın kaplama tuvaletli,duşlu falan olsun. Ne de olsa ekonomimizin şahlandığını,herkesin bizden korktuğunu, havaalanı,köprü yaparak ileri gittiğimizi sanarak,bize hainlik yapan alman,abd ve hollandalılara ihale vererek,hiçbir şey üretmeden,teknoloji,bilim,eğitime önem vermeden,insanlarımıza refah,huzur,mutluluk,eşitlik,adalet,hak sağlamadan,insanca yaşama imkanı sunmadan, sadece dinini ve kültürünü bilen gençler yetiştirerek gerisini boş vererek dünyaya daha çok hava atmamız lazım...

ABD Hava Kuvvetleri'nin, Rus havayolu şirketi Transaero için üretilen 747-8 model iki uçağın satın alınması için Boeing'le anlaşma imzaladığı belirtildi.

ABD Hava Kuvvetleri Bakanı Heather Wilson, Bloomberg'e demecinde, "Gerçekten iyi bir anlaşma imzaladık. Bundan memnunum" dedi.
Wilson başkanlık uçağı Air Force One olarak kullanılacak uçakların satın alınmasına ilişkin anlaşmanın değerini ise açıklamadı.

Wilson'ın anlattığına göre, Boeing yetkilileri, anlaşmanın tutarının bir ticaret sırrı olarak kalmasını istiyor.

Transaero 2013'te Boeing şirketinden kendisi için 4 adet 747-8 model uçak üretmesini istemişti. Fakat Rus havayolu şirketinin 2015'te iflas etmesi ve uçakları satın alamaması sonrası 747-8 uçakları California'da bekletiliyordu.

Boeing ile anlaşma imzalandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Helal ~ 7 yıl önce
Bizim bu türkler bi şeyden çakmıyolar hala batı bizi kıskanıyo desin neyi kıskancak airbus737 alıp duruyolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 7 yıl önce
Sen oyle san. Avrupa ve amerika borc ile ucaklar satin aliyo. %100 Zarar bu!!!! Thy in bisuru ucaklari var bisuru yurtdisi duraklari var. Klm ve lufthansa da yolcu sayisi azaldigi icin sirketler yurtdisi duraklarini azaltiyorlar.
İshak ~ 7 yıl önce
Arkadaş 737 Airbusın değil boeing'in
Bir tane de ~ 7 yıl önce
Bizim reise alalım, reis saraylara ve en iyi uçaklara layık. O on numara adam. Bir tek sorunu var, kendinden ve yalakalarından başka takan yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lazim ~ 7 yıl önce
Meclis Baskanina Dinayete alalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmetcan ~ 7 yıl önce
A350-1000,B787-9 ve A321Neo uçakları verimlilik açısından bize lazım,eski B737-800ları elden çıkartalım,bunlar çok yakıyor hemde gürültüsü büyük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
747 ve 380 ~ 7 yıl önce
Bize de lazım böyle bir uçak hatta bir bundan bir de 380. Araplarınki gibi altın kaplama tuvaletli,duşlu falan olsun. Ne de olsa ekonomimizin şahlandığını,herkesin bizden korktuğunu, havaalanı,köprü yaparak ileri gittiğimizi sanarak,bize hainlik yapan alman,abd ve hollandalılara ihale vererek,hiçbir şey üretmeden,teknoloji,bilim,eğitime önem vermeden,insanlarımıza refah,huzur,mutluluk,eşitlik,adalet,hak sağlamadan,insanca yaşama imkanı sunmadan, sadece dinini ve kültürünü bilen gençler yetiştirerek gerisini boş vererek dünyaya daha çok hava atmamız lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cc ~ 7 yıl önce
Ezik şahsiyet
Alamanyalı ~ 7 yıl önce
Haklısınız kardeşim ama bu zihniyetin gelmesine sizin zihniyetiniz vesile olmadımı. Şunu söylemek istiyorum, ne ektiyseniz onu biçersiniz!
alamanyalı'ya ~ 7 yıl önce
Hangi zihniyet sebep olmuş bir açıklasana. Şimdiki iktidar partisini kuranların ve görev yapanların çoğu anap,dyp ve refah döneminde de vekil,bakan değiller miydi? Yıllardır farklı bir zihniyet mi yönetti bu ülkeyi?
adam ~ 7 yıl önce
adam sizle dalga geçiyor siz ciddiye alıyorsunuz, bu zihniyet ile daha çok(!) gelişeceğiz
. ~ 7 yıl önce
Turkce artik ya anlasilmiyor ya da ben fazla biliyorum cahillik gercekten mutluluk. Burda arkadas guzel turkcemizin tariz sanatini kullanmis sanki. Hani ne soylersen tam tersini soylemeye yarayan bizim guzel dilimizin kurallarindan biri. Hani bana nedense yazarin degil de onu yorumlayan zahillerim zihniyeti yuzunden basimiza bunlar gelmis gibi hissediyorum :)
ADAM ~ 7 yıl önce
o beğenmediğin yatirmlari kullanma eğer adamsan diyeceğim ama yorumuna bakilirsa chpkk zihniyetindesin sana ne desem boş gezi zekalı
Erdal Seçkin ~ 7 yıl önce
Aynen katılıyorum,hatta ikişer tane alalım yedeğinizde düşünmemiz lazım,

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000