23 Ocak 2020, Perşembe 13:26:15

Boeing 777X bu kez de hava muhalefetine takıldı

Boeing'in bugün ilk test uçuşunu yapacağı duyurulan yeni nesil uzun menzilli yolcu uçağının uçuşu yarına ertelendi.
  • Boeing Airbus’la bütün dünyayı sömürdüler. Batsalarda herkes başının çaresi baksa
  • Sorun Boeing te değil, içinde X geçen model üretmesine.
  • siz artık emekli olun...
  • Thy boeing son dreamliner 24 adet kalan 787-9 alsin sinra isi bitirelim!! Airbus A330-900NEO varken A350-1000 ve A350-900ULR thy yakisir ucaklar bunlardan siparis versinler!
  • Geçenlerde yapılan stres testinde kargo kapısı cortlayan, motorların da problem olan -ve daha bilmediğimiz kaç tane sorunu olan- uçak değil mi bu? Hava şartları falan hikaye. Kesin yine yeni bir problem sonucu test sürüşü ertelenmiştir. Boeing artık kesinlikle güvenilmez bir firma haline geldi ve bu hiçbir zaman değişmeyecek. Sicili bozuk olan bu uçağı alacak olan havayolu şirketleri de, beraberinde yolcu tepkisini de almaya hazırlansınlar.
  • Boeing pişmanlıktır...
  • Bu uçaklar süper otomobil dediğimiz Ferrari Lamborghini gibi arabalardan daha hızlı gidebiliyor mu
  • Bu uçak boeingin son şansı. Yine max kazaları gibi tasarım vs benzeri sebeplerden bir kaza yaşanması durumunda boeingin sonu olur
  • Insallah hava sartlarindan ertelenmistir. Olmasa bile bu tür ertelemeler ve gizlemeler her gecen gün Boeinge yaziyor haberleri olsun. En tehlikeli sekil de yolcularin bireysel olarak Boeing ucuslarina yapacagi itiraz ve tepkiler olacaktir. Iste o Zaman cuvalladilar demektir.

Boeing'in bugün ilk test uçuşunu yapacağı duyurulan yeni nesil uzun menzilli yolcu uçağının uçuşu yarına ertelendi.

Boeing 777X tipi yolcu uçağının ilk uçuşunun bugün planlandığı ancak hava şartlarının olumsuz olmasından dolayı yarına ertelendiği bildirildi. 737 MAX kriziyle tarihinin en kötü dönemlerini yaşayan Boeing, 777X'in gökyüzüne çıkmasıyla bu krizi unutturacağını düşünüyor.

Geçen yıl ilk uçuşunu yapması planlanan 777X, motorundaki sorun nedeniyle uçuşunu yapamamıştı. Yarın hava şartlarının el verişli olması halinde uçuşun yapılacağı kaydedildi.

Boeing 777X bu kez de hava muhalefetine takıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Boeing Airbus ~ 4 yıl önce
Boeing Airbus’la bütün dünyayı sömürdüler. Batsalarda herkes başının çaresi baksa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanKaçan ~ 4 yıl önce
Sorun Boeing te değil, içinde X geçen model üretmesine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing ~ 4 yıl önce
siz artık emekli olun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus thy ~ 4 yıl önce
Thy boeing son dreamliner 24 adet kalan 787-9 alsin sinra isi bitirelim!! Airbus A330-900NEO varken A350-1000 ve A350-900ULR thy yakisir ucaklar bunlardan siparis versinler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777x sorunları ~ 4 yıl önce
Geçenlerde yapılan stres testinde kargo kapısı cortlayan, motorların da problem olan -ve daha bilmediğimiz kaç tane sorunu olan- uçak değil mi bu? Hava şartları falan hikaye. Kesin yine yeni bir problem sonucu test sürüşü ertelenmiştir. Boeing artık kesinlikle güvenilmez bir firma haline geldi ve bu hiçbir zaman değişmeyecek. Sicili bozuk olan bu uçağı alacak olan havayolu şirketleri de, beraberinde yolcu tepkisini de almaya hazırlansınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Böying ~ 4 yıl önce
Boeing pişmanlıktır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu uçak ~ 4 yıl önce
Bu uçaklar süper otomobil dediğimiz Ferrari Lamborghini gibi arabalardan daha hızlı gidebiliyor mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
** ~ 4 yıl önce
Bu uçak boeingin son şansı. Yine max kazaları gibi tasarım vs benzeri sebeplerden bir kaza yaşanması durumunda boeingin sonu olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 4 yıl önce
Insallah hava sartlarindan ertelenmistir. Olmasa bile bu tür ertelemeler ve gizlemeler her gecen gün Boeinge yaziyor haberleri olsun. En tehlikeli sekil de yolcularin bireysel olarak Boeing ucuslarina yapacagi itiraz ve tepkiler olacaktir. Iste o Zaman cuvalladilar demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000