25 Ağustos 2010, Çarşamba 17:35:45

BİR YOLCU UÇAĞI DAHA DÜŞTÜ

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde Let-410 tipi bir yolcu uçağı düştü...
  • airporthaber bakmadanmı gönderiyor bu yorumları?
  • bu uçağın bir kargo uçağı olduğu ve bi evin üzerine düştüğü ölenlerin evde oturanlar olduğu yazıyor, routers da...
  • bu tarz haberlerde uçağın, markası modeli, teknik bakım durumu da belirtilirse, güvenliğe yüksek derecede önem veren, kaliteli ekipman ve personelle uçan şirketler yolcu tarafından aynı kefeye konmaz ve de yolcu mevcut bindiği uçağa daha bilinçli binip, uçuşdan tedirgin olmaz veya uçağa binmekten caymaz. saygılarımla..
  • Ya Allahım sen büyüksün, sen koru insanları, hayırlı ölümler nasip et herkese. çekilmeyecek acılar , dertler verme. her seferinde söylüyoruz içimizden geçiriyoruz ama , yinede söyleyesimiz var işte , BU SON OLUR İNŞALLAH.
Dün Çin'de operasyonlarını yürüten Henan Havayolları'na ait uçağın düşmesinden sonra bugün de Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde Filair'e ait bir yolcu uçağı düştü.

İlk yapılan açıklamada düşen uçakta bulunan 21 kişiden 19'unun hayatını kaybettiği belirtilmiş, 2 kişinin de yaralı olarak kurtulduğu açıklanmıştı. Son yapılan açıklamanın ardından yaralı olarak kurtulan 2 kişiden birinin daha hayatını kaybettiği belirtildi. Son ölü sayısı 20 olarak bildirildi.

Uçağın, Bandundu'da bulunan havaalanına inişi sırasında bir evin üzerine düştüğü belirtildi.

Filair, Afrika kıtasında operasyon yapan en kötü havayolları arasında bulunuyor. Çatışma ve sefaletin kol gezdiği Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde bulunan şirkette uçakların çoğunun çürümeye yüz tutmuş olduğuna dikkat çekildi.
BİR YOLCU UÇAĞI DAHA DÜŞTÜ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
airporthaber bakmadanmı gönderiyor bu yorumları?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu uçağın bir kargo uçağı olduğu ve bi evin üzerine düştüğü ölenlerin evde oturanlar olduğu yazıyor, routers da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu tarz haberlerde uçağın, markası modeli, teknik bakım durumu da belirtilirse, güvenliğe yüksek derecede önem veren, kaliteli ekipman ve personelle uçan şirketler yolcu tarafından aynı kefeye konmaz ve de yolcu mevcut bindiği uçağa daha bilinçli binip, uçuşdan tedirgin olmaz veya uçağa binmekten caymaz. saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya Allahım sen büyüksün, sen koru insanları, hayırlı ölümler nasip et herkese. çekilmeyecek acılar , dertler verme. her seferinde söylüyoruz içimizden geçiriyoruz ama , yinede söyleyesimiz var işte , BU SON OLUR İNŞALLAH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000