16 Aralık 2019, Pazartesi 09:12:08

Bayraktar TB2 KKTC semalarında

Dalaman Deniz Hava Üs Komutanlığı'nda konuşlu insansız hava aracı (İHA), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Geçitkale Havaalanı'na gitmek üzere havalandı.
  • Maşallah site, damat yalakalarıyla dolmuş taşmış.
  • Bedelli askerlik için ödenen paralar artık birilerinin can bedeli olarak değil onların yerine devriye atacak teknolojik yatırımlara aktarılıyor.Bu daha az sayıda daha techizatlı bir orduya sahip olmamızı sağlayacağı gibi profosyenel askerliğin yolunu açacak. Bu sayede kısa dönem uzun dönem askerlik derdini ortadan kaldırıp bir sürü insanın istemeden askerlik yüzünden işgal ettiği üniversitelerdeki lisans önlisans pozisyonlarını boşaltıp üniversiteleri amaca uygun arz talep dengesiyle daha verimli çalışır hale getirecek.
  • Şu Çorlu meydanındaki iha'ları da Geçitkale'ye gönderin de öğrenciler rahat bir nefes alsın.
  • Kaç gündür damadın şirketinden ve ihalarından haber yoktu şimdi gördüm çok sevindim hamdolsun, maşallah,amin.

Dalaman Deniz Hava Üs Komutanlığı'nda konuşlu insansız hava aracı (İHA), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Geçitkale Havaalanı'na gitmek üzere havalandı.

KKTC Geçitkale Havaalanı'nın İHA'larla yürütülecek faaliyetler için kullanılmasına yönelik alınan kararın ardından başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda Dalaman Deniz Hava Üs Komutanlığında bulunan Bayraktar TB2 tipi İHA, gerekli hazırlıklar sonrası saat 05.00'te Geçitkale Havaalanı'na uçtu.

KKTC Bakanlar Kurulu, cuma günü, Geçitkale Havaalanı'nın İHA'larla yürütülecek faaliyetler için kullanılması kararı almıştı. KKTC hükümeti, Türkiye'nin talebi üzerine Geçitkale Havaalanı'nın Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığına (KTBK) tahsis edilmesine onay vermişti.

Bayraktar TB2 KKTC semalarında

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Damatt ~ 4 yıl önce
Maşallah site, damat yalakalarıyla dolmuş taşmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iha ~ 4 yıl önce
Bedelli askerlik için ödenen paralar artık birilerinin can bedeli olarak değil onların yerine devriye atacak teknolojik yatırımlara aktarılıyor.Bu daha az sayıda daha techizatlı bir orduya sahip olmamızı sağlayacağı gibi profosyenel askerliğin yolunu açacak. Bu sayede kısa dönem uzun dönem askerlik derdini ortadan kaldırıp bir sürü insanın istemeden askerlik yüzünden işgal ettiği üniversitelerdeki lisans önlisans pozisyonlarını boşaltıp üniversiteleri amaca uygun arz talep dengesiyle daha verimli çalışır hale getirecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorlulu ~ 4 yıl önce
Şu Çorlu meydanındaki iha'ları da Geçitkale'ye gönderin de öğrenciler rahat bir nefes alsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Parajumppilot ~ 4 yıl önce
Ogrenciler bir ik tane dronedanmi rahatsiz oluyor?yarin birgun international limanlarda ne yapicaksiniz? Sizde haklisiniz,yolda yurumeyi bilmeyenler pilot olmaya kalkarsa,daha neler gorucez.
yürü be tamat ~ 4 yıl önce
Kaç gündür damadın şirketinden ve ihalarından haber yoktu şimdi gördüm çok sevindim hamdolsun, maşallah,amin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değişik ~ 4 yıl önce
Damadın çeyreği kadar faydan var mı acaba haybeye oksijeni co2ye çeviriyorsun.
değişik'e ~ 4 yıl önce
Ona verilen devlet desteği,vergi muafiyeti, karşılıksız teşvik başkalarına niye verilmiyor sahibinin sesi?
Bu damat gene iyi ~ 4 yıl önce
Cokomelli degi!
Foroz ~ 4 yıl önce
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Senin bu ülkeye en ufak bir faydan var mı? Adam damat olmadan önce de bu işleri yapıyordu. Eğitimi dersen sen tırnağı olamazsın. Allahtan damat da Vecihi Hürkuş ve Nuri Demirağ’ın başını yedikleri gibi buna dokunamazlar.
foroz'a ~ 4 yıl önce
Bu imkanlara damat olmadan önce kavuştu iyi araştır öyle salla. Kimse eğitimine de bir şey demiyor ayrıca ondan kat kat daha eğitimli çok adam da var ama sen anlamazsın zira bunların yanındaki kulübende besleniyorsun yalaka,yağcı...
Foroz ~ 4 yıl önce
İmkanlar? Senin Koç’un sahip olduğu imkan ve tecrübeye rağmen montajcılıktan öteye geçip yerli araba üretebildi mi? İmkan önemli ama önemli olan vizyon, hayal gücü ve daha da önemlisi vatan sevdasıdır. Senin tasman birisinin elinde ki ülkemiz için katma değer üreten birisinin menfaatsiz savunulamayacağını düşünüyorsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000