29 Nisan 2016, Cuma 08:45:30

Bakan Yıldırım'a İzmir ziyareti

AK Parti İzmir Milletvekilleri Atilla Kaya, Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli ile CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan,birlikte Ankara'da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'la görüştü.
  • Temel Beyin yetkisi yokki konusuyor. Tutkiye tuhaf ulke oldu. Yetkisiz basbakan, Yetkisiz genel mudur. Yetkin yoks o makamda oturmayacan.
  • CHP' li Bakan derken ? Yanlıs oldu heralde
  • gunde 16 sefer var sadece ist-adb hepsi full dolu. bir koltuk bile boş kalmıyor cunku personel olarak ucamıyoruz ordan biliyorum! velhasıl buna ragmen sefer arttırmıyorlar sebep ne merak ediyorum!
  • izmir in çok büyük bir potansiyeli var fakat ne yazık ki kullanamıyoruz
  • sunexpressin yaz kış uygun fiyata avrupada bir çok havalimanına direkt uçuşu var. Neden adnan menderes havalimanından uçuş yok gibi lanse ediliyor?
  • Alaçatı havaalanı konuşuldu mu acaba?
  • sayın bakanım ilker aycı bey'e yeni istihdam ilanlarını da söyleseydiniz çok makbule geçerdi.
  • önceden ne güzel cgn-adb seferleri vardi, kulaniyorduk. dus-adb ve cgn-adb hatlarini acsa cok güzel olacak.
  • izmir'e ikinci havalimanı yapalım muhabbeti dönmedi şimdi.
  • Bilimsel raporla olaya noktayi koymus sayin vekil.Iste bizede lazim olan bilimsellik.Hava trafigi icin Ankaradan daha mantikli izmir cunku agirlik seferler batiya Avrupaya yani cok rahat kapasite saglanabilir.Baslangic olarak Ams-Fra-Dus-Muc-Cdg-Lhr istanbul cikisli olan seferleri birer tane izmire kaydirarak cazibe merkezi yapilabilir.Istanbulun yuku de hafifletilmis olur....

AK Parti İzmir Milletvekilleri Atilla Kaya, Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli ile CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan,birlikte Ankara'da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'la görüştü. Görüşmede İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nın İstanbul'dan sonra ikinci aktarma merkezi olması konusu konuşuldu. Bakan Yıldırım, görüşme sırasında THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı'yı telefonla aradı ve bu yöndeki çalışmaları konuştu. Yıldırım, Aycı'dan konuyla ilgilenmesini istedi. Görüşmede Murat Bakan, Ege Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Volkan Yavaş tarafından hazırlanan 'İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nın Gelişim Potansiyeli Üzerine Değerlendirme' başlıklı çalışmayı Yıldırım'a sundu.

CHP'li Bakan, ayrıca THY Genel Müdürü Temel Kotil'i de ziyaret etti. Kotil, "İzmir ile ilgili ayrıca bir çalışma yapacağız. Adnan Menderes Havalimanı'nı yurtdışı uçuşlarda daha etkin bir hale getireceğiz. Benim İzmir'e verilmiş bir sözüm var. Bu konuda Sayın Bakanımızla yaptığınız görüşme çok önemli. Ben de aynı yaklaşımı benimsiyorum. THY ile Ankara-İzmir uçuşlarını daha önce denedik, yeterince yolcu talebi görmedi. Ancak tekrar denenebilir. Bu konuda da çalışma yapacağız. Sizin İzmir milletvekili olarak bize yapmış olduğunuz ziyaretten, bu konuya duyduğunuz ilgiden, konuyla ilgili bilimsel bir rapor almanızdan ve bunu bizimle paylaşmanızdan ayrıca mutluluk duyduğumu belirtmek isterim" şeklinde konuştu. (Yeniasır)

Bakan Yıldırım'a İzmir ziyareti

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Burcu ~ 8 yıl önce
Temel Beyin yetkisi yokki konusuyor. Tutkiye tuhaf ulke oldu. Yetkisiz basbakan, Yetkisiz genel mudur. Yetkin yoks o makamda oturmayacan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ? ~ 8 yıl önce
CHP' li Bakan derken ? Yanlıs oldu heralde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yereBakanYurekYakan ~ 8 yıl önce
adamin soyadi bakan; CHPli milletvekili Murat Bakan
gunde 16 sefer ~ 8 yıl önce
gunde 16 sefer var sadece ist-adb hepsi full dolu. bir koltuk bile boş kalmıyor cunku personel olarak ucamıyoruz ordan biliyorum! velhasıl buna ragmen sefer arttırmıyorlar sebep ne merak ediyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
potansiyel ~ 8 yıl önce
izmir in çok büyük bir potansiyeli var fakat ne yazık ki kullanamıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
necip ~ 8 yıl önce
sunexpressin yaz kış uygun fiyata avrupada bir çok havalimanına direkt uçuşu var. Neden adnan menderes havalimanından uçuş yok gibi lanse ediliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 8 yıl önce
Alaçatı havaalanı konuşuldu mu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
sayın bakanım ilker aycı bey'e yeni istihdam ilanlarını da söyleseydiniz çok makbule geçerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dus-adb / cgn-adb ~ 8 yıl önce
önceden ne güzel cgn-adb seferleri vardi, kulaniyorduk. dus-adb ve cgn-adb hatlarini acsa cok güzel olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7-77 ~ 8 yıl önce
izmir'e ikinci havalimanı yapalım muhabbeti dönmedi şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ams ~ 8 yıl önce
Bilimsel raporla olaya noktayi koymus sayin vekil.Iste bizede lazim olan bilimsellik.Hava trafigi icin Ankaradan daha mantikli izmir cunku agirlik seferler batiya Avrupaya yani cok rahat kapasite saglanabilir.Baslangic olarak Ams-Fra-Dus-Muc-Cdg-Lhr istanbul cikisli olan seferleri birer tane izmire kaydirarak cazibe merkezi yapilabilir.Istanbulun yuku de hafifletilmis olur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
hayvanat bahcesi muduru tubitak muduru yapildi.. ne bilimsellikten bahsediyorsun sen turkiyede ??

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000