08 Mayıs 2013, Çarşamba 09:35:39

BAKAN ŞİMŞEK SICAK HAVA BALONUYLA UÇTU

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, eşi Esra Şimşek ile Kapadokya'da sıcak hava balon turuna katıldı. Yerden 3 bin metre yüksekliğe çıkarak peribacalarını izleyen Şimşek’i, korumaları da bir başka balonla takip etti.
  • Resimde görülen Pilot Nebi Öztürk değil ALTAN TEKİN dir ... Bilginize

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, peribacaları ile ünlü Kapadokya bölgesinde sıcak hava balon turuna katıldı. Balona binmek için eşi Esra Şimşek ile güneşin doğuşu ile birlikte Göreme beldesindeki kalkış alanına gelen Bakan Şimşek, uçuş öncesinde gezi ile ilgili kısa bir brifing aldı. Daha sonra eşinin yanı sıra Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, AK Parti Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile birlikte balon sepetine binen Şimşek, boynuna astığı fotoğraf makinesi ile Kapadokya semalarına uçtu.

Pilot Nebi Öztürk’ün kullandığı balonla yerden yaklaşık 3 bin metre yüksekliğe çıkan Şimşek; Göreme, Uçhisar, Çavuşin ve Ürgüp’te bulunan peribacalarını ve vadilerini kuş bakışı izledi.

Gökyüzünde bol bol fotoğraf çeken Şimşek, yaklaşık 1 saat 15 dakika süren tur sonrasında gazetecilere duygularını anlattı.
Uçuşun oldukça keyifli geçtiğini belirten Şimşek, bölgede düzenlenen balon turlarının hem bölge ekonomisine hem de Türk ekonomisine ciddi katkılar sağladığını ifade etti.

Bakan Şimşek’in eşi Esra Şimşek ise uçuş sırasında ilk başlarda korktuğunu ancak gezinin son derece keyifli geçtiğini ifade etti.

BAKAN ŞİMŞEK SICAK HAVA BALONUYLA UÇTU

Yorumlar

Düzeltme .. ~ 11 yıl önce
Resimde görülen Pilot Nebi Öztürk değil ALTAN TEKİN dir ... Bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000