31 Mayıs 2023, Çarşamba 12:33:19

Bakan Nebati'den THY uçağında yaşananlarla ilgili açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, kendisinin de yer aldığı uçaktaki tartışma anlarının sosyal medyada yayılmasına ilişkin "Tamamen çarpıtılarak yansıtılmıştır" dedi.
  • Ben onu merak ettim
  • Allah benim ömrümden alsın bakan Nebati nin ömrüne versin
  • Özrü kabahatinden büyük derler ya
  • Ankara mı İstanbul mu? Bilen birinden rica etseydiniz metar ve taf ları ona göre rötar sebebini net olarak anlardık.
  • kaptanin bakani ucaktan indirmesi gerekirdi, yolculara bu kadar huzursuzluk veren sahis normalde polis esliginde ucaktan indirilir. tabi nerde bizim pilotlarda o yurek..
  • Yani vip yolcunun uçağa en son bindiğini bilmeyen mi var? Bunu yer hizmetleri organize eder belli bir gecikme varsa ona göre davet edilir.
  • Görüntüleri izledik, yalancısın.. Halka tepeden bakmaya devam ediyorsunuz.. Ama Airporthaber bunu yayınlamayacağı için, siz saltanatınızı sürdürmeye devam edeceksiniz.. Siz küpünüzü doldurmaya devam edin, bu halk size oy vermeye devam eder zaten merak etmeyin..
  • Siz uyumuyormuydunuz
  • Hangi havanin muhalefeti bu? Tas mi yagdi kar mi yagdi:)) bu aciklamalara inanan var mi?
  • 8 milyon afgan suriyeli ve diğer göçmenlerden oy aldınız aslında kazanmadiniz

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, kendisinin de yer aldığı uçaktaki tartışma anlarının sosyal medyada yayılmasına ilişkin "Tamamen çarpıtılarak yansıtılmıştır" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medyada paylaşılan uçak görüntüleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Bakan Nebati, görüntülerin çarpıtılarak servis edildiğini vurguladı ve "Bir grubun sözlü sataşmasına maruz kaldım" dedi.
Nebati'nin Twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"29 Mayıs 2023 Pazartesi günü akşam saatlerinde, benim de yolcusu olarak yer aldığım Ankara-İstanbul uçağında yaşananlar, kamuoyuna tamamen çarpıtılarak yansıtılmıştır. İki gündür konuyla ilgili manipülasyonun devam etmesi üzerine, kamuoyunu doğru bilgilendirmek için bir açıklama yapmak zaruri hale gelmiştir.

Öncelikle, uçağın kalkış saatinde yaşanan gecikmenin şahsımla hiçbir ilgisi kesinlikle yoktur. Rötar yaşanmasının tek sebebi, diğer yolcularla birlikte bana da bildirilmiş olduğu üzere hava muhalefetidir. Kaldı ki ben uçakta yerimi aldıktan sonra bazı diğer yolcuların da binişlerini gerçekleştirmeye devam ettikleri, kaydedilen görüntülerden açıkça anlaşılmaktadır.

Uçaktaki yerimi aldığım esnada, bir CHP milletvekilinin provokatif yönlendirmesi sebebiyle, millet iradesini içine sindirememiş bir grubun sözlü sataşmasına maruz kaldım. Gecikmenin sebebi hava muhalefeti olmasına rağmen, sanki benden kaynaklanıyormuş gibi bir algı yaratmaya çalışarak olmadık suçlamalarda bulundular.

Bunun üzerine, bu şahıslara yaşanan rötarın sebebini ve milletimizin demokratik tercihlerini artık kabullenmeleri gerektiğini açık ve net bir şekilde hatırlattım. Bu hatırlatmayı da sadece bu birkaç şahsa yönelik yaptım. Asla unutulmamalıdır ki bizler, 21 yıldan bu yana milletimize efendilik taslamak şöyle dursun, tam tersine hizmetkar olmak, ülkemize asırlık eserler kazandırmak için gece gündüz çalışan bir siyaset anlayışının neferleriyiz.

Bu sebepledir ki kötü niyetli hiçbir algı operasyonu, milletimizle asla aramıza giremeyecek, kopmaz gönül köprülerimize asla zarar veremeyecektir. Bu durum, geride bıraktığımız seçim sonuçlarıyla da zaten milletimiz tarafından bir kez daha tescillenmiştir. Sorumlu gazetecilik anlayışı ve basın ahlakıyla hiçbir şekilde bağdaşmayan, tamamen bir algı operasyonundan ibaret bu çirkin çarpıtmaları milletimizin takdirine bırakıyor, bu malum çevreleri, yalanlar üzerine asla siyaset inşa edilemeyeceği gerçeğini artık kabullenmeye davet ediyorum."

Bakan Nebati'den THY uçağında yaşananlarla ilgili açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Ama yolcu uçağına neden bindi ~ 10 ay önce
Ben onu merak ettim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neye binsin ~ 10 ay önce
kargo uçağına mı?
Neye binsin ~ 10 ay önce
kargo uçağına mı?
CEYSIN ~ 10 ay önce
Allah benim ömrümden alsın bakan Nebati nin ömrüne versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amin ~ 10 ay önce
Yuzbinkere amin
Özür ~ 10 ay önce
Özrü kabahatinden büyük derler ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeki hava durumu? ~ 10 ay önce
Ankara mı İstanbul mu? Bilen birinden rica etseydiniz metar ve taf ları ona göre rötar sebebini net olarak anlardık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 10 ay önce
kaptanin bakani ucaktan indirmesi gerekirdi, yolculara bu kadar huzursuzluk veren sahis normalde polis esliginde ucaktan indirilir. tabi nerde bizim pilotlarda o yurek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 10 ay önce
Hee sen cok biliyosun,söylediğin şeyi aklın alıyomu senin
Sen ~ 10 ay önce
bir dahakine kaldırırsın
Handling ~ 10 ay önce
Yani vip yolcunun uçağa en son bindiğini bilmeyen mi var? Bunu yer hizmetleri organize eder belli bir gecikme varsa ona göre davet edilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He hee ~ 10 ay önce
Görüntüleri izledik, yalancısın.. Halka tepeden bakmaya devam ediyorsunuz.. Ama Airporthaber bunu yayınlamayacağı için, siz saltanatınızı sürdürmeye devam edeceksiniz.. Siz küpünüzü doldurmaya devam edin, bu halk size oy vermeye devam eder zaten merak etmeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uykucu ~ 10 ay önce
Siz uyumuyormuydunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhalefet? ~ 10 ay önce
Hangi havanin muhalefeti bu? Tas mi yagdi kar mi yagdi:)) bu aciklamalara inanan var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O gün ~ 10 ay önce
İstanbul’da düşük görüş koşulları vardı. Bu da meydanın kapasitesini düşürür, uçuşlar gecikmeye girebilir.
Mursi ~ 10 ay önce
8 milyon afgan suriyeli ve diğer göçmenlerden oy aldınız aslında kazanmadiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mursi ~ 10 ay önce
neyle besleniyorsun ot ile mi?
Kazansalardi ~ 10 ay önce
bu kafaların oylarıyla gelmiş olacaklardı! No brain no gain!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000