15 Temmuz 2020, Çarşamba 12:41:38

Bakan Karaismailoğlu açıkladı; Rusya ile uçuşlar başlıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Rusya ile uçuşların bugün itibarıyla başlatılması konusunda iki ülkenin mutabık kaldığını bildirdi.
  • Avrupadan hic tur ucusu yok .barı Cinden .Hındıstandan .Brezılyadan tur ayarlayın işsiz kaldık otellerde.
  • rusya virüsden kırilıyor bunlar para için virüslü rusları getirmenin peşinde..Niye 3 ay karantina yapıldı?
  • Rusya suan virüs vakasının en çok görüldüğü 4.ülkr ve günlük 150 insan ölüyor.vaka sayısı ise 6500 günlük.hangi akla hizmetle virüslü Rusları ülkeye sokuyorlar? Ruslar bixe yalvaracakken uçuş başlatılması icin bizim adeta kapilarinda yalvarmamiz zoruma gidiyor.
  • Demek ki Rusya’da virüs çok azalmış demektir, yoksa hükümetin ülkeyi virüslü Rusları dolduracağını zannetmiyorum. Hükümet Türk halkının hayatını çok umursuyor
  • Rusya, Hindistan ve Brezilyaya sefer yapilmasi hic mantikli degil. Ozelikle Rusyanin bazi eyaletlerinde durum hala cok vahim.
  • Onların yetkilileri de tam tersini söylüyor kime inanalım? Ayrıca diyelim ki uçuşlar başlayacak dostum putin'e bunun için herhangi bir 'kıyak' yapıldı mı? Ruslar bu tip kararlarından kolay kolay dönmezler,duygusal sebepler hariç tabii ki...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Rusya ile uçuşların bugün itibarıyla başlatılması konusunda iki ülkenin mutabık kaldığını bildirdi.

Türkiye ile Rusya arasında yeni tip corona virüs (Covid-19) nedeniyle durdurulan uçuşlar yeniden başlıyor.

Konuya ilişkin dün gece Ankara ile Moskova arasında bir görüşme gerçekleştirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rusya ile uçuşların bugün itibarıyla başlatılması konusunda iki ülkenin mutabık kaldığını söyledi.

11 Haziran tarihi itibariyle 31 ülkeyle yeniden uçuşları başlatan Türkiye, Rusya’nın da listeye dahil edilmesiyle birlikte 32 ülkeye uçuşlarını sürdürüyor. Ayrıca 20 ülkeylede uçuşların yeniden başlaması için görüşmeler devam ediyor. 

Bakan Karaismailoğlu açıkladı; Rusya ile uçuşlar başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

taner ~ 4 yıl önce
Avrupadan hic tur ucusu yok .barı Cinden .Hındıstandan .Brezılyadan tur ayarlayın işsiz kaldık otellerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcu ~ 4 yıl önce
rusya virüsden kırilıyor bunlar para için virüslü rusları getirmenin peşinde..Niye 3 ay karantina yapıldı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 4 yıl önce
Rusya suan virüs vakasının en çok görüldüğü 4.ülkr ve günlük 150 insan ölüyor.vaka sayısı ise 6500 günlük.hangi akla hizmetle virüslü Rusları ülkeye sokuyorlar? Ruslar bixe yalvaracakken uçuş başlatılması icin bizim adeta kapilarinda yalvarmamiz zoruma gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne güzel ~ 4 yıl önce
Demek ki Rusya’da virüs çok azalmış demektir, yoksa hükümetin ülkeyi virüslü Rusları dolduracağını zannetmiyorum. Hükümet Türk halkının hayatını çok umursuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ra ~ 4 yıl önce
Günlük şuan Rusya altı yedi bin vaka bildiriyo en sıkıntılı ülkeler arasında yarın bu ülkeye hasta hasta gelemezler umarım..
Rusya ~ 4 yıl önce
Rusya, Hindistan ve Brezilyaya sefer yapilmasi hic mantikli degil. Ozelikle Rusyanin bazi eyaletlerinde durum hala cok vahim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruski ~ 4 yıl önce
Onların yetkilileri de tam tersini söylüyor kime inanalım? Ayrıca diyelim ki uçuşlar başlayacak dostum putin'e bunun için herhangi bir 'kıyak' yapıldı mı? Ruslar bu tip kararlarından kolay kolay dönmezler,duygusal sebepler hariç tabii ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rusyada yasiyan ~ 4 yıl önce
Suan rusyada her gun vaka sayisi 6.345 ve ustu gerci turkiyeye ucacak olan turistler buradan virus olmadigina dahil test sonucu alacaklar o sekilde ucus olcak bu TURKIYE icin cok guzel cunku turizimde okadar insan varki coluk cocugu perisan bari bi nebze iyi olacagindan eminim insallah ucuslar olursa insanlarin yuzu azda olsa sevinir saygilar
Aynen ~ 4 yıl önce
Aynen?
rusyada yaşayan'a ~ 4 yıl önce
İyi de burada virüs kaparsa ve hem orada hem buradaki testlerde asemptom çıkarsa ve millete bulaştırırsa ne olacak? Her şey para mı? Sağlığın gittikten,vücudunda kalıcı hasarlar kaldıktan sonra her tarafın para olsa ne yazar?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000