22 Mayıs 2020, Cuma 08:55:59

Bakan Ersoy; 'Turizmin hareketliliği uçuşlara bağlı'

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy turizmin harekete geçmesi için en önemli kriterin hava trafiği olduğunu açıkladı.
  • Bakan “bey” pek bir mutsuz dogal olarak. O kadar otel sahibi olmak kolay degil tabi bir bakan icin!
  • Biliyoruz yara derin ets tur paket iptali olur diye bu iyi niyetin ama,vatandaşın sağlığı senin şirketinden daha önemli,cumhurbaşkanımızı yanlış yönlendirmeyin istikrarı bozdurmayın.federasyon başkanı gibi panik olmayın sonra.
  • Bayramdan sonra İstanbul-İzmir uçuşlarının açılacağını ve kara yoluyla da seyahatin açılacağını anlıyoruz. İzmir üzerinden, Antalyaya doğru karayolu hatta havayolu da açılır ise, istanbuldaki salgın rakamları yüksek olduğu için risk yaratabilir mi? Güvenilir testleri uçuş ve seyahat öncesi yaptırmak daha emin olmaz mı? Bugün medyada yer alan haberlere göre, Rusyada yeni çıkan vakaların %42 sinin asemptomatik yani belirtisiz olduğu vurgulanıyordu. Bu örnekten yola çıkarak, evde kal cep uygulaması ya da ateş ölçerek bu iş yönetilemez gibi.
  • SEN HERSEYI BILEN YETKILI BIR ABIYE BENZIYORSUN.KRAL SIZSINIZ ACIN DE ACILSIN
  • sayın yetkılıler Temmuz reservasyonları ıcın Avrupa reise burolarında calısanlar reservasyon ıcın gelenlere Turkıye de 65 yas kısıtlamaları var diyerek Yunanıstan .Karadag ve Guney Kıbrısa yonlendırıyorlar .
  • bakanim ing dizisini bilir misiniz
  • baliga gidelim sayin bakanim
  • Ucakları mutlaka fullhouse ucalım, bır koltuk bıle boş kalmasın turızm ve para çok önemli...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy turizmin harekete geçmesi için en önemli kriterin hava trafiği olduğunu açıkladı.

İzmir Ticaret Odası (İZTO) meclis ve komite üyelerinin katılımıyla düzenlenen telekonferansta konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tüm sektörü harekete geçirmede hava trafiğinin açılmasının kritik olduğunu belirterek, “Hedefimiz, haziran ortası itibariyle aşamalı olarak hava trafiğini açmak ve temmuz ayı içinde de yoğunluğunu artırmak” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İZTO meclis ve komite üyelerinin katılımıyla düzenlenen telekonferansta turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’in açılış konuşmasıyla başlayan telekonferansta, korona virüs (Covid-19) salgınının en yoğun etkilediği turizm sektöründeki tüm paydaşları ilgilendiren sorunlar ve çözüm önerileri tek tek ele alındı.

Tüm dünyayı etkileyen salgın nedeniyle turizm sektörünün karşı karşıya kaldığı sorunları, çözüm önerilerini ve önümüzdeki süreçte yapılacakları anlatan Bakan Ersoy, “İç ve dış turizmin tekrar canlanması için öncelikle havayolu trafiğinin açılması gerekiyor. Bu amaçla, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu ile birlikte hazırlanan Sağlık Sertifikasyon Programları tüm dünyaya örnek olurken, aynı zamanda Dış İşleri Bakanlığımız ile birlikte yürütülen Uluslararası Turizm Diplomasisi sayesinde mevkidaşlarımızla niyet mektupları paylaşıldı. Bayramdan sonra İstanbul’dan çıkışlar için tatil amaçlı özel izin belgesi oluşturulacak. Haziran başı itibariyle geçerli olacak bu izin belgesiyle 3-4 Haziran gibi İzmir yolcu almaya başlar” sözlerine yer verdi.

Tüm sektörü harekete geçirmede hava trafiğinin açılmasının kritik olduğunu vurgulayan Bakan Ersoy, “Hedefimiz, haziran ortası itibariyle aşamalı olarak hava trafiğini açmak ve temmuz ayı içinde de yoğunluğunu artırmak” açıklamasında bulundu.

Bakan Ersoy; 'Turizmin hareketliliği uçuşlara bağlı'

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Kopilot ~ 4 yıl önce
Bakan “bey” pek bir mutsuz dogal olarak. O kadar otel sahibi olmak kolay degil tabi bir bakan icin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın bakan ~ 4 yıl önce
Biliyoruz yara derin ets tur paket iptali olur diye bu iyi niyetin ama,vatandaşın sağlığı senin şirketinden daha önemli,cumhurbaşkanımızı yanlış yönlendirmeyin istikrarı bozdurmayın.federasyon başkanı gibi panik olmayın sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorular ~ 4 yıl önce
Bayramdan sonra İstanbul-İzmir uçuşlarının açılacağını ve kara yoluyla da seyahatin açılacağını anlıyoruz. İzmir üzerinden, Antalyaya doğru karayolu hatta havayolu da açılır ise, istanbuldaki salgın rakamları yüksek olduğu için risk yaratabilir mi? Güvenilir testleri uçuş ve seyahat öncesi yaptırmak daha emin olmaz mı? Bugün medyada yer alan haberlere göre, Rusyada yeni çıkan vakaların %42 sinin asemptomatik yani belirtisiz olduğu vurgulanıyordu. Bu örnekten yola çıkarak, evde kal cep uygulaması ya da ateş ölçerek bu iş yönetilemez gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 4 yıl önce
SEN HERSEYI BILEN YETKILI BIR ABIYE BENZIYORSUN.KRAL SIZSINIZ ACIN DE ACILSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadi ~ 4 yıl önce
sayın yetkılıler Temmuz reservasyonları ıcın Avrupa reise burolarında calısanlar reservasyon ıcın gelenlere Turkıye de 65 yas kısıtlamaları var diyerek Yunanıstan .Karadag ve Guney Kıbrısa yonlendırıyorlar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emret ~ 4 yıl önce
bakanim ing dizisini bilir misiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uyan da ~ 4 yıl önce
baliga gidelim sayin bakanim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 4 yıl önce
Ucakları mutlaka fullhouse ucalım, bır koltuk bıle boş kalmasın turızm ve para çok önemli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000