21 Temmuz 2019, Pazar 12:03:26

Bakan Ersoy: "Antalya ve Gazipaşa havalimanları yetersiz kalacak"

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya ve Gazipaşa havalimanlarının önümüzdeki yıllarda yetersiz kalacağını söyledi.
  • Sabiha gökçen de çok yetersiz ikinci pist bu gidişle yetişmeyecek gibi 2019 sonuna. Gece 00:50 sonrası sabiha gökçene inecek uçaklar İstanbul havalimanına yönlendirilmeye başlandı. Ayrıca sabiha Gökçenin otobüs bekleme alanları minibüs bekleme alanları açık otoparkı felaket derecede kötü. Yerli turistin bile anlama imkanı zor ve düzensiz. Yabancı turistin anlayabilme şansı hiç yok. Marmaray Pendik istasyonundan rings servisi akşam dokuzda bitiyor. Metronun hala ne zaman geleceği de meçhul, Özellikle belediye Başkanlığı gittikten ve bütçe açığı verildikten sonra. Acilen sabiye gökçene de müdahale edilmeli iyileştirmek için.

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin temsilcilerini makamında kabul eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Tanıtım Ajansı ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Ajansta toplanacak paranın önemine dikkat çekti. Paraların doğru kullanılarak doğru tanıtım yapılacağını belirten Ersoy, ödenecek payların yüksek olduğuna ilişkin eleştirilerle ilgili de değerlendirme yaptı. 


Otelcilerin temmuz ayında yüzde 5 daha indirim yaparak Ajansa ödeyecekleri payı karşılayabileceklerini iddia eden Ersoy, ''Oteller verdikleri indirimlerin küçük kısmını vermeyerek bu paranın ajansa aktarılmasını sağlarlar. Yapılacak tanıtımlarla ülkemize daha çok turist gelebilir.'' diye konuştu.

''Antalya ve Gazipaşa yetersiz kalacak''

Antalya ve Gazipaşa havalimanlarının 2023’te yetersiz kalacağını söyleyen Mehmet Nuri Ersoy, bu nedenle yeni projeler hazırlandığını ve hazırlanan projelerle ilgili en kısa sürede işe başlayacaklarını ifade etti.

Bakan Ersoy: "Antalya ve Gazipaşa havalimanları yetersiz kalacak"

Yorumlar

Yolcu ~ 5 yıl önce
Sabiha gökçen de çok yetersiz ikinci pist bu gidişle yetişmeyecek gibi 2019 sonuna. Gece 00:50 sonrası sabiha gökçene inecek uçaklar İstanbul havalimanına yönlendirilmeye başlandı. Ayrıca sabiha Gökçenin otobüs bekleme alanları minibüs bekleme alanları açık otoparkı felaket derecede kötü. Yerli turistin bile anlama imkanı zor ve düzensiz. Yabancı turistin anlayabilme şansı hiç yok. Marmaray Pendik istasyonundan rings servisi akşam dokuzda bitiyor. Metronun hala ne zaman geleceği de meçhul, Özellikle belediye Başkanlığı gittikten ve bütçe açığı verildikten sonra. Acilen sabiye gökçene de müdahale edilmeli iyileştirmek için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000