04 Nisan 2018, Çarşamba 15:11:38

Bakan Çelik'ten vize serbestisi açıklaması

AB Bakanı Çelik, vize serbestisi konusunda bir AB heyetinin bu ay Türkiye'ye geleceğini, AB'nin görüşlerini ileteceğini bildirdi.
  • Sizde cifte vatandas olun,vize sorunu kalkar ,turk/haran vatandasligi alin :))))
  • Sinir kapilarindan bakin 1000 lerce degil 100.000 lerce multeci sokarsan sessiz kalip batan ekonomini dusunmez isen daha.cokkkk beklersinn vizesiz gezmeyiii
  • Yeni çipli pasaportumu da aldım bugün...Acayip bi şey,resim yerinde oynuyor; sanki 3 buutlu,AB kriterine tam uygun.....Hadi kaldırın vizeyi hemen geleyim.
  • Bence şu yeşil pasaport olayını da kaldırmak lazım. Birisi sırf memur diye neden yeşil pasaport alır kı? Vatandaşlar arası ayrımcılık yapılmış oluyor bu yolla.
  • Siz acilen avrupalılara vize uygulayın ülkemize kimlikle gelmek ne demek biz oralara kimlikle gidebiliyor muyuz ? Nerede mütekabiliyet ? Bizler kendi ülkemizde vize aracı kurumları ve onlara ortak olan konsolosluklarca soyuluyoruz, gizli kalması gereken ailevi, ticari, özel bilgileri vermek zorunda kalıyoruz vize alamayınca paramızı geri de alamıyoruz haberiniz var mı? Tabii siz bütün vekillere ve ailelerine ömür boyu kırmızı pasaport hakkı verdiniz nereden bileceksiniz bilseniz bile umurunuzda olur mu ? Olsaydı çoktan aynısını onlara yapardınız ama onlara mecbursunuz yapamazsınız...
  • Ay hadi hayırlısı bakalım. Yüreğim kıpır kıpır oldu şimdi.
  • Tamam heyet geliyor. Haftaya vize kalkacak. Heyetle Kadir İnanır mı görüşecek, yoksa Hülya mı ?
  • Bosuna vakit harciyoruz. Bunlarin yalanci sahtekar sozunde durmayan seref yoksunu olduklarini nezaman anlayacagiz acep.
  • Bırakın milletin aklıyla dalga geçmeyi ayıp be. Aleyhimize ne varsa yapan, besleyen ülkelere milyar euroluk ihale, iş saçıyoruz, makam arabalarına biniyoruz onları daha da zengin ediyoruz yetmiyor vatandaşlarını kimlikle ya da kapıda vizeyle ülkemize sokup vergisiz ev, arsa almalarına, iş kurmalarına izin veriyoruz en son da yabancı hastalara vergisiz tedavi imkanı sunduk bu kafayla mı vize serbestisi olacak? Kısasa kısas yapamayan, elin adamına bu kadar teslim olmuş bir ülke güçsüz,muhtaç,acizdir kim ne derse desin acı ama gerçek !!!
  • vize sebestisi gelmez de gelse bile bir euro 5 tl olmak üzere...

AB Bakanı Çelik, vize serbestisi konusunda bir AB heyetinin bu ay Türkiye'ye geleceğini, AB'nin görüşlerini ileteceğini bildirdi.

AB Bakanı Çelik, TBMM Dışişleri Komisyonu'nda konuştu.

AB Bakanı Çelik, vize serbestisi konusunu Avrupa Birliği Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile görüştüğünü belirterek, "Onlar bizim verdiğimiz (vize serbestisine ilişkin) kağıtla ilgili teknik bir heyeti bu ay içinde Türkiye'ye gönderecekler, kendi görüşlerini bize iletecekler." diye konuştu.

Bakan Çelik'ten vize serbestisi açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

TC ~ 6 yıl önce
Sizde cifte vatandas olun,vize sorunu kalkar ,turk/haran vatandasligi alin :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baska bahara ~ 6 yıl önce
Sinir kapilarindan bakin 1000 lerce degil 100.000 lerce multeci sokarsan sessiz kalip batan ekonomini dusunmez isen daha.cokkkk beklersinn vizesiz gezmeyiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mülayim Çoksert ~ 6 yıl önce
Yeni çipli pasaportumu da aldım bugün...Acayip bi şey,resim yerinde oynuyor; sanki 3 buutlu,AB kriterine tam uygun.....Hadi kaldırın vizeyi hemen geleyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
Bence şu yeşil pasaport olayını da kaldırmak lazım. Birisi sırf memur diye neden yeşil pasaport alır kı? Vatandaşlar arası ayrımcılık yapılmış oluyor bu yolla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vize serbestisi ~ 6 yıl önce
Siz acilen avrupalılara vize uygulayın ülkemize kimlikle gelmek ne demek biz oralara kimlikle gidebiliyor muyuz ? Nerede mütekabiliyet ? Bizler kendi ülkemizde vize aracı kurumları ve onlara ortak olan konsolosluklarca soyuluyoruz, gizli kalması gereken ailevi, ticari, özel bilgileri vermek zorunda kalıyoruz vize alamayınca paramızı geri de alamıyoruz haberiniz var mı? Tabii siz bütün vekillere ve ailelerine ömür boyu kırmızı pasaport hakkı verdiniz nereden bileceksiniz bilseniz bile umurunuzda olur mu ? Olsaydı çoktan aynısını onlara yapardınız ama onlara mecbursunuz yapamazsınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vize ~ 6 yıl önce
Avrupaya vize uygulayın diyen ultra zekalı kardeşler, Türkiye birvturizm ülkesi. Vize uygulayalım ve kendi ayağımıza kurşun sıkalım dimi
Vize'ye ~ 6 yıl önce
Ülkemiz aleyhine ne varsa yapan ülkelerin vatandaşlarının vizesiz ya da kapıda vizeyle ülkemize gelmelerini umursamayıp gafilce yorum yapan gerçek ultra zekalı ve benzerlerinin dini imanı para olmuş. Türkiye turizm ülkesi olabilir İtalya Fransa Yunanistan da öyle ama vize uyguluyor. Haysiyet, şeref, onur diye şeyler var unutma !
Vize yazan zat ~ 6 yıl önce
Avrupanın besledikleri feto,pkk vs gibi örgütler de bize kurşun sıktı hala sıkıyorlar bilmiyorsan öğren...
İşşşallah ~ 6 yıl önce
Ay hadi hayırlısı bakalım. Yüreğim kıpır kıpır oldu şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşlem tamam ~ 6 yıl önce
Tamam heyet geliyor. Haftaya vize kalkacak. Heyetle Kadir İnanır mı görüşecek, yoksa Hülya mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buna kim inanir? ~ 6 yıl önce
:)
Andro ~ 6 yıl önce
Bosuna vakit harciyoruz. Bunlarin yalanci sahtekar sozunde durmayan seref yoksunu olduklarini nezaman anlayacagiz acep.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter ! ~ 6 yıl önce
Bırakın milletin aklıyla dalga geçmeyi ayıp be. Aleyhimize ne varsa yapan, besleyen ülkelere milyar euroluk ihale, iş saçıyoruz, makam arabalarına biniyoruz onları daha da zengin ediyoruz yetmiyor vatandaşlarını kimlikle ya da kapıda vizeyle ülkemize sokup vergisiz ev, arsa almalarına, iş kurmalarına izin veriyoruz en son da yabancı hastalara vergisiz tedavi imkanı sunduk bu kafayla mı vize serbestisi olacak? Kısasa kısas yapamayan, elin adamına bu kadar teslim olmuş bir ülke güçsüz,muhtaç,acizdir kim ne derse desin acı ama gerçek !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AIRMAN ~ 6 yıl önce
vize sebestisi gelmez de gelse bile bir euro 5 tl olmak üzere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000