29 Mart 2010, Pazartesi 08:53:23

BA büyük zarara uğrayacak!

İngiliz havayolu şirketi British Airways'in (BA) çalışanları bir hafta arayla ikinci kez greve gitti.
  • Aslında şirketin anahtarını sendikaya teslim edeceksin al kardeşim diye.. O zaman ömür boyu grev yaparlar ortada şirket diye bir şey kalmaz. Çözümsüzlüğü çözüm diye benimseyenler devam etsin. Şirket zaten zarar etmiş bu yılda zarar edecek kesin olarak sendikada büyük bir katkıda bulunuyor devam etsinler..
  • sen çalışanların ne kazandığından haber ver.bizde kazanıyoruz ama şirketimiz kazanıyor.servet efendi çömezleri bizden daha iyi ücrete alıyor.bize bi düzeltme yapar inş nisanda.zaten bizim de yolumuz açık olsun.aldıkları ile beraber apu çalıştırıp dursun bari.

İş güvenliği ve çalışma koşullarının iyileştirilmesini isteyen BA çalışanlarının sendikası `Unite' ile BA yönetimi arasındaki anlaşmazlığın çözülememesi, çalışanların yeniden greve çıkmasına neden oldu.
 
Grev, BA'nın özellikle Heathrow Havaalanı'ndan yapılan uçuşlarının iptal edilmesine neden oluyor. BBC'ye göre, Pazar günü Heathrow'dan yapılan 93 BA uçuşu iptal edildi. BA yönetimi 12 bin kabin görevlisinin büyük bir kısmının çalıştığını ve uçuşların büyük bölümünün aksamadığını savunuyor.

Ancak sendika, BA çalışanlarının sadece yüzde 10'unun çalıştığını söylüyor. Grevin, Nisan ayı başındaki Paskalya tatilinin öncesine denk gelmesi nedeniyle yolcuları zor durumda bıraktığına dikkati çekiliyor. Kabin görevlileri 20 Mart'tan itibaren de üç gün boyunca çalışmamıştı. 

BA büyük zarara uğrayacak!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Aslında şirketin anahtarını sendikaya teslim edeceksin al kardeşim diye.. O zaman ömür boyu grev yaparlar ortada şirket diye bir şey kalmaz. Çözümsüzlüğü çözüm diye benimseyenler devam etsin. Şirket zaten zarar etmiş bu yılda zarar edecek kesin olarak sendikada büyük bir katkıda bulunuyor devam etsinler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen çalışanların ne kazandığından haber ver.bizde kazanıyoruz ama şirketimiz kazanıyor.servet efendi çömezleri bizden daha iyi ücrete alıyor.bize bi düzeltme yapar inş nisanda.zaten bizim de yolumuz açık olsun.aldıkları ile beraber apu çalıştırıp dursun bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000