10 Aralık 2020, Perşembe 20:03:21

AZAP üyeleri gözaltına alındı

Atlasjet'ten haklarını alamadıkları için eylem yapan Atlas Zedeler Adalet Platformu üyeleri gözaltına alındı.
  • Hukukta suç bireyseldir.Kardeşin borcundan diğer kardeş sorumlu değildir.
  • Ben ve ağabeyim birbirimizden ayrılmış iki ortakız diyelim ben şirketimi batırmış kimsenin parasını vermedim farzedin ama sen hakkını ağabeyimin dükkanın önünde eylem yaparak ondan istersen oda sana babayı verir bilmem anlata bildim..mi.?????
  • Bu ülkede hak aramak ,hakkını talep etmek suç.Demokratik ülkelerle Bizi karıştırmayın.Biz de yaşam hakkı,korunma hakkı,söz söyleme hakkı ,hakkını talep etme hakkı kanunen YASAK
  • Çalışanlar gasp edilen haklarını arayamıyor,birikmiş alacaklarını alamıyor,insanlara hak ettikleri paraları ödemeyen,onları sömüren de hala bakan koltuğunda oturup,Bodrum'da otel alıyor ama adında adalet olan iktidar partisinden çıt çıkmıyor. Sonra Türkiye şöyle büyüdü böyle gelişti masalları. Düzgün işleyen adalet sistemi olan,kimseye kanun karşısında ayrıcalık tanınmayan,kaliteli eğitimi olan,insana,emeğe değer verilen ülkeler devamlı gelişir ve büyür burası değil !
  • Murat Ersoy ve ailesinin vicdanları sızlatan davranışı onaylıyor musunuz? Geçenler de siz kendiniz yazınızda belirttiniz, Atlas çalışanları ile alakalı hiç bir yazı kaleme almadım diye, sizce artık o kalemin yazı yazma vakti gelmedi mi? Eğer ki vicdanınız bu olanlardan dolayı rahatsa hiç yazmamaya devam edin ama bizim bildiğimiz Ali Kıdık haksızlık karşısında susmazzz.
  • İşte tüm dünyanın gıpta ettiği,kıskandığı,adalet,ekonomi her konuda gelişmiş,kalkınmış Türkiye !!!
  • Hak aramanın suç olduğu bir dönemdeyiz.
  • ya bu atlasta genç kırmızı hostesler yok muydu? bu protesto yapanlar neden hep türkü söyleyen solcu dayılardan oluşuyor?
  • Bi eliniz yağda bir eliniz balda, şu insanlars bu zor zamanlarda eziyet çektirip, utanmadan bir de gözaltına aldırıyorsunuz. Yazıklar olsun! Yayınlamazsınız siz de zaten.
  • bıraz gecte olsa haber yaptınız

Atlasjet'ten haklarını alamadıkları için eylem yapan Atlas Zedeler Adalet Platformu üyeleri gözaltına alındı.

Atlasjet Havayolları'nın operasyonlarını durdurmasından bir süre sonra haklarını alamadıklarını belirten bir grup Atlasjet çalışanı Atlas Zedeler Adalat Platformu'nu kurmuştu. 

6 gündür eylem yapan gruba bugün polis müdahale etti ve gözaltına aldı. O anlar kameralara kaydedildi ve sosyal medyada paylaşıldı. 

 

AZAP üyeleri gözaltına alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

A330 ~ 3 yıl önce
Hukukta suç bireyseldir.Kardeşin borcundan diğer kardeş sorumlu değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alanya ~ 3 yıl önce
Ben ve ağabeyim birbirimizden ayrılmış iki ortakız diyelim ben şirketimi batırmış kimsenin parasını vermedim farzedin ama sen hakkını ağabeyimin dükkanın önünde eylem yaparak ondan istersen oda sana babayı verir bilmem anlata bildim..mi.?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alanya iyi oku ~ 3 yıl önce
Burada ki konu ikizinin parayı vermesi değil! Burada ki konu aynı kandan, aynı candan, olan birisinin bu ülke'nin kültür bakanı olması. Sen sanıyor musun, savunduğun ve hemşericilik yaptığın insanların ticareti ayrı? Peki madem diyelim ki onların ticareti ayrı! Bu adam senin de benim de bakanım değil mi? Bu olan ve yapılan haksızlığa karşı illa bu şekilde tepki mi vermek gerekir? Şunu sende unutma çok mal haramsız, çok söz yalansız olmaz. Demek ki bu aile sürekli insanların haklarına çökmüş ve bu günlere gelmiş... İnsanların sana soru? İnsanlar alınteri ve haklarını almak için eylem mi yapmaları gerekiyor??? Bu insanları alacaklarını ödese kimsenin de oraya gidip bu soğukta beklemeye niyeti yok!!! Sen onları tanıyorsan direk onlara şunu söyle; ali cengiz oyunu oynamaya gerek yok, insanların haklarını ödesinler yeter. Bilmem anlata bildim mi?
Zede ~ 3 yıl önce
Cok biliyosun sen arastırmadan konusma
Alanya’ya ~ 3 yıl önce
Hileli iflastan dava açıldığını biliyorum, bilmem bu size bir şey ifade edebilir mi?
ord prof ~ 3 yıl önce
Bu ülkede hak aramak ,hakkını talep etmek suç.Demokratik ülkelerle Bizi karıştırmayın.Biz de yaşam hakkı,korunma hakkı,söz söyleme hakkı ,hakkını talep etme hakkı kanunen YASAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne ala memleket ~ 3 yıl önce
Çalışanlar gasp edilen haklarını arayamıyor,birikmiş alacaklarını alamıyor,insanlara hak ettikleri paraları ödemeyen,onları sömüren de hala bakan koltuğunda oturup,Bodrum'da otel alıyor ama adında adalet olan iktidar partisinden çıt çıkmıyor. Sonra Türkiye şöyle büyüdü böyle gelişti masalları. Düzgün işleyen adalet sistemi olan,kimseye kanun karşısında ayrıcalık tanınmayan,kaliteli eğitimi olan,insana,emeğe değer verilen ülkeler devamlı gelişir ve büyür burası değil !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali bey, ~ 3 yıl önce
Murat Ersoy ve ailesinin vicdanları sızlatan davranışı onaylıyor musunuz? Geçenler de siz kendiniz yazınızda belirttiniz, Atlas çalışanları ile alakalı hiç bir yazı kaleme almadım diye, sizce artık o kalemin yazı yazma vakti gelmedi mi? Eğer ki vicdanınız bu olanlardan dolayı rahatsa hiç yazmamaya devam edin ama bizim bildiğimiz Ali Kıdık haksızlık karşısında susmazzz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 3 yıl önce
İşte tüm dünyanın gıpta ettiği,kıskandığı,adalet,ekonomi her konuda gelişmiş,kalkınmış Türkiye !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rk ~ 3 yıl önce
Hak aramanın suç olduğu bir dönemdeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlas ~ 3 yıl önce
ya bu atlasta genç kırmızı hostesler yok muydu? bu protesto yapanlar neden hep türkü söyleyen solcu dayılardan oluşuyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlas'a ~ 3 yıl önce
Bu ülkede Allah,Kuran,peygamber,vatan,bayrak gibi kutsalları politik ve şahsi çıkarları için utanmadan kullanan sağcılar boyuna hak yer,haksızlık yapar,ceplerini doldurur,kutsal değerleri politik ve şahsi çıkarları için kullanmayan solcular da hakları yenilen,sömürülen,ezilen mazlumların yanında olur da senin gibiler bunları anlayamaz !
Xxx ~ 3 yıl önce
Allah belanı versin Sen hangi kafadasın Genç hosteslerden bahsediyorsun Millet aç ve hakettiği parasını talep ediyor
Yağ -(-) bal ~ 3 yıl önce
Bi eliniz yağda bir eliniz balda, şu insanlars bu zor zamanlarda eziyet çektirip, utanmadan bir de gözaltına aldırıyorsunuz. Yazıklar olsun! Yayınlamazsınız siz de zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
14 ay sonra ~ 3 yıl önce
bıraz gecte olsa haber yaptınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000