12 Mart 2017, Pazar 02:45:54

Aslan Neferler Rotterdam Havalimanı sitesini hackledi

Hollanda'da yaşanan skandallar sonrası "Aslan Neferler Tim" adlı hacker grubu Rotterdam Havayollarının sitesini hacklediğini duyurdu.
  • ufacık hollanda'ya ticarette her sene 22 milyar euro para kazandırıyoruz bir siteyi hacklesek ne ?
  • Siteleri acık gözüküyo su an. Hackerlar tekrar hackleyin. Türk bayragı görmek istiyoruz sitelerinde :))
  • Her yere el atan herşeyi iyi bilen AKP hükümeti Havacılar için iş kanunu çıkarsın ya. Ama anca boş işler...
  • Arkadaslar srfsiz Geert Wilders konsoloslumuzun onune gelip Hollandadan uzak durun diye pankart acti, bizde yabanci pilotlar atilsin diye THY binasi onunde bir pankart acalim,artik biseyler yapmanin zamani geldi ve geciyor hemde turk halki artik bu olay hakkinda bilgilendirilenmeli Bilsinlerki THY cockpitinde kimlerin oldugunu.Bu THY kimsenin babasinin Mali degilidir Hala Türk milletinin vergi parasila ayakda duran bir sirkettir, Haram olsun vergi paralari THY ye Alman,Yunan ve Hollandali kpkleri besledikce.
  • Ooovvv tum sorunlar cozuldu. Birkac saatligine siteyi hacklediniz, osmanli ruhu canlandi, tamamdir....bu bos islerle ugrasmaya devam edin. Ulkenin itibari iki paralik olmus, umurunuzda degil. Koskoca ulkeyi 3-5 evet oyu icin dusurdugunuz bu durumlari tarih not ediyor. Yine kandirildik deyip ozur dileyeceginizi biliyoruz. Tabii ki referandumdan sonra
  • yabancı pilotları at bir sürü işsiz pilot var boşuna para akıyor yurtdışına thy aç kullaını
  • Yaw he
  • Tencere dibin kara seninki benden kara. Hayır diyene terörist diyenlerin demokrasi talebi büyük ironidir. Yiyin birbirinizi ete para vermeyin.
  • Olsa olsa, bu sevar' a Türkiye' den ereişimi engellemişlerdir. O da Türkiye' deki mallara yedirmek için. O teknolojiye hem aklı yetecek hem de bu tür palavralara hizmet edecek çok bilgisayarcı var ya... Hollandalılar da yaptıklarına çok pişman olmuşlardır zaten. Hatta üzüntüden kendilerini afyona vurmuşlar deniyor..:)))
  • Acin kapilari multeciler icin ltf. Nazi Hollanda bunu hak ediyo. Akp kampanya engel oldu ama Ab de yasayan Turkler cogu evet oyu vercek!!!!! EVET. More power for Erdoğan !!!!!

Hollanda'da bakanlarımıza yapılan engellemelerin ardından "Aslan Neferler Tim" adlı hacker grubu Rotterdam Havayollarının sitesini hacklediğini duyurdu.

Hacker grubu, açıklamasında, "Madem bakanımız inemedi, Rotterdamdan da kimse kalkamasın diye vurduk, tüm sistem çöktü. Artık Database hatası veriyor sunucuları, Rotterdam Havayollarına ulaşılamıyor" ifadelerini kullandı.


An itibariyle Rotterdam Havalimanı sitesi;

Aslan Neferler Rotterdam Havalimanı sitesini hackledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (95)

havagazı ~ 7 yıl önce
ufacık hollanda'ya ticarette her sene 22 milyar euro para kazandırıyoruz bir siteyi hacklesek ne ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2016 ~ 7 yıl önce
3 milyar Euro mal aldık,3.6 m. E mal sattık Hollandaya.
Emre ~ 7 yıl önce
Siteleri acık gözüküyo su an. Hackerlar tekrar hackleyin. Türk bayragı görmek istiyoruz sitelerinde :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İŞ KANUNU ~ 7 yıl önce
Her yere el atan herşeyi iyi bilen AKP hükümeti Havacılar için iş kanunu çıkarsın ya. Ama anca boş işler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Arkadaslar srfsiz Geert Wilders konsoloslumuzun onune gelip Hollandadan uzak durun diye pankart acti, bizde yabanci pilotlar atilsin diye THY binasi onunde bir pankart acalim,artik biseyler yapmanin zamani geldi ve geciyor hemde turk halki artik bu olay hakkinda bilgilendirilenmeli Bilsinlerki THY cockpitinde kimlerin oldugunu.Bu THY kimsenin babasinin Mali degilidir Hala Türk milletinin vergi parasila ayakda duran bir sirkettir, Haram olsun vergi paralari THY ye Alman,Yunan ve Hollandali kpkleri besledikce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beyin yoksunu ~ 7 yıl önce
sanki hollandalı pilotlar sokmadı şunları hollandaya
havacı ~ 7 yıl önce
cok doğru ab sınırları içinde kac tane Turk pilot ucuyor,ama thy onlarca yabancı pilota iş veriyor bizim yetişmiş onlarca genç pilotumuz geziyor.uyan artık thy lütfen gerekeni yapın artık kokpitte yabancı hele hele hollandalı ve alman pilot görmek istemiyoruz.
Mehmet ~ 7 yıl önce
Ooovvv tum sorunlar cozuldu. Birkac saatligine siteyi hacklediniz, osmanli ruhu canlandi, tamamdir....bu bos islerle ugrasmaya devam edin. Ulkenin itibari iki paralik olmus, umurunuzda degil. Koskoca ulkeyi 3-5 evet oyu icin dusurdugunuz bu durumlari tarih not ediyor. Yine kandirildik deyip ozur dileyeceginizi biliyoruz. Tabii ki referandumdan sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadir ~ 7 yıl önce
Zekan ile alay etmek istemiyorum lütfen sus
ne he yaw ~ 7 yıl önce
yabancı pilotları at bir sürü işsiz pilot var boşuna para akıyor yurtdışına thy aç kullaını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşapd ~ 7 yıl önce
Yaw he

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The Big Short ~ 7 yıl önce
Tencere dibin kara seninki benden kara. Hayır diyene terörist diyenlerin demokrasi talebi büyük ironidir. Yiyin birbirinizi ete para vermeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok da fifi ~ 7 yıl önce
Olsa olsa, bu sevar' a Türkiye' den ereişimi engellemişlerdir. O da Türkiye' deki mallara yedirmek için. O teknolojiye hem aklı yetecek hem de bu tür palavralara hizmet edecek çok bilgisayarcı var ya... Hollandalılar da yaptıklarına çok pişman olmuşlardır zaten. Hatta üzüntüden kendilerini afyona vurmuşlar deniyor..:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grb ~ 7 yıl önce
Acin kapilari multeciler icin ltf. Nazi Hollanda bunu hak ediyo. Akp kampanya engel oldu ama Ab de yasayan Turkler cogu evet oyu vercek!!!!! EVET. More power for Erdoğan !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Power ~ 7 yıl önce
Kıllardan biri de sen miydin gardaş?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000