06 Ocak 2019, Pazar 11:49:38

Avustralya’da küçük uçak düştü: 5 kişi kurtuldu

Avustralya’nın Melbourne kentindeki Tooradin havalimanı yakınlarındaki boş alana düşen küçük uçaktaki 5 kişi sağ olarak kurtulmayı başardı.
  • sizin yorum kriterlerinizi anlamakta gucluk cekiyorum. adamlar direkt organlari kullanarak hakaret ediyorlar, asagiliyorlar, galiz kufurler ediyorlar ve yayinliyorsunuz. surada bir yoruma cevap yaziyoruz ama yayinlamiyorsunuz. icinde hakaret yok, vs. yok. sadece cevap var ve hatta istemeden de olsa sizi yerin dibine sokmaya calisan yorumcuya hatali oldugunu anlatan bir yorum fakat siz bunu yayinlamiyorsunuz. madem yayinlamiyorsunuz kapatin yorum bolumunu calmayin zamanimizi yaaaa... kac oldu bu. 100 yorumda en fazla ikisini yayinladiniz.
  • Paraşütçüler uğursuz gelmiştir
  • Medeni memleketlerde bu gibi kazalardan sonra soruşturma değil inceleme başlatılır. Kaza niye olmuş, sebebi nedir, bir daha olmasın diye. İlahların kurban aradığı gelişmemiş ülkelerde ise bunun adı soruşturmadır. Sonucunda bir veya bir kaç kurban bulunması önemlidir. Kazanın neden olduğu vs konular detaydan ibarettir, üzerine gitmek bilgi ve tecrübe istediği için bununla uğraşılmaz. Aradaki fakı bilmeyen editörler sanırım bizim ülkemizin gerçeklerine göre kaleme almışlar.

Avustralya'da içinde 5 kişinin bulunduğu küçük uçak  Melbourne’un güneydoğusundaki Tooradin Havalimanı yakınlarındaki boş bir araziye düştü.

Uçakta bulunan ve kimlikleri açıklanmayan 5 kişi şans eseri, ciddi yara almadan enkazdan çıkmayı başardı.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından muayene edilen kazazedelerin sağlık durumu iyi. 

Yerel medyada yer alan haberlerde uçağın motor arızası yaşadığı iddia edilirken uçaktaki 5 kişinin de skydive atlayışı yapmak için uçakta bulunduğu belirtildi.

Öte yandan uçağın düşüş nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.





Avustralya’da küçük uçak düştü: 5 kişi kurtuldu

Yorumlar

airport haber ~ 5 yıl önce
sizin yorum kriterlerinizi anlamakta gucluk cekiyorum. adamlar direkt organlari kullanarak hakaret ediyorlar, asagiliyorlar, galiz kufurler ediyorlar ve yayinliyorsunuz. surada bir yoruma cevap yaziyoruz ama yayinlamiyorsunuz. icinde hakaret yok, vs. yok. sadece cevap var ve hatta istemeden de olsa sizi yerin dibine sokmaya calisan yorumcuya hatali oldugunu anlatan bir yorum fakat siz bunu yayinlamiyorsunuz. madem yayinlamiyorsunuz kapatin yorum bolumunu calmayin zamanimizi yaaaa... kac oldu bu. 100 yorumda en fazla ikisini yayinladiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şuuri Ertan ~ 5 yıl önce
Paraşütçüler uğursuz gelmiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soruşturma ~ 5 yıl önce
Medeni memleketlerde bu gibi kazalardan sonra soruşturma değil inceleme başlatılır. Kaza niye olmuş, sebebi nedir, bir daha olmasın diye. İlahların kurban aradığı gelişmemiş ülkelerde ise bunun adı soruşturmadır. Sonucunda bir veya bir kaç kurban bulunması önemlidir. Kazanın neden olduğu vs konular detaydan ibarettir, üzerine gitmek bilgi ve tecrübe istediği için bununla uğraşılmaz. Aradaki fakı bilmeyen editörler sanırım bizim ülkemizin gerçeklerine göre kaleme almışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
offf ~ 5 yıl önce
yahu arkadaş bu haberden bile yola çıkarak yine memleketine çakmışsın "geri kalmış ülkeler" diyerek. Investigation kelimesinin sözlük anlamlarına kullanıldığı yerlere git bi bak. Ha soruşturma, ha inceleme. Bi defa yazdığın eleştiride(!) çelişki var. Kaza niye olmuş? sebebi nedir? diye soru cümlesi ataklarına girmişsin Kaza niye olmuş? SORU Sebebi nedir? SORU Bu sorular sorulacak (soruşturulacak) ve cevaplara bakılacak (incelenecek) yani ikisininde ingilizce karşılığı olan invastigate fiili gerçekleştirilecek. Eeeeee nesi yanlış şimdi. Nasıl geri bıraktın ülkeleri bu işlemden dolayı. Haber metnine daha iyi bak. Belki ayrı yazılması gereken "de - da" bitişik falan yazılmıştır, o zaman eleştirinde belki haklı olabilirsin ama eleştirmen gerekir mi o ayrı... Sazan gibi her şeye atlayığ milletinizi, memleketinizi hor görmektenvaz geçin artık Sayın çok ileri ve aydın insanlar(!) toluluğu. İmza: Geri kalmış ülkelerden birisinin geri kalmış gelişmemiş, örümcek kafalı, bidon göbekli vatandaşı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000