27 Temmuz 2022, Çarşamba 16:07:20

Avrupa'daki çöküş İstanbul Havalimanı'nı zirveye çıkardı

İGA İstanbul Havalimanı’nda operasyonlar sorunsuz bir şekilde devam ederken, Avrupa’nın birçok havalimanı sorunlarla mücadele ediyor.
  • avrupa cokus icinde, Turkiye ayni zamanda gun gectikce kalkiniyor, biraz daha sabir. 2023 Turkiyenin hizina kimse yetisemeyecek. avrupa cok buyuk zarar goruyor simdiden.
  • o halde eylülde 50 bin kelle başı cepde olmali ekimde 30 kasımda 20 bin ok
  • Doğru orda burda birinci.Gel bşrde personeline sor..Düşük maaş.Thy grev olmasın diye kesenin ağzını açtı.Adamlarda sendşka var çünkü.Sendikası olmayan hiçbir hakkını savunamayan güvenlikle görevliside düşük maaş talim etsin.Eğer senkida ve grev hakkı olsaydı güvenliğin , avrupadan beter olurdu İstanbul havalimanı.......
  • Personeline 1 aydır ne zam yapacağını belirleyemeyen havalimanı bizim sayemizde birinci olmuş
  • İstemezük işte istemezük
  • Allah Reisimiz vizyonuna vizyon katsın. 10-15 sene sonra çok daha değişik noktalara gidecek inşallah
  • Simdi muhalefetin havacılık sektöründe ki trolleri bu avrupalılara makarnacı derlerse şaşırmam
  • ne oldu , ucube havalimanının ucubeliyimi bitti. avrupa havalimanlarında personel durumu düzelince normale doner. butun haberler yalan dolan
  • D.H.M.İ na ne oldu eskiden havalimanlarini Onlar işletimi?
  • Her konuda zirvedeyiz ama maaş konusunda bütün ülkelerin gerisinde yüz. Şöyle ki 2 gün sonra maaş alacağız ama yönetim hala zam oranını açıklamadı. Paydaş dedikler firmalar %35-45 arası zam yaptılar. Bizim yönetim bu konuda zirveye oynamayaya kararlı.

Yolcu deneyimini üst düzeye çıkaracak teknolojik sistemleri ile diğer havalimanlarından farklılaşan İGA İstanbul Havalimanı’nda operasyonlar sorunsuz bir şekilde devam ederken, Avrupa’nın birçok havalimanı sorunlarla mücadele ediyor.

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Heathrow Havalimanı’nda bagaj yığınları dikkat çekerken, yolcular bavuluna ulaşmak için 8 saat gibi havalimanı işletmeciliğinde “kâbus” olarak nitelendirilebilecek bekleme sürelerini göze alıyor.
Heatrow Havalimanı’nda yaşanan kayıp bagaj sorunu nedeniyle bir yolcu “Heathrow, kendinizinkini bulmak için bir sürü bagajın üzerinden tırmanmanız gereken yeni bir oyun icat etti.” şeklinde sosyal medya paylaşımı yaparken, havalimanı yönetimi yüzlerce kayıp bagajı, ilerleyen saatlerde yolcuya ulaştırmak üzere havalimanındaki açık bir alana istiflemek zorunda kaldı.

Benzer kayıp çanta, bavul bekleme sorunları ise Paris, Dublin, Amsterdam ve başka havalimanlarında da görülürken, İGA İstanbul Havalimanı’nın bagaj sisteminde kesintisiz bir operasyon devam ediyor. İstanbul Havalimanı bagaj sistemi saatte 30.000 adet bagajı işleyebilecek alt yapıya sahip.

Bu arada Almanya’da ise grevler havalimanlarındaki operasyonu olumsuz yönde etkiliyor. Lufthansa Hava Yolu şirketinin 20 bine yakın çalışanının greve gitmesi Berlin, Frankfurt ve Düsseldorf’ta bulunan havalimanlarında çok sayıda uçuş iptal edilirken, seferlerde gecikmeler de yaşanıyor.
 

Avrupa'daki çöküş İstanbul Havalimanı'nı zirveye çıkardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

x ~ 2 yıl önce
avrupa cokus icinde, Turkiye ayni zamanda gun gectikce kalkiniyor, biraz daha sabir. 2023 Turkiyenin hizina kimse yetisemeyecek. avrupa cok buyuk zarar goruyor simdiden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ahmet bolat bey ~ 2 yıl önce
o halde eylülde 50 bin kelle başı cepde olmali ekimde 30 kasımda 20 bin ok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 2 yıl önce
Sorun su ki tgs minimum %60-70 zam yapilmaliydi 43 e sukreden saksaklayanlar yuzunden bu haldeyiz!
Güvenlik ~ 2 yıl önce
Doğru orda burda birinci.Gel bşrde personeline sor..Düşük maaş.Thy grev olmasın diye kesenin ağzını açtı.Adamlarda sendşka var çünkü.Sendikası olmayan hiçbir hakkını savunamayan güvenlikle görevliside düşük maaş talim etsin.Eğer senkida ve grev hakkı olsaydı güvenliğin , avrupadan beter olurdu İstanbul havalimanı.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 2 yıl önce
Zorla tutan yok defol açgöz
İgacı ~ 2 yıl önce
Personeline 1 aydır ne zam yapacağını belirleyemeyen havalimanı bizim sayemizde birinci olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ee istemezüüük ~ 2 yıl önce
İstemezük işte istemezük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayda ~ 2 yıl önce
Allah Reisimiz vizyonuna vizyon katsın. 10-15 sene sonra çok daha değişik noktalara gidecek inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat 58 ~ 2 yıl önce
Simdi muhalefetin havacılık sektöründe ki trolleri bu avrupalılara makarnacı derlerse şaşırmam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dolduruş ~ 2 yıl önce
ne oldu , ucube havalimanının ucubeliyimi bitti. avrupa havalimanlarında personel durumu düzelince normale doner. butun haberler yalan dolan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarasın tosunuma ~ 2 yıl önce
D.H.M.İ na ne oldu eskiden havalimanlarini Onlar işletimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İgagüvenlik ~ 2 yıl önce
Her konuda zirvedeyiz ama maaş konusunda bütün ülkelerin gerisinde yüz. Şöyle ki 2 gün sonra maaş alacağız ama yönetim hala zam oranını açıklamadı. Paydaş dedikler firmalar %35-45 arası zam yaptılar. Bizim yönetim bu konuda zirveye oynamayaya kararlı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000