14 Temmuz 2009, Salı 20:02:58

AVRUPA BİRLİĞİ 'KARA LİSTE'Yİ GÜNCELLEDİ

Avrupa Havacılık Komisyonu, Yemenia kazasından sonra gündeme gelen kara listeyi güncelledi. Bir uçağı Hint Okyanusu’na düşen Yemenia listeye dahil edildi mi?
  • Fransa yeni kara listeye Yemenia´nin da katilmasi icin büyük caba gösterdi... ama Yemenia diger ülkelerin uzmanlarin görüsü ile bu listeye katilmadi.Fransizlar asil kendi egrilerine baksin derim,kacinci ucagi kaybettiler hala konusuyorlar.bence listenin en basina Air France koyulsun...
  • yine laleliğini yapmışsın.Lobi faaliyetini yapsa yapsa takunyacılar yapar. SHGM tarafsız bir kurum olsa esas o zaman uçan lalenin vay haline.Bilmem anlatabildimmi? akıllı olan anlar!
  • Listede bazı firmaları unutmuşlar. "Uçan eşek" mantığıyla hareket edip motorlarına gerekli bakımı yaptırmayarak yolcu ve uçuş güvenliğini riske atan firmaları eklemeleri beklenirdi. Heralde bazı "cici baba"lar lobi faaliyeti yapmış olacak ki, -şimdilik- yok. Allah'tan Türkiye'de SHGM gibi kurumlar var da, böyle sorumsuzlukları cezasız bırakmıyor... :)
  • Turkiyede bu listeye dikkat ediliyormu bu listede olupta hali hazırda turkiyeye ucan yada turkiyede ucan sirketler var... acaba bunları dikkate alıyorlarmı

Avrupa Birliği Havacılık Komisyonu tarafından sürekli güncellenen teknik açıdan yetersiz havayollarına Avrupa Birliği ülkelerine uçma yasağı getiren liste bugün güncellendi. Peki, en  son Nisan ayında güncellenen kara listede Yemenia Havayolları  var mı?

Listenin tamamını görmek için TIKLAYIN


©AirportHaber.com

AVRUPA BİRLİĞİ 'KARA LİSTE'Yİ GÜNCELLEDİ

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Fransa yeni kara listeye Yemenia´nin da katilmasi icin büyük caba gösterdi... ama Yemenia diger ülkelerin uzmanlarin görüsü ile bu listeye katilmadi.Fransizlar asil kendi egrilerine baksin derim,kacinci ucagi kaybettiler hala konusuyorlar.bence listenin en basina Air France koyulsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yine laleliğini yapmışsın.Lobi faaliyetini yapsa yapsa takunyacılar yapar. SHGM tarafsız bir kurum olsa esas o zaman uçan lalenin vay haline.Bilmem anlatabildimmi? akıllı olan anlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Listede bazı firmaları unutmuşlar. "Uçan eşek" mantığıyla hareket edip motorlarına gerekli bakımı yaptırmayarak yolcu ve uçuş güvenliğini riske atan firmaları eklemeleri beklenirdi. Heralde bazı "cici baba"lar lobi faaliyeti yapmış olacak ki, -şimdilik- yok. Allah'tan Türkiye'de SHGM gibi kurumlar var da, böyle sorumsuzlukları cezasız bırakmıyor... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Turkiyede bu listeye dikkat ediliyormu bu listede olupta hali hazırda turkiyeye ucan yada turkiyede ucan sirketler var... acaba bunları dikkate alıyorlarmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000