10 Haziran 2018, Pazar 10:35:25

Atlasglobal filosuna bir uçak daha katıldı

Geçtiğimiz aylarda Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Atlasglobal, hizmet kalitesini artırmak ve Türkiye’nin turizmdeki rekor hedefine destek vermek için çalışmalarına devam ediyor.
  • Şirket Fo’larına kötü muamele, kabin ekiplerine köle gibi davranırsanız kimseden fedakarlık beklemeyin, aidiyet beklemeyin. Kaptan kaptana uçmaya başlamışsınız. Daha da artacak merak etmeyinz. Uzun senelerdir şirkette olan kaptanlar şirkete bu durumları anlatmaya çalıştılar lakin öyle bir yönetim var ki düşman başına
  • Yönetimsel olarak öğretmen pilotlarını bile elinde tutamayan şirket pilot bulamadığından dolayı uçak kiralıyor.bu değirmen ne kadar taşıma suyla böyle döner şüpheli.Allah kaza bela vermesin işşallah.
  • Somon momon World focus vardı düştü bırakın güvensiz yerleri
  • 10 yaşındaki Uçak , Uçuş yaşı olarak gayet iyi bir yaş , İlgi İkram Konfor Pegasus tan gayet iyi Pegasus un Uçakları yeni de ne işe yarıyor her uçuş rezalet boynunuz 1.70 üzerindeyse dizleriniz sürtünmeden yanıyor zaten operasyonel hesaplama hataları cabası her uçuş rötar , KLM , BRİTHİS AİRWAYS , AİR FRANCE hava yolu şirketleri kötümü 20 yaşındaki uçaklar hala operasyonlara devam ediyor , Onlar yolcularını önemsemiyor mu ? Amerika'nın Önemli Hava Yolu Şirketlerinin Uçak Filolarına Bakın Hala MD 88 ler 90 lar var bence eleştiri yaparken biraz daha araştırma yapın ben defalarca uçtum ATLAS ile Türkiye'de bir çok Özel Hava Yolu şirketinden Hem verdiği Hizmet Hemde Fiyat olarak çok daha ekonomik ve sürekli kendini geliştirme çabasında , Bu arada uçak 10 küsür yaşında bilmeden yorum yapmayın , Kuyruk Tescil Numarasını googleye yazın Uçağın Seceresini Planespotters den inceleyebilirsiniz.
  • Bunlar hava yolu degil kara yolu bile isletemezlerbunca insani mag dur etdim den sonra
  • Seferleri iptal ederek binlerce kişinin mağdur olmasına neden oldu. Batarsa sevineceğim.
  • Benim bildiğim tek Somon balıktır. Böyle Tacik merkezli Somon'lar kokmuştur. İyi değildir. Bu Boeing'te ucucak kim varsa Tanrı sizi korusun
  • Somon Air nedir yaa?? Ne güven bıraktınız ne bişey,THY'ye mecbur olduk yine.
  • Bu şirkette uçmaktan başka kendi menfaatine her türlü illegal işi yapan karaca kaptan varken ay üssü alfa dan uçakta pilotta getirsen işe yaramaz.patron bu akıl hocaları sayesinde devamlı zarar eder.
  • Atlas Global nerde dandik uçak var onu alıyosun. Filona baktım da ETM 22 yılına girmiş. Bana sakın bakımlı uçak muçak demeyin. Ulan Kabin ekiplerini zaten düşünmüyosun onu geçtim de "yolcusunu en çok seven havayolu şirket" yerine "yolcusunu en çok öldüren havayolu şirketi" olarak yakında akıllara kazınacaksın.

Geçtiğimiz aylarda Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Atlasglobal, hizmet kalitesini artırmak ve Türkiye’nin turizmdeki rekor hedefine destek vermek için çalışmalarına devam ediyor.

Mayıs ayında filosuna iki adet Airbus A330'u dahil eden AtlasGlobal, yaz sezonu çalışmaları kapsamında bir uçağı daha filosuna kattı. Tacikistan merkezli havayolu şirketi Somon Air'den filoya katılan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı geçtiğimiz Pazartesi günü Türkiye'ye getirildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda AtlasGlobal renklerine boyanan EY-787 kuyruk tescilli yolcu uçağı, yeni renklerine büründükten sonra dün Atatürk Havalimanı'na getirildi.

Uçağın kısa süre içerisinde ticari seferlere başlayacağı öğrenilirken, AtlasGlobal renklerine boyanan uçak Mustafa Sandıkçı tarafından görüntülendi.

İşte AtlasGlobal filosunun en yeni üyesi





©AirportHaber.com

Atlasglobal filosuna bir uçak daha katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Elinizi öperim... ~ 6 yıl önce
Şirket Fo’larına kötü muamele, kabin ekiplerine köle gibi davranırsanız kimseden fedakarlık beklemeyin, aidiyet beklemeyin. Kaptan kaptana uçmaya başlamışsınız. Daha da artacak merak etmeyinz. Uzun senelerdir şirkette olan kaptanlar şirkete bu durumları anlatmaya çalıştılar lakin öyle bir yönetim var ki düşman başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübelipilot ~ 6 yıl önce
Yönetimsel olarak öğretmen pilotlarını bile elinde tutamayan şirket pilot bulamadığından dolayı uçak kiralıyor.bu değirmen ne kadar taşıma suyla böyle döner şüpheli.Allah kaza bela vermesin işşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Somon ~ 6 yıl önce
Somon momon World focus vardı düştü bırakın güvensiz yerleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 6 yıl önce
10 yaşındaki Uçak , Uçuş yaşı olarak gayet iyi bir yaş , İlgi İkram Konfor Pegasus tan gayet iyi Pegasus un Uçakları yeni de ne işe yarıyor her uçuş rezalet boynunuz 1.70 üzerindeyse dizleriniz sürtünmeden yanıyor zaten operasyonel hesaplama hataları cabası her uçuş rötar , KLM , BRİTHİS AİRWAYS , AİR FRANCE hava yolu şirketleri kötümü 20 yaşındaki uçaklar hala operasyonlara devam ediyor , Onlar yolcularını önemsemiyor mu ? Amerika'nın Önemli Hava Yolu Şirketlerinin Uçak Filolarına Bakın Hala MD 88 ler 90 lar var bence eleştiri yaparken biraz daha araştırma yapın ben defalarca uçtum ATLAS ile Türkiye'de bir çok Özel Hava Yolu şirketinden Hem verdiği Hizmet Hemde Fiyat olarak çok daha ekonomik ve sürekli kendini geliştirme çabasında , Bu arada uçak 10 küsür yaşında bilmeden yorum yapmayın , Kuyruk Tescil Numarasını googleye yazın Uçağın Seceresini Planespotters den inceleyebilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nedir ~ 6 yıl önce
operasyonel hesaplama hataları nedir Emre bey?
Ismailb ~ 6 yıl önce
Bunlar hava yolu degil kara yolu bile isletemezlerbunca insani mag dur etdim den sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolandırıcı ~ 6 yıl önce
Seferleri iptal ederek binlerce kişinin mağdur olmasına neden oldu. Batarsa sevineceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Somon Balık ~ 6 yıl önce
Benim bildiğim tek Somon balıktır. Böyle Tacik merkezli Somon'lar kokmuştur. İyi değildir. Bu Boeing'te ucucak kim varsa Tanrı sizi korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Somon Air nedir yaa?? Ne güven bıraktınız ne bişey,THY'ye mecbur olduk yine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 6 yıl önce
Güven istiyorsan yeni uçak istiyorsan thy ye mahkum olma pegasusa gel paran cebinde kalsın
Derviş bey kara para aklamış ~ 6 yıl önce
Ulav bu şirketle uçmanız zaten hata. Uçakların motorları havalandıktan sonra ağlamaya başlıo bizi uçurmayın diye
Km ~ 6 yıl önce
Somon Air tüm eğitimlerini Türk Hava Yollarından alıyor. Gayet prosedürlere uyan güvenli bi havayoludur. Boş konuşuyorsunuz. Cahil cukurları sizi
Botan ~ 6 yıl önce
Bu şirkette uçmaktan başka kendi menfaatine her türlü illegal işi yapan karaca kaptan varken ay üssü alfa dan uçakta pilotta getirsen işe yaramaz.patron bu akıl hocaları sayesinde devamlı zarar eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sir ~ 6 yıl önce
Atlas Global nerde dandik uçak var onu alıyosun. Filona baktım da ETM 22 yılına girmiş. Bana sakın bakımlı uçak muçak demeyin. Ulan Kabin ekiplerini zaten düşünmüyosun onu geçtim de "yolcusunu en çok seven havayolu şirket" yerine "yolcusunu en çok öldüren havayolu şirketi" olarak yakında akıllara kazınacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000