04 Mayıs 2020, Pazartesi 16:08:12

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane tartışması bitmiyor!

Fox TV’nin başarılı haber sunucusu İsmail Küçükkaya, Çalar Saat programında Atatürk Havalimanı arazisinde inşa edilen hastaneyi ele aldı.
  • Bütük Kalelei zaptedilmiş,Havalimanları kapatılmış
  • yalanlarla ne kadar rahatlıyorsunuz yahu. şu sözcü dedikleri gazetenin resmi yalan. hadi bizim bu AKP tayfası ezik. şimdi tekzip kanunu getirirlerse şu sözcü dedikleri gazete bir tekzip ilavesi verecek demek. herşeyi yalan yahu. doğru olsun da inanalım, biz de AKPYE ÇASKALIM. ULAN YEŞİLKÖYE GİTTİM. HASTANE YAPILAN YER BAŞKA,ŞU SÖZCÜ DEDİKLERİ GAZTENİN DEDİĞİ YER BAŞKA. YUH BE.
  • TV haberinde izledim aynı Yeşilköy gibi, bitmek üzere.
  • bana bak yalaka evet hesap sana sorulacak
  • KABİLE DEVLETİ OLDU TÜRKİYE AĞAMIZ BİZİMLE EĞLENİ AMA İŞLER BİR TERSE DÖNERSE Kİ DÖNÜYOR O ZAMAN TAM TAMLAR ÇALMAYA BAŞLANIR O ZAMAN BU HASTANE HAPİSANEYE ÇEVRİLİR BU YAPILANIN ADINI ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİNDE OKUYABİLİRSİNİZ
  • AKP'nin yerinde olsam Suriyeli Araplarina burda bahceli guzel villalar yaparim, bahceli evler yapmak istiyorlardi Suriyelileri icin Suriyede. Burda yapsinlar. Ayriyeten S400'lerin maketinide Atayurk Havalimaninda sergilerim nasilsa asli hayatta aktif olamayacak. Kissadan hisse Suriye Lirasi ve Libya dinarinin bile son 12 ayda %18 tlye karsi deger kazandigi bir ulkede, bu havalimani rezilligi ulkenin ne hale geldigini gosteriyor. Hergun zarar bunlar ulkeyi yonettikce!
  • Sözcünün haberi başta sona yalan haber..Böyle bir haberi batı toplumunda yapabilen basın kuruluşu ağır müeyyidelerle karşılaşır.
  • trol basmış burayı da
  • ne içiyon sen?
  • Emekli pilot general İrfan Sarp açıkladı. Hava sahasını doğru planlamakla 3 havaalanının da çalışması gayet mümkün. İki havalanına da onar mil yarıçaplı dairesel saha kaldığı için yenisi ile eski havaalanı arasında hava sahası çatışması yok.

Fox TV’nin başarılı haber sunucusu İsmail Küçükkaya, Çalar Saat programında Atatürk Havalimanı arazisinde inşa edilen hastaneyi ele aldı.

Küçükkaya, Çalar Saat’in bugünkü yayınında Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) Atatürk Havalimanı’nda inşaatı süren hastane ile ilgili açıklamasını ve Sözcü gazetesinin haberini ekranlara taşıdı.

İsmail Küçükkaya, "Sahra hastanesi Atatürk Havalimanı terminal binası dururken ya da boş arazinin kullanılmayıp neden 2 pist kullanılamaz hale getirildi bunu hiçbir şekilde okudum okudum anlayamadım?" dedi.

Sözcü Gazetesi Atatürk Havalimanı’nda inşaatı süren hastane ile ilgili olarak "14 Milyar Lira Uçtu" manşetiyle haber yapmış akabinde de DHMİ konuya ilişkin açıklama yapmıştı.



©️AirportHaber

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane tartışması bitmiyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (124)

Vatan'ın ~ 4 yıl önce
Bütük Kalelei zaptedilmiş,Havalimanları kapatılmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hursit dilaver ~ 4 yıl önce
yalanlarla ne kadar rahatlıyorsunuz yahu. şu sözcü dedikleri gazetenin resmi yalan. hadi bizim bu AKP tayfası ezik. şimdi tekzip kanunu getirirlerse şu sözcü dedikleri gazete bir tekzip ilavesi verecek demek. herşeyi yalan yahu. doğru olsun da inanalım, biz de AKPYE ÇASKALIM. ULAN YEŞİLKÖYE GİTTİM. HASTANE YAPILAN YER BAŞKA,ŞU SÖZCÜ DEDİKLERİ GAZTENİN DEDİĞİ YER BAŞKA. YUH BE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samandıra Airport ~ 4 yıl önce
TV haberinde izledim aynı Yeşilköy gibi, bitmek üzere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bana bak ~ 4 yıl önce
bana bak yalaka evet hesap sana sorulacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KABİLE DEVLETİ ~ 4 yıl önce
KABİLE DEVLETİ OLDU TÜRKİYE AĞAMIZ BİZİMLE EĞLENİ AMA İŞLER BİR TERSE DÖNERSE Kİ DÖNÜYOR O ZAMAN TAM TAMLAR ÇALMAYA BAŞLANIR O ZAMAN BU HASTANE HAPİSANEYE ÇEVRİLİR BU YAPILANIN ADINI ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİNDE OKUYABİLİRSİNİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suriye ~ 4 yıl önce
AKP'nin yerinde olsam Suriyeli Araplarina burda bahceli guzel villalar yaparim, bahceli evler yapmak istiyorlardi Suriyelileri icin Suriyede. Burda yapsinlar. Ayriyeten S400'lerin maketinide Atayurk Havalimaninda sergilerim nasilsa asli hayatta aktif olamayacak. Kissadan hisse Suriye Lirasi ve Libya dinarinin bile son 12 ayda %18 tlye karsi deger kazandigi bir ulkede, bu havalimani rezilligi ulkenin ne hale geldigini gosteriyor. Hergun zarar bunlar ulkeyi yonettikce!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tunga ~ 4 yıl önce
Sözcünün haberi başta sona yalan haber..Böyle bir haberi batı toplumunda yapabilen basın kuruluşu ağır müeyyidelerle karşılaşır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trol ~ 4 yıl önce
trol basmış burayı da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bize de söyle ~ 4 yıl önce
ne içiyon sen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oku ~ 4 yıl önce
Emekli pilot general İrfan Sarp açıkladı. Hava sahasını doğru planlamakla 3 havaalanının da çalışması gayet mümkün. İki havalanına da onar mil yarıçaplı dairesel saha kaldığı için yenisi ile eski havaalanı arasında hava sahası çatışması yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000