27 Eylül 2018, Perşembe 17:03:26

Atatürk Havalimanı'nda şoke eden intihar vakası!

Atatürk Havalimanı'nda bugün akıllara durgunluk veren bir intihar vakası yaşandı. Yolcu olduğu tahmin edilen kişi kendini merdiven boşluklarından aşağı attı.
  • Bu gibi yerlerden geçerken sadece benim aklıma önlem alınması gerektiği geliyor sanırım. Özellikle avm lerde var böyle açıklar. İntahar değil, cinayet, kaza da olabilir. Japonya da bunun için ağ kullanılarak önlem alınıyor. Metro istasyonlarında tranle yolcu arasında paravanlar yer alıyor. Hatırlarsanız cevahir de de bir kişi böyle atlayarak hayatına son vermek istemiş, üzerine düştüğü adamı da öldürmüştü.
  • Zam alamayan teknisyenler zannettim bir an için. İnşallah bir daha yaşanmaz böyle bir olay.
  • Adam intihar etmiş millet eline telefonu almış resim video çekmeye çalışıyor yazık gerçekten utandım çekince ne olcak acaba
  • Insanlar herkesin herseyine karisan yaratiklar, cok garibime gidiyor. Adam kendini oldurmek istiyor size ne kardesim, kendi karari, niye durdurmaya calisiyorsunuz niye vazgecirmeye calisiyorsunuz. Siz kendiniz herkesden daha iyi biliyorsunuz sanki, ukalalik bu kustahlik. Herkes kendi isine baksin. Ben birgun intihar etmeye kalksam ve birileri gelip yapma etme dese ilk onlari vurur ondan sonra kendimi oldururum.
  • Adam vefat etmiş. Can çekisirkenki hali hala gözümün önünde. .
  • bende bir insanım ama su telefondan bizi kurtaracak bir icat olmasini umit ediyorum umarim...ahlakiniz karakteriniz bozuldu... igrenclik begeni almak populer olmak icin hersey dijital oldu hic bir değeri olmamasina ragmen
  • evet adam acılar içindeyken insanları telefonla kaydetmeye çalışması muazzamdı. Yazık.
  • Hadi bu olaya tanık olduk fotoğraf çekenlere ne demeli ??? Yardım için değil fotoğraf karesi almak için gelen herkesin vicdanını sorgulaması lazım.
  • ne sıkıntısı vardı garibin
  • Keşke buna tanık olmasaydım

Atatürk Havalimanı'nda bugün akıllara durgunluk veren bir intihar vakası yaşandı. Yolcu olduğu tahmin edilen kişi kendini merdiven boşluklarından aşağı attı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; 37 yaşındaki Kırgızistan uyruklu bir kişi, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Yolcu Gidiş Katı'ndaki merdiven boşluklarından metro katına atlayarak intihar etti.

Çevredeki görgü tanıkları, şahsın alkollü olduğunu ve atlamadan önce "Sizi seviyorum" diyerek intihar ettiğini belirtti.

İntihar olayından sonra havalimanındaki sağlık ekipleri anında olay yerine gelip ilk müdahaleyi yaparken, şahsın durumunun ağır olduğu ve ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

İntihar eden şahsın kalbinin hastaneye gittiği sırada durduğu belirtildi.

©AirportHaber.com







Atatürk Havalimanı'nda şoke eden intihar vakası!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Önlem ~ 6 yıl önce
Bu gibi yerlerden geçerken sadece benim aklıma önlem alınması gerektiği geliyor sanırım. Özellikle avm lerde var böyle açıklar. İntahar değil, cinayet, kaza da olabilir. Japonya da bunun için ağ kullanılarak önlem alınıyor. Metro istasyonlarında tranle yolcu arasında paravanlar yer alıyor. Hatırlarsanız cevahir de de bir kişi böyle atlayarak hayatına son vermek istemiş, üzerine düştüğü adamı da öldürmüştü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mark zükerberg ~ 6 yıl önce
Zam alamayan teknisyenler zannettim bir an için. İnşallah bir daha yaşanmaz böyle bir olay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekten yazik ~ 6 yıl önce
Adam intihar etmiş millet eline telefonu almış resim video çekmeye çalışıyor yazık gerçekten utandım çekince ne olcak acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isinize bakin! ~ 6 yıl önce
Insanlar herkesin herseyine karisan yaratiklar, cok garibime gidiyor. Adam kendini oldurmek istiyor size ne kardesim, kendi karari, niye durdurmaya calisiyorsunuz niye vazgecirmeye calisiyorsunuz. Siz kendiniz herkesden daha iyi biliyorsunuz sanki, ukalalik bu kustahlik. Herkes kendi isine baksin. Ben birgun intihar etmeye kalksam ve birileri gelip yapma etme dese ilk onlari vurur ondan sonra kendimi oldururum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
Yoksun olduğun şeyleri listele de alalım sana bir ara toplanıp ?
.... ~ 6 yıl önce
Sen benden uzak ol yeter cahil adam.
senin yasaman ~ 6 yıl önce
asıl senin yaşaman sakıncalı toplum için en büyük tehlikelerden bir çeşit yaratıksın sen
Way arkadaş ~ 6 yıl önce
Tamm intihar edeceğin zaman mesaj bırak bizde sana kendini at at diye bağırırız
Nazq ~ 6 yıl önce
Adam vefat etmiş. Can çekisirkenki hali hala gözümün önünde. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
telefon ~ 6 yıl önce
bende bir insanım ama su telefondan bizi kurtaracak bir icat olmasini umit ediyorum umarim...ahlakiniz karakteriniz bozuldu... igrenclik begeni almak populer olmak icin hersey dijital oldu hic bir değeri olmamasina ragmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
Aslında hadislerden yola cikarak Deccal,in özelliklerinden (tek gozlu olmasi, para kazandirip veya fakir etmesi, her eve fitne sokması) gibi dusunerek telefon oldugu kanisina varabiliriz. Fitne her evde ! Bu sekilde dusunup aslinda muslumanlarin uzak durup, kendilerini egitmeye ve gelistirmeye, kitap okumaya daha cok vermeleri gerekli ama bizde ki muslumanda, süslüman arkadas napican ?
cehalaete bak! ~ 6 yıl önce
Deccal tek gözlü uskumruymuş :)))
ronny ~ 6 yıl önce
evet adam acılar içindeyken insanları telefonla kaydetmeye çalışması muazzamdı. Yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 6 yıl önce
Hadi bu olaya tanık olduk fotoğraf çekenlere ne demeli ??? Yardım için değil fotoğraf karesi almak için gelen herkesin vicdanını sorgulaması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sana ne be adam! ~ 6 yıl önce
Fotoğraf cekmesek adam canlanıcak mı sanki, ne saçma. Olmuş bitmiş olay, seni rahatsız ediyorsa çekmezsin, çekenleri görmek rahatsız ediyorsa basar gidersin. Medeniyet kavramının bir parçası da diğer insanların davranışlarına saygı göstermektir, sürekli çevrenizdekilere kendi doğrularınızı empoze edemezsiniz, ya da insanlar sizin doğrularınızla yaşamak zorunda değiller. Bir üst makam gibi sürekli diğer insanları eleştirmek nereden çıkıyor anlamadım ki, insanlık ölmüş deyip birilerini hep eleştirebilir insan, bu kolay. Bu bir çeşit kendini beğenmişlik oluyor.
Sananeye ~ 6 yıl önce
Kocum gün gelir bir baskasida senin sevdigin insanin o halini cekince anlarsin. Hadi simdi git telefonunla milleti dikizlemeye devam et...
Sanaeye yazana ~ 6 yıl önce
Koçum moçum girmiş gene bir öküz muhabete, işte ne diyordum ben medeniyet diyordum değil mi. I rest my case!
kim bilir ~ 6 yıl önce
ne sıkıntısı vardı garibin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ronny ~ 6 yıl önce
Keşke buna tanık olmasaydım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000