16 Mart 2019, Cumartesi 17:22:04

Atatürk Havalimanı'nda hayatını kaybetti

Ülkesine dönmek üzere bulunduğu Atatürk Havalimanı'nda rahatsızlanan kanser hastası İtalyan yolcu hayatını kaybetti.
  • Yabancı hayranları doluşmuş yine. Yok gülmüş gülmemiş. Yabancı diye saygı duruşuna mı geçeceklerdi? Azcık kendiniz olun, ezikliğinizi belli etmeyin her yerde. Kendisine saygısı olmayanı kimse adam yerine koymaz.
  • ali emye özit inş sizinde bu haberinizi buradan duymak nasip olur
  • Ortada bir cenaze var ve bu arkadaşlar profesyonel şekilde işlerini yapıyorlar. Uygun şartlarda gerekli taşımayı gerçekleştiriyorlar. Bu sol arta sıradaki arkadaşın güldüğünü söyleyenler mümkünse fotoyu zoomlayıp tekrar baksınlar bakalım (gülüyormu yoksa dişinimi sıkmış) ve arkadaşın günahına girmesinler. Boş beleş konuşmaya ne kadar da heveslisiniz.
  • Bence bu yolcu açlıktan yada susuzluktan ölmüştür.bir defa babaannemle newyorka giderken bu salona almışlardı ve beklemenizi istediler orada birçok yolcunun yakını yok tek başına uçuyor ve yardıma muhtaçlar. içerde yemeği geçtim keşke bir bardak su olsa oda yok. Sakın yakınınızı bunlara teslim etmeyin bakın aç susuz ölür gider. Ben gördüklerimi söyledim. Çalışanlara bişey söylemem çünkü onların elinden gelen bişey yok.
  • Hiçbirinin yüzünde gülme ifadesi yok. Kendi çamurunuzu başkalarına da sıvamaya çalışmayın. Tanımadığınız insanları ifade ve mimiklerinden yargılayamazsınız
  • Ne kadar profesyonel olduklari yuzlerinden belli oluyor.
  • Işıklar içinde olsun. Bu arada morg hizmeti vermeye başlayan Kargo hangisi
  • Arkadaşlar utanmasalar kahkaha atacaklar herhalde. Bu nasıl bir poz vermedir böyle.
  • Mesih isa seni bekliyor bizdende slm olsun arrivederci fratello
  • Ortada bir cenaze var ve soldan 2.ci deki çocuk gülmemek için kendini zor tutmuş böyle işini ciddiye almayan bir personeli şirket nasıl hala bünyesinde tutuyor.?

Ülkesine dönmek üzere bulunduğu Atatürk Havalimanı'nda rahatsızlanan kanser hastası İtalyan yolcu hayatını kaybetti.

Tedavi olmak için gittiği Filipinler'in başkenti Manila'dan sabah saatlerinde tarifeli uçakla İstanbul'a gelen Fabio Trombini (48), öğleden sonra İtalya'nın Bologna kentine gidecek uçağının sefer saatini Dış Hatlar Terminali Arındırılmış Salon'da beklemeye başladı.

Yolculara tekerlekli sandalye hizmeti veren şirkete ait bölümde duran İtalyan yolcu, öğle saatlerinde bir anda rahatsızlandı. Durumu gören görevliler, sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekibi tarafından müdahale edilen Trombini'nin tekerlekli sandalye üzerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, İtalyan yolcunun cenazesinin bulunduğu bölümü panellerle kapattırdı.

Tekerlekli sandalyeden alınarak, ceset torbasına konulan Trombini'nin cenazesi, yapılan işlemlerin ardından apronda bekletilen araçla kargo terminalinde bulunan morga götürüldü.

Vefat eden yolcunun tüm eşyaları, yer hizmetleri şirketi personeli tarafından tutanakla polislere teslim edildi.

İtalyan'ın İstanbul'daki başkonsoslosluğu görevlilerine haber verildiği, Trombini'nin cenazesinin işlemlerin tamamlanmasının ardından Bologna'ya gönderileceği bildirildi.

Atatürk Havalimanı'nda hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

ezikler ~ 5 yıl önce
Yabancı hayranları doluşmuş yine. Yok gülmüş gülmemiş. Yabancı diye saygı duruşuna mı geçeceklerdi? Azcık kendiniz olun, ezikliğinizi belli etmeyin her yerde. Kendisine saygısı olmayanı kimse adam yerine koymaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 5 yıl önce
ali emye özit inş sizinde bu haberinizi buradan duymak nasip olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsaf Biraz ~ 5 yıl önce
Ortada bir cenaze var ve bu arkadaşlar profesyonel şekilde işlerini yapıyorlar. Uygun şartlarda gerekli taşımayı gerçekleştiriyorlar. Bu sol arta sıradaki arkadaşın güldüğünü söyleyenler mümkünse fotoyu zoomlayıp tekrar baksınlar bakalım (gülüyormu yoksa dişinimi sıkmış) ve arkadaşın günahına girmesinler. Boş beleş konuşmaya ne kadar da heveslisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dilan cevrin ~ 5 yıl önce
Bence bu yolcu açlıktan yada susuzluktan ölmüştür.bir defa babaannemle newyorka giderken bu salona almışlardı ve beklemenizi istediler orada birçok yolcunun yakını yok tek başına uçuyor ve yardıma muhtaçlar. içerde yemeği geçtim keşke bir bardak su olsa oda yok. Sakın yakınınızı bunlara teslim etmeyin bakın aç susuz ölür gider. Ben gördüklerimi söyledim. Çalışanlara bişey söylemem çünkü onların elinden gelen bişey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İçiniz kara sizin ~ 5 yıl önce
Hiçbirinin yüzünde gülme ifadesi yok. Kendi çamurunuzu başkalarına da sıvamaya çalışmayın. Tanımadığınız insanları ifade ve mimiklerinden yargılayamazsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazik ~ 5 yıl önce
Ne kadar profesyonel olduklari yuzlerinden belli oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flightrdr ~ 5 yıl önce
Işıklar içinde olsun. Bu arada morg hizmeti vermeye başlayan Kargo hangisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qw ~ 5 yıl önce
Arkadaşlar utanmasalar kahkaha atacaklar herhalde. Bu nasıl bir poz vermedir böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dadaş savaş ~ 5 yıl önce
Arkadaşım sen gözlem yapma saçmalıyorsun, hangisi kahkaha atacakmış gibi duruyor.
İyi bak dadaş ~ 5 yıl önce
Sen saçmalıyorsun. Gözlemcilerin kralı...
Qw ~ 5 yıl önce
Sen kesin bunlardan birisin bence :)))
David ~ 5 yıl önce
Mesih isa seni bekliyor bizdende slm olsun arrivederci fratello

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklı ~ 5 yıl önce
Bencede arkadaş haklı hepsi gülecekmiş gibi hatta gülüyorlar yani işini ciddiye almaları lazım elinde bir cenaze var tamam yas tutma ama gülme de yani air clinic acilen bu personellere el atması lazım..
Ayıp ~ 5 yıl önce
Ortada bir cenaze var ve soldan 2.ci deki çocuk gülmemek için kendini zor tutmuş böyle işini ciddiye almayan bir personeli şirket nasıl hala bünyesinde tutuyor.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 5 yıl önce
Ne saçmalıyosun napıcak oturucak yas mı tutucak boş beleş
Dadaş savaş ~ 5 yıl önce
İyi bak gülecekmiş gibimi duruyor. Denyo denyo yorum atın ancak.
Personel ~ 5 yıl önce
Ne saçmalıyorsun yaa ordakilerin hepsi benim arkadaşım o firmada çalışıyorum sen hayatında hiç cenaze gördün mü biz çok gördük uçakta vefat eden, uçakta kalp krizi geçiren hepsinin yüzü ne kadar kötü gözüküyor özellikle solda en arkada olan çocuğu ilk kez böyle gördüm çok neşeli bir çocuktur. Ellerinde yaşayan bir insan ölüyor bunun psikolojini hiç düşündün mü gerekli gereksiz yorum yapıyorsunuz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000