26 Nisan 2018, Perşembe 15:23:37

Atatürk Havalimanı'na eşi benzeri olmayan yatırım

İşadamı Hüseyin Başaran, Atatürk Havalimanı’nda 15 milyon dolar yatırımla ultra lüks hangar kurdu. Mayıs ayında hizmete açılacak hangarda otelden suşi restoranına kadar her şey olacak.
  • Biz daha rahmetli dedemizin mezar taşını yaptıramadık millet neler yaptırıyor
  • Suşi olmamis bence
  • Bakıyorum da dili olan söylemiş durmuş yine. Yatırım bütçesi 15 milyon dolara ulaşan böyle bir hangar açılacak ama danışmadan,hesap etmeden,açıldığı alan hizmet vermeye devam edecek mi etmeyecek mi bir bildiği olmadan üstelik öyle mi? Yani siz burada düşündünüz ama 15 milyon dolar yatırım yapan kişi bunu düşünmedi öyle mi? Tebrikler arkadaşlar
  • Ahl ozel jetler icin acik kalacak e-kapisi kapanmayacak...
  • Şirket in içinde B.D olduğu sürece şirket içinde sıkıntı ve sitres bitmez ben ayrıldım huzuru buldum baskıyla iş yapılan ortamda hele hele 145 de büyük sıkıntılara gebedir.Once B.D gönderin ki şirket huzura kavuşur
  • Suşi yemeyin parazit yapar acılı şalgamlı Adana yiyin.yerlilik iyidir
  • Demek ki trend ölünün ardından suşi dağıtmak oldu lokum da olurdu ama neyse
  • Yaw haberleri nerenizle okuyorsunuz? Yoksa sadece başlık ver esımlere mı bakıyorsunuz. Atatürk havalimanı kapanmayacak mı vs.... Tamamen kapatılmayacağı başından beri söyleniyor zaten. Hatta daha yeni çıkan bir haberde yeni havalimanının kodu IST olacak. Atatürk havalimanının kodu ISL olacak diye yazdı... neyin isyanındasınız anlamadım.
  • Kızın ölmüş adını lüks hangarlarda yaşatmaya çalışan..o kadar parayı ölümle pençeleşen fakir fukara ile paylaşıp bir evladın hayatta kalmasına vesile olsan...anlaşılması zor bir tavır...
  • Oyster olsun lobster olsun Offf canım çekti yaa. .

İşadamı Hüseyin Başaran, Atatürk Havalimanı’nda 15 milyon dolar yatırımla ultra lüks hangar kurdu. Mayıs ayında hizmete açılacak hangarda otelden suşi restoranına kadar her şey olacak.

İşadamı Hüseyin Başaran, Mart ayında uçak kazasında hayatını kaybeden kızı Mina’nın adını verdiği ultra lüks uçak hangarını Mayıs ayında hizmete açacak. Ultra lüks hangar açılıştan önce ilk kez kapılarını AirportHaber'e açtı.

Atatürk Havalimanı’ndaki Genel Havacılık apronunda MC Havacılık adına inşa ettiği hangarının son rötuşlarını yaptıran Başaran, Mayıs ayı itibariyle uçaklara hem hangarlama hem de bakım hizmeti vermeye başlayacak.

Özel uçaklara özel hizmet vereceği hangarda her türlü detayı düşünen Başaran, özel uçakların yanı sıra yolcularına ve uçuş ekiplerine de ultra lüks hizmet verecek.

6 bin 800 metrekare büyüklüğündeki hangarda 20 özel jete aynı anda hangar hizmeti verilebilecek. Hangarda dar gövde sınıfındaki Airbus ve Boeing uçaklarına da bakım yapılabilecek.

YOLCULARA SUŞİ İKRAMI

Part 145 bakım yetkisi ile birlikte AOC ruhsatı da bulunan MC Havacılık, zengin işadamlarının uçaklarının her türlü bakım ve personel hizmetini karşılayacak. Hangarda sadece uçaklara yönelik değil o uçaklardaki uçuş personeli ve yolcular için de her türlü konfor düşünülmüş. Özel uçaklarıyla seyahat edecek yolcular uçağın kalkış saatini kendileri için hazırlanan özel salonlarda bekleyecek. Özel aşçının bulunduğu restoranda geleneksel Türk yemeklerinin yanı sıra dünya mutfağından da lezzetler sunulacak. Yolculara Japon mutfağının gözde yiyeceği suşi bile ikram edilecek.

DÜNYADA EŞİ BENZERİ YOK

Çamaşırhaneden bulaşıkhaneye kadar her türlü detayın düşünüldüğü hangarda 10 adet otel odası, 4 adet toplantı salonu, bar ve restoranlar yer alacak. Bunun yanı sıra 18 ayrı depo da, uçak sahiplerine özel olarak tahsis edilecek.

Ortadoğu, Afrika ve Avrupa’dan ultra lüks misafirlerin ağırlanacağı hangarın toplam maliyetinin 15 milyon dolar olduğu belirtilirken Haziran 2017’de inşaatına başlanan hangar önümüzdeki ay hizmete açılmış olacak.

Yan yana 4 hangarın birleşmesi ile dev bir tesis görünümüne kavuşan hangarda ise uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran’ın adı yaşatılacak.

©AirportHaber.com ÖZEL

Atatürk Havalimanı'na eşi benzeri olmayan yatırım

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Parrraaaayaaaa Bakkkkkk laaaaa ~ 6 yıl önce
Biz daha rahmetli dedemizin mezar taşını yaptıramadık millet neler yaptırıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guzel hareket ~ 6 yıl önce
Suşi olmamis bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MC ~ 6 yıl önce
Bakıyorum da dili olan söylemiş durmuş yine. Yatırım bütçesi 15 milyon dolara ulaşan böyle bir hangar açılacak ama danışmadan,hesap etmeden,açıldığı alan hizmet vermeye devam edecek mi etmeyecek mi bir bildiği olmadan üstelik öyle mi? Yani siz burada düşündünüz ama 15 milyon dolar yatırım yapan kişi bunu düşünmedi öyle mi? Tebrikler arkadaşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahl ~ 6 yıl önce
Ahl ozel jetler icin acik kalacak e-kapisi kapanmayacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B.S ~ 6 yıl önce
Şirket in içinde B.D olduğu sürece şirket içinde sıkıntı ve sitres bitmez ben ayrıldım huzuru buldum baskıyla iş yapılan ortamda hele hele 145 de büyük sıkıntılara gebedir.Once B.D gönderin ki şirket huzura kavuşur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heyjan ~ 6 yıl önce
Alınmıştır yaran taze
Yerli malı yurdun mali ~ 6 yıl önce
Suşi yemeyin parazit yapar acılı şalgamlı Adana yiyin.yerlilik iyidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
himm ~ 6 yıl önce
At etimi yoksa esekmi??
Suşi ~ 6 yıl önce
Demek ki trend ölünün ardından suşi dağıtmak oldu lokum da olurdu ama neyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edep ~ 6 yıl önce
Su yazdığını oku. Vicdandan yoksun degilsen utanırsın
Kapanmayacak... ~ 6 yıl önce
Yaw haberleri nerenizle okuyorsunuz? Yoksa sadece başlık ver esımlere mı bakıyorsunuz. Atatürk havalimanı kapanmayacak mı vs.... Tamamen kapatılmayacağı başından beri söyleniyor zaten. Hatta daha yeni çıkan bir haberde yeni havalimanının kodu IST olacak. Atatürk havalimanının kodu ISL olacak diye yazdı... neyin isyanındasınız anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne zihinler var aman Rabbim... ~ 6 yıl önce
Kızın ölmüş adını lüks hangarlarda yaşatmaya çalışan..o kadar parayı ölümle pençeleşen fakir fukara ile paylaşıp bir evladın hayatta kalmasına vesile olsan...anlaşılması zor bir tavır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçiniz ~ 6 yıl önce
bu sadaka kültürünü fakir doyurma edebiyatını. gerçek hayır iş yeri açmak insanlara ekmek imkanı vermektir. sadaka yapılması gerekenin yapılmamasının sonucudur. çözüm değildir.
Tebrikler ~ 6 yıl önce
Komur mu dagitsaymis fakir fukaraya. Ne guzel is imkani olusacak simdi yuzlerce kisiye
Cok bilgili insanlar var ~ 6 yıl önce
adamin son parasi degildir o 15milyon dolar. kalan milyonlarca dolari ile illaki 3-5 belki de daha fazla ogrenci okutuyordur. Senin gibi cebindeki son kurusu ne yapsam diye dusunen insanlar degiller işadamlari
İş adamı muhteşem iş imkanı sağlamış ~ 6 yıl önce
Doğru diyorsun (geçiniz) çok büyük istihdam sağlayacak bir iş yeri açmış çalışan suşi yiyecekmiş...bir uçuş okulu açsaymış öğrencilere indirimli oluşaymış mezun olan öğrencideyse şart olarak aylık maaşının 20 de biri ihtiyaç sahiplerine kesseymiş...ben doğru bildiğimi kendimide aynı durumu yaşamış gibi hissederek yazdım...kızdığın zümrelere katmasaydın direk bu yorumuda....istihdam sağlayacak bi yer açamıyorsam bile o parayla yıllarca kaç aile doyar...bi tarafda kömür dağıtanlar diğer tarafda sizler ....korkarım bu ülkenin insanlarından ne köy ne kasaba olur...
Senin zihnin ~ 6 yıl önce
Sana ne ki? Sana ne yani? Ne isterse yapar parasiyla sana ne?
Gecinize cvp ~ 6 yıl önce
Bir hangarda maksimum kac kisi calisir de ki 100 hadi 500 olsun 15 milyon dolarla daha guzel seyler yapar binlerce kisiye ekmek kapisi acarsin o yuzden lafini iade ettim sana
Hangar ~ 6 yıl önce
Kızının ölümünden hemen sonramı yapıldıda bitti sanıyorsunuz na çapsız insanlarsınız hangarın inşaatı 1 yıldır devam ediyordu zaten açılmasına 1 ay kala kızı vefat ettiği için adınıda koymuş. Ne yapsaydı adam yıksamıydı onca öasrafı çöpemi atsaydı kaç insan çalışıp ekmek yiyecek orda dar beyinli. Biraz düşünebilseydin sende zengin olurdun belki.
İş ~ 6 yıl önce
Adam bildiği anladığı işi yapıyor, size ne? Bilmediği işi yapıp batsın mı? Toprağa mı gömsün parasını? Size göre hemen bir fason tekstil atölyesi kursun, asgari ücretli overlokçuları son ütücüleri doldursun. Size göre istihdam sadece böyle yaratılıyor. En büyük istihdam yaratan işletmeler, otel-turizm işletmeleridir. Üstelik bu adamın önceden de böyle işletmeleri olabilir, belki daha önce de yaptı, bundan sonra da yapacak. Siz niye hemen bugünü milat kabul edip, defteri kapatıp adamı yargılarsınız ki? Kendinizde olsa o kadar para, Mayami'ye Cozumel'e gider çatır çatır yersiniz. Öyle bir parası olmayan, dışarıdan ahkam kesmesin. Olursa, bir yatırım yapar, istihdam sağlarsınız, gösterirsiniz, burada da haber olursunuz umarım.
suşi sevmiyorum ~ 6 yıl önce
Oyster olsun lobster olsun Offf canım çekti yaa. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000