09 Nisan 2018, Pazartesi 11:29:05

Atatürk Havalimanı yolunda trafik çilesi

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO), İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılan seçimleri nedeniyle Atatürk Havalimanı'na gelişlerde trafik adeta felç oldu.
  • Normalde de sahil yolu,dtm, benzinlik, e 5 den ahl'ye gelen yolların kenarlarına park eden araçlar yüzünden trafik rezil halde oluyordu seçim günü de daha beter oldu ortada her zamanki gibi görev yapan trafik polisi de yoktu ! Burası bu ülkenin dünyaya açılan en büyük havalimanı. Ama lafta...
  • Git olimpiyat stadının orada yap binlerce park yerinde var hiç kimseyide etkilemez
  • Kim bilir kaç bin kişi bela okudu bunun sorumlularına bugün. Cari açığı azaltmak için herşeye vergi koyacağınıza böyle saçma nedenlerle boşa yanan yakıtları ve kaybolan zamanı düşünün bir zahmet
  • adamlar seçimi yeşilköyde yapıyor, halkalı'da kapımızın önünden itibaren dur kalk trafiğe giriyoruz. vallahi bravo
  • böyle ilkellik olmaz ya. oda seçimi yüzünden uçuşa gidemiyoruz. yapsana pazar günü yapsaana dijital halini. kullan teknolojiyi böyle ilkellikmi kaldı altınüstü oda seçimi !!
  • E5 ten geliş her zaman felç zaten. Yolun sağına park eden araçlara ne hikmetse kimse dokunamıyor ve bir şerit park sebebi ile kapanıyor. Neden ceza yazmazlar anlamış değilim.
  • Hayırlı seçimler

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO), İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılan seçimleri nedeniyle Atatürk Havalimanı'na gelişlerde trafik adeta felç oldu.

Basın Express yolu başta olmak üzere E-5'i de etkileyen trafik, Atatürk Havalimanı'na yolunu tıkamış durumda. Uçuşa yetişmek isteyen vatandaşların bir çoğu uçaklarını kaçırırken, havalimanı personeli de işine geç kaldı. 

Yoğun trafik nedeniyle havalimanı gelecek yolcu ve personelin metroyu kullanmaları tavsiye ediliyor.

İstanbul Ticaret Odası’nın 400 bine yaklaşan üyelerini temsil eden Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeliği seçimleri bugün yapılırken, İTO’nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı 14 Nisan Cumartesi günü yapılacak ikinci seçimle belli olacak.

Atatürk Havalimanı yolunda trafik çilesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Rezalet ~ 6 yıl önce
Normalde de sahil yolu,dtm, benzinlik, e 5 den ahl'ye gelen yolların kenarlarına park eden araçlar yüzünden trafik rezil halde oluyordu seçim günü de daha beter oldu ortada her zamanki gibi görev yapan trafik polisi de yoktu ! Burası bu ülkenin dünyaya açılan en büyük havalimanı. Ama lafta...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 6 yıl önce
Git olimpiyat stadının orada yap binlerce park yerinde var hiç kimseyide etkilemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
Kim bilir kaç bin kişi bela okudu bunun sorumlularına bugün. Cari açığı azaltmak için herşeye vergi koyacağınıza böyle saçma nedenlerle boşa yanan yakıtları ve kaybolan zamanı düşünün bir zahmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CNR ~ 6 yıl önce
adamlar seçimi yeşilköyde yapıyor, halkalı'da kapımızın önünden itibaren dur kalk trafiğe giriyoruz. vallahi bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilk ~ 6 yıl önce
böyle ilkellik olmaz ya. oda seçimi yüzünden uçuşa gidemiyoruz. yapsana pazar günü yapsaana dijital halini. kullan teknolojiyi böyle ilkellikmi kaldı altınüstü oda seçimi !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
Pazar gunleri ucus yok mu ?
737 F/O ~ 6 yıl önce
En azından genel trafik az olur diye düşünmüştür.
komik ~ 6 yıl önce
trafik pazar saat 11:00e kadar yuzde 10. hesabina icayim
Pazar ~ 6 yıl önce
Pazarda uçuş var ama normal mesai çalışan personel trafiği yok en azından
Bela ~ 6 yıl önce
Allah belalarını versin. Havalimanını kilitlediler. Bir kişi de bunları uyarmadı mı ? Burası havalimanı yolcular gelip gidiyor yoğunluk olur diye ? Her yere park etmişler ve ne yazık ki Trafik polisi de bunlara seyirci kalıyor. Vay Türkiyem vay. Sen ne hallere geldin böyle
Felç ~ 6 yıl önce
E5 ten geliş her zaman felç zaten. Yolun sağına park eden araçlara ne hikmetse kimse dokunamıyor ve bir şerit park sebebi ile kapanıyor. Neden ceza yazmazlar anlamış değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka1 ~ 6 yıl önce
Hayırlı seçimler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000