03 Şubat 2019, Pazar 16:54:31

Atatürk Havalimanı inşaat projesindeki firma iflas etti!

Atatürk Havalimanı inşaat projesinde de aktif olarak görev alan Hedef Yapı resmen iflas etti.
  • Bizim sükrü de aldı paraları toz oldu
  • Bu şirket de ekonomi daha da kötüye gidecek diye diğer şirketler gibi paraları yurtdışına kaçırdı sonra borçları ödememek için devlet garantörlüğündeki konkordato ipine sarıldı...Gerçi iktidardakiler man adası'na bilmem nereye paraları kaçırırsa sıradan vatandaş ne yapmaz,imam cemaat hesabı...
  • iflas eden edene. Ama hersey yolundaymis diyor buyuklerimiz.
  • Masak devreye girmeli

Birçok önemli projede yer alan Hedef Yapı iflas etti. 3 ay önce konkordato için başvuran şirkete mahkeme 3 ay süre vermişti. Verilen sürenin bitmesinin ardından mahkeme şirketin iflasına karar verdi.

1998-1999 yıllarında Atatürk Havalimaı Dış Hatlar Terminali inşaat projesinde yer alan şirket girdiği ekonomik buhrandan kurtulamadı.  İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 2018/1179 sayılı kararı kapsamında üç ay süre verilen Hedef Yapı için süre sona erdi ve geçtiğimiz günlerde iflas kararı çıktı.

Hedef Yapı, 23 Eylül 1997 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Fatih Kalpakçı, Tunis Kalpakçı ve Erkan Özdemir ortaklığında kurulmuştu.

ÇAMLICA CAMİ VE İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI İNŞAATINDA YER ALDI

Hedef Yapı'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre 1997 yılında kurulan şirket Çamlıca Camii inşaatı, İstanbul Atatürk Havalimanı, Dünya Ticaret Merkezi, Bakü Tiflis Ceyhan Ham Petrol Boru Hattı, Susesi Otel ve Kongre Merkezi, Adana Hilton ve Sabancı Üniversitesi inşaatlarında yer almıştı. Şirket Rusya, Ukrayna, Kazakistan ve Libya'da da bazı projelerde görev aldı.

Atatürk Havalimanı inşaat projesindeki firma iflas etti!

Yorumlar

Şükrü ~ 5 yıl önce
Bizim sükrü de aldı paraları toz oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaçan kaçana ~ 5 yıl önce
Bu şirket de ekonomi daha da kötüye gidecek diye diğer şirketler gibi paraları yurtdışına kaçırdı sonra borçları ödememek için devlet garantörlüğündeki konkordato ipine sarıldı...Gerçi iktidardakiler man adası'na bilmem nereye paraları kaçırırsa sıradan vatandaş ne yapmaz,imam cemaat hesabı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lflas ~ 5 yıl önce
iflas eden edene. Ama hersey yolundaymis diyor buyuklerimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Masak ~ 5 yıl önce
Masak devreye girmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000