15 Temmuz 2019, Pazartesi 19:15:35

Atatürk Havalimanı 15 Temmuz anma programına hazır

Atatürk Havalimanı 15 Temmuz FETÖ darbe kalkışmasının üçüncü yılı için düzenlenen törene hazır.
  • bay kemal dediğine göre bende tiyatro diyebilirim
  • Keşke 29 Ekim, 30 Ağustos, 23 Nisan, 19 Mayısta tüm yurtta böyle görkemli kutlansa. Ama son 4-5 yıldır neredeyse tüm kutlamalar yapılmıyor. Özellikle 29 Ekimler çok sönük geçiyor. Hatırlıyorum; Eskiden, bundan 6 yıl kadar öncesine kadar İstanbul boğazında büyük havai fişek gösterileri ve dev organizasyonlar yapılırdı mesela. Ama artık yok. Devlet protokolü kendi geleneklerini de bırakmış vaziyette. Bu ülkede tek kutlama 15 Temmuz için yapılır olmuş.

Atatürk Havalimanı 15 Temmuz FETÖ darbe kalkışmasının üçüncü yılı için düzenlenen törene hazır.

FETÖ’nün TSK içerisindeki yapılanması tarafından 2016 Temmuz’unda yapılmaya çalışılan darbe girişimi engellenmiş ve hainlerin açtığı ateşler sonucunda 251 vatandaşımız şehid ve binlerce vatandaşımız da gazi olmuştu.

15 Temmuz’un üçüncü yılında düzenlenen anma töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşecek.

Atatürk Havalimanı, çadırlar ve tören alanının hazırlanması ve TSK’ya ait askeri helikopterlerin de hazır bulunduğu bir anma törenine ev sahipliği yapıyor. 

Atatürk Havalimanı 15 Temmuz anma programına hazır

Yorumlar

akp mitingi ~ 5 yıl önce
bay kemal dediğine göre bende tiyatro diyebilirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tiyatro diyene ~ 5 yıl önce
Sizin hayatınız tiyatro olmuş
Yorum ~ 5 yıl önce
Keşke 29 Ekim, 30 Ağustos, 23 Nisan, 19 Mayısta tüm yurtta böyle görkemli kutlansa. Ama son 4-5 yıldır neredeyse tüm kutlamalar yapılmıyor. Özellikle 29 Ekimler çok sönük geçiyor. Hatırlıyorum; Eskiden, bundan 6 yıl kadar öncesine kadar İstanbul boğazında büyük havai fişek gösterileri ve dev organizasyonlar yapılırdı mesela. Ama artık yok. Devlet protokolü kendi geleneklerini de bırakmış vaziyette. Bu ülkede tek kutlama 15 Temmuz için yapılır olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000