26 Ocak 2019, Cumartesi 12:10:41

Antalya Havalimanı'nda hortum dehşet saçtı!

Antalya Havalimanı'nda etkili olan şiddetli fırtına hortuma neden oldu. Apron araçları kağıt gibi savrulurken uçaklarda da hasar oluştu. Üç apron çalışanı da yaralandı.
  • Rabbim başka büyük afadlar yaşatmasın bu tür doğal afetlere siyasi yorumlar yapmak saçmalıktan başka birşey değildir.Havacılık sektöründe çalışan dostlarımız ne ağır şartlarda yağmur,çamur fırtına demeden hizmet sektöründe mücadele ediyorlar.Herkeze ve tüm firmalara acil şifalar diliyorum.Bu tür olaylarda kayıp yaşadığımız herşey milli servetimiz lütfen duyarlı olalım.
  • İklimler iyice değişti bu vakitte ocakta Van'da yağmur yağıyor ilk defa gördüm.. Normal de şubatın sonlarına kadar kar düşer..
  • Geçmiş olsun allah birdaha göstermesin...
  • cok gecmis olsun acil sifalar dilerim.
  • Avrupa’da iki yıldırım düşsün bütün operasyon durur (gurbetçiler yine bir yolunu bulur çalışır tabi) ama biz bu sabah Antalya’da karşımızda yıldırımlar düşerken normal operasyona devam ediyoruz. Bir yolcu yaralansa kim verecek hesabını?
  • Bu olayların nedeni küresel ısınma. Tüm dünya ülkeleri gibi biz de hızla karbon salınımını azaltmalıyız. Tüm dünya bu konuda kaytarıyor. Biz de tükettiğimiz linyit miktarında bu yıl rekor kırmakla övünüyoruz. 2017’de karbon salınımını en fazla arttıran üç ülkeden biriyiz. Böyle giderse çocuklarımıza, torunlarımıza yaşanacak bir dünya kalmayacak.
  • arkadaşlarımda yaralanmış maalesef ki ama şükürler olsun çok ağır bir şey yok %99 u maddi hasar... itfayeci abilerimizde sonunda inlerinden çıkıp artis artis dolaşmayı bırakıp sahaya dönmüşler.........
  • Çok geçmiş olsun ayt çok üzücü bir durum aman dikkat
  • gecmiş olsun arkadaşlara
  • Ramp eğitimi diye bir eğitim var, yer hizmetleri çalışanlarına atanan. Orda yazar ne zaman operasyon duracağı, var mı sizde o yürek, o yazanı yapsanız, durdursanız operasyonu, ama yer hizmetleri çalışanı ölsün. Lanet olsun vahşi düzeninize

Antalya Havalimanı'nda etkili olan şiddetli fırtına hortuma neden oldu. Apron araçları kağıt gibi savrulurken uçaklarda da hasar oluştu. Üç apron çalışanı da yaralandı.

Antalya'da dün geceden beri etkili olan şiddetli fırtına hortuma neden oldu. Şiddetli hortum birçok noktada ağır hasara neden olurken Antalya Havalimanı apronu da adeta savaş alanına döndü.

İKİ OTOBÜS DEVRİLDİ

Apron araçları şiddetli hortum ile birlikte kontrolsüz şekilde savruldu, devrilen araçlarda iki TGS ve bir Çelebi çalışanı yaralandı.

TGS yer hizmetlerine ait VIP otobüste bulunan iki kişi ile birlikte Çelebi'ye ait aracı kullanan bir kişi ARFF ekipleri tarafından araçlardan kurtarılarak hastaneye sevk edildi.

Bu arada savrulan apron araçları uçaklara da hasar verdi. Corendon Havayolları ve Onur Havayolları'na ait iki uçakta hasar oluştu.

DHMİ ekipleri pist bölgesinde yabancı cisimlerin temizlenmesi için pisti bir süre trafiğe kapattı. Bu sırada uçuşlarda iki saati bulan rötarlar oluştuğu öğrenildi. 

©AirportHaber.com
































Antalya Havalimanı'nda hortum dehşet saçtı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

Ayt ~ 5 yıl önce
Rabbim başka büyük afadlar yaşatmasın bu tür doğal afetlere siyasi yorumlar yapmak saçmalıktan başka birşey değildir.Havacılık sektöründe çalışan dostlarımız ne ağır şartlarda yağmur,çamur fırtına demeden hizmet sektöründe mücadele ediyorlar.Herkeze ve tüm firmalara acil şifalar diliyorum.Bu tür olaylarda kayıp yaşadığımız herşey milli servetimiz lütfen duyarlı olalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş laf ~ 5 yıl önce
Bosbos konuşma
Vatandaş ~ 5 yıl önce
İklimler iyice değişti bu vakitte ocakta Van'da yağmur yağıyor ilk defa gördüm.. Normal de şubatın sonlarına kadar kar düşer..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tali-IST ~ 5 yıl önce
Geçmiş olsun allah birdaha göstermesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esb tgs ~ 5 yıl önce
cok gecmis olsun acil sifalar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye farkı ~ 5 yıl önce
Avrupa’da iki yıldırım düşsün bütün operasyon durur (gurbetçiler yine bir yolunu bulur çalışır tabi) ama biz bu sabah Antalya’da karşımızda yıldırımlar düşerken normal operasyona devam ediyoruz. Bir yolcu yaralansa kim verecek hesabını?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Küresel Isınma ~ 5 yıl önce
Bu olayların nedeni küresel ısınma. Tüm dünya ülkeleri gibi biz de hızla karbon salınımını azaltmalıyız. Tüm dünya bu konuda kaytarıyor. Biz de tükettiğimiz linyit miktarında bu yıl rekor kırmakla övünüyoruz. 2017’de karbon salınımını en fazla arttıran üç ülkeden biriyiz. Böyle giderse çocuklarımıza, torunlarımıza yaşanacak bir dünya kalmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üzücü ~ 5 yıl önce
arkadaşlarımda yaralanmış maalesef ki ama şükürler olsun çok ağır bir şey yok %99 u maddi hasar... itfayeci abilerimizde sonunda inlerinden çıkıp artis artis dolaşmayı bırakıp sahaya dönmüşler.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ADA ~ 5 yıl önce
Çok geçmiş olsun ayt çok üzücü bir durum aman dikkat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rampçi ~ 5 yıl önce
gecmiş olsun arkadaşlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xmen ~ 5 yıl önce
Ramp eğitimi diye bir eğitim var, yer hizmetleri çalışanlarına atanan. Orda yazar ne zaman operasyon duracağı, var mı sizde o yürek, o yazanı yapsanız, durdursanız operasyonu, ama yer hizmetleri çalışanı ölsün. Lanet olsun vahşi düzeninize

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000