18 Ağustos 2018, Cumartesi 13:31:00

ANKA-S testleri başarıyla tamamladı

Silahlı insansız hava araçlarına (SİHA) yeni bir kabiliyet kazandırıldı. Uydu üzerinden kontrol yeteneğine sahip ANKA-S SİHA ile milli uydu üzerinden MAM-L mühimmatlı atış testleri başarıyla tamamlandı.
  • Güzel ülkem herşeyin en iyisine layık hainler temizlendikçe şaha kalkıyor
  • Sapanla taş mı atıyor şimdi bu?
  • 50 seneye seri üretim diyor. Düne kadar deneme uçuşlarında yaşanan aksaklıklar için zevkten 4 köşe oluyordunuz şimdi seri üretime takılmışsın. Canım benim daha geçen gün bi pkklıyı çatır çatır tepeleriler dalga geçtiğiniz bu makinelerle, neyin seri üretiminden bahsedip hasetlenip çatlıyorsun. Eleştirecek başka şeyler bulun ve artık kabul edin YAPTILAR VE GÖREVLERİNİ SİZLERİ AĞLATA AĞLATA YAPITORLAR.
  • 50 seneye seri üretime geçeriz inş

Savunma Sanayii Başkanlığının koordinasyonunda Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen ANKA silahlı insansız hava araçlarına (SİHA) yeni bir kabiliyet kazandırıldı. Uydu üzerinden kontrol yeteneğine sahip ANKA-S SİHA ile milli uydu üzerinden MAM-L mühimmatlı atış testleri başarıyla tamamlandı.

Bu sayede güvenlik birimleri, bulunduğu yerden uzaktaki bir üsten kaldırdığı Anka-S SİHA’yı kontrol ederek, kalktığı üsten de uzaktaki bir hedefi imha etmesini sağlayacak. Bu sistemle, İHA’larda sahip olunan anlık hedef tespit, takip ve imha kabiliyeti Anka-S SİHA ile çok daha uzun mesafelere taşınmış oldu. Uydu üzerinden Anka-S ile yapılan bu atış, Türkiye’nin milli teknoloji geliştirme çalışmalarında da bir ilk oldu. 

ANKA-S testleri başarıyla tamamladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Maşallah ~ 6 yıl önce
Güzel ülkem herşeyin en iyisine layık hainler temizlendikçe şaha kalkıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leman ~ 6 yıl önce
Sapanla taş mı atıyor şimdi bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sana 500 ~ 6 yıl önce
50 seneye seri üretim diyor. Düne kadar deneme uçuşlarında yaşanan aksaklıklar için zevkten 4 köşe oluyordunuz şimdi seri üretime takılmışsın. Canım benim daha geçen gün bi pkklıyı çatır çatır tepeleriler dalga geçtiğiniz bu makinelerle, neyin seri üretiminden bahsedip hasetlenip çatlıyorsun. Eleştirecek başka şeyler bulun ve artık kabul edin YAPTILAR VE GÖREVLERİNİ SİZLERİ AĞLATA AĞLATA YAPITORLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
50 seneye ~ 6 yıl önce
50 seneye seri üretime geçeriz inş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tc ~ 6 yıl önce
Seri üretimi yapılıyor kaçacak delik arayınız lütfen :)
Ne olursan ol sen gelme. ~ 6 yıl önce
Her şeye de burun kıvırmamak lazım.
bi bitmediniz ~ 6 yıl önce
içinizdeki garez buradan görünüyor, yazık o gönlünüze ne çekiyordur içerde, memleketimiz her başarısında çektiğiniz acı ne kadar fazla. sus ve izle
Doğal ~ 6 yıl önce
Zira para bitti.
Mert ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Aynen ~ 6 yıl önce
Tabi amerikadan motor alanilirsek.... mu ha ha...
Çok ta milli ~ 6 yıl önce
parçalar kullanılmadığından abd ambargosu sonrası bu iş rafa kalkar
Yapmayın ~ 6 yıl önce
Ülkemizce yerli birşeyler yapıyor ya yapanlar bu hükumet diye yada yapanlar TÜRK diye kıskanıyor illa araya nifak tohumları ekliyorsunuz yapmayın kardeşim bunu inşaallah en kısa zamanda seri üretime geçeriz ya ne insanlarsınız ya Allah aşkına
Motorda yapildi ~ 6 yıl önce
Tei pd-170
Yabanci parça ~ 6 yıl önce
Kritik parça yok herşeyi üretilebilir ki üretiyor peyderpey. Zoruna gidenin borusuna gitsin. Feto pislikleri temizlendikce hızlanıyor projeler...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000