16 Eylül 2021, Perşembe 09:36:31

Anadolujet uçağı kalkıştan sonra geri döndü

Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet'e ait TK7236 sefer sayılı İstanbul-Samsun seferini yapan uçağı teknik arıza nedeniyle geri döndü.
  • Teknikte çalışıyorum ve böyle bir sorun bildirilmedi, seferden alınması motorla alakalı değil, ayrıca havacılıkta çalışıyorsanız biliyorsunuzdur herşey kural ve prosedürlere göre yapılır asla bakımlarda gecikme vb durumlar söz konusu olamaz
  • Yeni bir uçak JZV. Geçmiş olsun
  • Merhaba akademi ilan yayınlar mı? Lütfen benim icin önemli bi konuda soru sordum düzgünce cevaplayabilir misiniz?
  • Nedense sürekli uçaklar geri dönüyor. Bu işler bademlerle olmuyor. Yeter verdiğiniz zarar
  • Bu uçuşta görevli olan kabinden biri olarak , dönmemizin nedeni Sol motorda meydaba gelen alev uzamasıdır.Anadolu Jet uçaklarımız ne yazıkki bakımlarında gecikmeler yaşanmakta. Sonuçlarını böyle görüyoruz.Hangi işimiz iyi ki.

Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet'e ait TK7236 sefer sayılı İstanbul-Samsun seferini yapan uçağı teknik arıza nedeniyle geri döndü.

TC-JZV kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkış yaptıktan kısa süre sonra Sakarya semalarındayken pilotlar tarafından teknik bir sorun tespit edildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Sapanca gölü üzerinden dönüş yapan uçak, Sabiha Gökçen Havalimanı'na güvenli bir şekilde teker koydu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçakta yapılan teknik inceleme sonrası uçağın seferden çekilmesine karar verildi. İstanbul-Samsun seferine katılacak yolcuların başka bir uçakla seyahat edeceği öğrenildi.

©AirportHaber.com

Anadolujet uçağı kalkıştan sonra geri döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

.. ~ 3 yıl önce
Teknikte çalışıyorum ve böyle bir sorun bildirilmedi, seferden alınması motorla alakalı değil, ayrıca havacılıkta çalışıyorsanız biliyorsunuzdur herşey kural ve prosedürlere göre yapılır asla bakımlarda gecikme vb durumlar söz konusu olamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cp ~ 3 yıl önce
Yeni bir uçak JZV. Geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beril ~ 3 yıl önce
Merhaba akademi ilan yayınlar mı? Lütfen benim icin önemli bi konuda soru sordum düzgünce cevaplayabilir misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geri ~ 3 yıl önce
Nedense sürekli uçaklar geri dönüyor. Bu işler bademlerle olmuyor. Yeter verdiğiniz zarar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan ~ 3 yıl önce
Bu uçuşta görevli olan kabinden biri olarak , dönmemizin nedeni Sol motorda meydaba gelen alev uzamasıdır.Anadolu Jet uçaklarımız ne yazıkki bakımlarında gecikmeler yaşanmakta. Sonuçlarını böyle görüyoruz.Hangi işimiz iyi ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 3 yıl önce
sallama kardeşim arızanın motorla hiç ilgisi yok. seninde uçakla ve havacılıkla ilgin yok
Zerrin ~ 3 yıl önce
Bir yolcu olarak gidiş dönüş bilet almıştım.. bedava verseler bir daha binmem..
AYNEN OYLE ~ 3 yıl önce
Kesin görevlisindir kanka kesinnn
Utan ~ 3 yıl önce
Utanmadan yalan sacma sapan yorumlar yapıp insanları kurumları zan altında bırakıyorsunuz tek kelime ile nefret dolusunuz. Hem cahillik mükemmel bişey olmalı herşeyi biliyosunuz!!
Kkk ~ 3 yıl önce
Sen nereden biliyosun bakimin geciktigini? Garson kalkmis teknik yorum yapiyor. Bakimi gecikmis lafa bak sanki altur servis araci bu. Sirkette bakimsiz ucak kesinlikle ucmaz
:) ~ 3 yıl önce
Garsonda ki teknik bilgiye bak yarın gel teknikte işe başla :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000