24 Şubat 2022, Perşembe 18:00:33

"AN-225 Myria İmha Edildi" iddiası

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali hız kesmeden devam ederken, dünyanın en büyük uçağı olarak bilinen Antonov 225 Myria'nın Rus askeri helikopteri tarafından imha edildiği iddia edildi.
  • Antonov Airlines chief pilot Dmytro Antonov, uçağa bir şey olmadığını ama durumun hala kontrol altına alınamadığını birkaç saat önce Facebook hesabından yazmış.
  • Ulan buzun ayıları allahınız yok

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali hız kesmeden devam ediyor. Rus kara ve hava kuvvetleri sürekli olarak Ukrayna'daki hedeflere saldırıyor. Ukraynalı uçak üreticisi Antonov'un fabrika havaalanı olan Kiev Gostomel Havalimanı da çatışmalardan büyük ölçüde etkileniyor. Dünyanın tek en büyük uçağı olarak bilinen Antonov AN-225 Myria da burada bulunuyordu.

Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre; AN-225 Myria'nın Rus helikopterlerinin açtığı ateş sonucu imha edildiği belirtildi. Ancak söz konusu durum resmi kaynaklar tarafından henüz doğrulanmadı.

Altı motorlu dev uçağın park edildiği hangarın da ateşe verildiği iddia edildi.

Şu anda, Rus ve Ukrayna helikopterleri arasında havalimanı üzerinde şiddetli bir savaş yaşanıyor.

©AirportHaber.com

"AN-225 Myria İmha Edildi" iddiası

Yorumlar

Bir şey yok gibi ~ 2 yıl önce
Antonov Airlines chief pilot Dmytro Antonov, uçağa bir şey olmadığını ama durumun hala kontrol altına alınamadığını birkaç saat önce Facebook hesabından yazmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 2 yıl önce
Ulan buzun ayıları allahınız yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hürkuş ~ 2 yıl önce
İşte bunun için Hürkuş yapılmalı. D versiyonuna nükleer silah takılmalıydı. EYYY Hürkuş porocesini iptal eden bay kemal, yatacak yerin yok!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000