06 Ağustos 2016, Cumartesi 10:23:10

Amazon'un ilk kargo uçağı görücüye çıktı

Kiraladığı 40 adet B767-300 tipi uçakla kendi kargo ağını kurma çalışmalarını son sürat devam ettiren e-ticaret devi Amazon'un ilk uçağı görücüye çıktı.
  • sa arkadaşlar 250 dolarlık bir ürün alacam üstüne para gelırmı aceba gümrük parası filan bilgi vere bilirmisiniz aceba kaç dolara kadar gümrük parası vergi alınmıyor
  • Valla super haber demekki bir havayolumuz daha oldu. ahl kokenli mi calisacak yoksa sawmi? Hangi sehirlere ucacaklarmis? Bilet fiyatlari nasilmis?
  • Hayırdır kral nelerle ugrasıyorsunuz? Kimse kimsenin elinden ar-ge yapma imkanını almıyor üstüne üstlük o kadar imkan sunuluyor ki. İnsanlarımız üretsin diye..
  • Adamlar neler yapıyor, biz nelerle meşgul. Yazık!
  • İyi artık kargolar hızlı gelir
  • Amazon force one

E-ticaret devi Amazon‘un kendi teslimat ağını kurmak için son dönemde kiraladığı uçaklar ile gündeme gelmişti.

40 adet uçak için anlaşma yaptığı öğrenilen Amazon, bir süredir 11 uçak ile testlerini sürdürüyordu. Bununla birlikte Amazon, Boeing 767-300 tipi uçakların üzerine özel boyama yapma kararı aldı.

Böylece Amazon aldığı karar sonrası markalandırılması yapılmış ilk kargo uçağını da bir uçak fuarında görücüye çıkardı. Amazon One adı verilen uçak, ABD’nin Seattle kentinde düzenlenen Seafair Air Show‘da üstünde Amazon logosu ile ilk kez görüldü. Bunun yanı sıra daha önce Amazon‘un drone ile teslimat çalışmalarından bildiğimiz Prime Air markasının da kullanıldığını görüyoruz.

Atlas Air tarafından işletilen Amazon’un ilk uçağı Amazon One‘ın boyama ve hangardan ilk çıkış görüntüleri;

Amazon'un ilk kargo uçağı görücüye çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

hüseyin ~ 8 yıl önce
sa arkadaşlar 250 dolarlık bir ürün alacam üstüne para gelırmı aceba gümrük parası filan bilgi vere bilirmisiniz aceba kaç dolara kadar gümrük parası vergi alınmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gümrük ~ 8 yıl önce
$80 üstü herşeyden alınır
remzi ~ 8 yıl önce
Valla super haber demekki bir havayolumuz daha oldu. ahl kokenli mi calisacak yoksa sawmi? Hangi sehirlere ucacaklarmis? Bilet fiyatlari nasilmis?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emriye ~ 8 yıl önce
Hayırdır kral nelerle ugrasıyorsunuz? Kimse kimsenin elinden ar-ge yapma imkanını almıyor üstüne üstlük o kadar imkan sunuluyor ki. İnsanlarımız üretsin diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesinlikle ~ 8 yıl önce
Katiliyorum, namaz okuyan seccade urettik biz ;)
Emre ~ 8 yıl önce
Adamlar neler yapıyor, biz nelerle meşgul. Yazık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remzi ~ 8 yıl önce
İyi artık kargolar hızlı gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prime ~ 8 yıl önce
Prime müşterileri etkileyecek bir çalışma bu daha çok. Yıllık 99$ da üyeliği mevcut, yalnızca A.B.D. içinde avantajlı. Yani, uluslararası çapta kargo taşımacılığı yapacağını sanmıyorum. Lojistik ağını yönetmek kolay değildir, özellikle de yılların profesyonelleri mevcutken pazarda...
Remzi ~ 8 yıl önce
Ozaman bu üyeliğe gidip 300 tl verceğime beklerim daha iyi ama kırılabilen ve pahalı olunca korkuyorum bilinmiyen kargoya veriyolar geçen baktim internet sitesi bile yoktu
Remzi ~ 8 yıl önce
THY gereksiz sefer yapcağına SAW dan ABD bekliyoruz.
Atlas ~ 8 yıl önce
Atlas Kargo tecrubeli deil yani :))
767 ~ 8 yıl önce
Amazon force one

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000